Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tek bir cuzdan kullanmadın galiba
Android programını dene birde. Ben sadece android programını kullanarak telefondan çekim yapabiliyorum.
mobil uygulamasını ve mac için olan programını denedin mi hiç? kwm'siz cüzdana ulaşabiliyorsun onlardan
hacım öncelikle geçmiş olsun. Mail adresine şifre isteyemiyormusun? web siteden başkasına göndersen o çekmeyi denese?
benimde başıma geldi maalesef şifreyi unuttum hiç bir şekilde yardımcı olamadılar. illa telefona gelen kod lazımmış yeni hesap açabilirsiniz dediler
Merhaba arkadaşlar birkaç ay evvel bende webmoney hesabı açtım ödemeler aldım para çektim 2 ay önce programa giriş yaparken hata aldım giremedim kwm dosyamıda kaybetmişim tekrar kwm istedim ancak bitürlü gelmedi gelicek gibide gözükmüyor mesajları yanıtları yabancı olduğundan pek bişey anlamadım
sonuç olarak 2 aydır 5k$ civarı param içerde ve çekemiyorum
şifremide yenileyemiyorum
sadece cromeda oturumum açık çerezlerimi silmedediğimden otomatik giriş yapabiliyorum vede webmoney ödemesi entegre edilmiş sitelerden alışveriş yapabiliyorum.
Örnek Turbobit: Turbobit.net | ĞâезлимиÑâное и бÑâ¹ÑÑâÑâ¬Ğ¾Ğµ облако Ñâайлов
Bu paramı çekemiyosam alışveriş yaparak bitirmem lazım bildiğiniz wm ödemenin entegre edildiği site varmı ?
Komisyon karşılığı sitesine wm otomatik ödeme entegre edecek varsa teklif yapabilir.
Başka türlü parayı nasıl kurtarabilirim ne önerirsiniz ?
biz entegre için görüştüm mail attım ne dönen var ne cevap veren.
dostum bısey sorucam webmoneyde tek cuzdan kullanıyorsan para cekmek ıcın programa ıhtıyac varmı
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.webmoney.my&hl=tr&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dwebmoney+android&pcampaignid=APPU_1_f3uYVb-FMaLgyQO29KWADg
Buradan kurabilirsin ama tek bir cüzdan değilse işe yaramaz çünkü pc de oluşturduğun cuzdanlari yönetemiyorsun.
wm entegreli exchance siteleri var . denedinizmi nakit veya paypala cekebilirsiniz komisyon karşılıgında
skype desteğindendemi bir sorun çıkmadı hocam
yazık olmuss 5k dolarda harca harca bitmezki nereye kadar
Hoca bu ne iştir anlamadım gitti. Sana dönmüyorlar, bana cevap veren yok, öte yandan [MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] ciddi bir parasını alamıyor, bir kaç yazan arkadaş enteresan şeyler söylüyor, kendi konularında halen döviz kuru tartışılıyo, sanırım bu işte paypall meselesine doğru gidiyor arkadaş...
bende de aynı sorun var 1 yıldır çekemiyorum ben son 1-2 aydır sürekli yazışıyoruz tickettan ve skype tan benim durum biraz daha çetrefilli tele kod alabiliyordum gittim avea dan vodafone a geçtim şimdi o kodu da alamıyorum... Durumun yöneticilere iletildiği belirtiliyor halen bekliyorum... Umarsızca bekliyorum zaman yok,saat yok,şu tarih diye birşey yok..sadece bekleyin...
Hoca bu ne iştir anlamadım gitti. Sana dönmüyorlar, bana cevap veren yok, öte yandan [MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] ciddi bir parasını alamıyor, bir kaç yazan arkadaş enteresan şeyler söylüyor, kendi konularında halen döviz kuru tartışılıyo, sanırım bu işte paypall meselesine doğru gidiyor arkadaş...
Güvenlik için telimdeki blokeyi kaldırıcam tickettaki destek bana yönergeleri gönderiyor söylediği yerlere giriyorum tel doğrulama istiyortele kod göndermeye çalışıyor sistem ulen saten tele kod alsam ne işim var tel bloke kaldırma kısmında. Alt tarafı bir bloke kaldırıcam
benimde başıma geldi maalesef şifreyi unuttum hiç bir şekilde yardımcı olamadılar. illa telefona gelen kod lazımmış yeni hesap açabilirsiniz dediler
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.