Webmoneyden paramı nasıl kurtarabilirim

mobil uygulamasını ve mac için olan programını denedin mi hiç? kwm'siz cüzdana ulaşabiliyorsun onlardan

hacım öncelikle geçmiş olsun. Mail adresine şifre isteyemiyormusun? web siteden başkasına göndersen o çekmeyi denese?

benimde başıma geldi maalesef şifreyi unuttum hiç bir şekilde yardımcı olamadılar. illa telefona gelen kod lazımmış yeni hesap açabilirsiniz dediler

tek bir cuzdan kullanmadın galiba

Bikaç cüzdanım var her panele 1 cüzdan kullanıyodum

Android programını dene birde. Ben sadece android programını kullanarak telefondan çekim yapabiliyorum.

iyi fikir hocam onu nerden indrebilirim

---------- Spam Engelliyici 01:32 ---------- Önceki Mesaj 01:29 ----------

mobil uygulamasını ve mac için olan programını denedin mi hiç? kwm'siz cüzdana ulaşabiliyorsun onlardan

denemedim hocam denemekte fayda var nereden indirebilirim

hacım öncelikle geçmiş olsun. Mail adresine şifre isteyemiyormusun? web siteden başkasına göndersen o çekmeyi denese?

Eyvallah sağolasın. maile şifre göndermiyor şifre yenileyemiyorm webden gönderim yapamıyorum sadece wm ödeme sistemi entegre edilmiş siteden alışveriş yapabiliyorum

benimde başıma geldi maalesef şifreyi unuttum hiç bir şekilde yardımcı olamadılar. illa telefona gelen kod lazımmış yeni hesap açabilirsiniz dediler

oturumun açık kaldığı biyer yokmu içerdeki paraların ne olcak yeni hesap açmak klay açılırda paralar aktarılacakmı

Merhaba arkadaşlar birkaç ay evvel bende webmoney hesabı açtım ödemeler aldım para çektim 2 ay önce programa giriş yaparken hata aldım giremedim kwm dosyamıda kaybetmişim tekrar kwm istedim ancak bitürlü gelmedi gelicek gibide gözükmüyor mesajları yanıtları yabancı olduğundan pek bişey anlamadım

sonuç olarak 2 aydır 5k$ civarı param içerde ve çekemiyorum
şifremide yenileyemiyorum

sadece cromeda oturumum açık çerezlerimi silmedediğimden otomatik giriş yapabiliyorum vede webmoney ödemesi entegre edilmiş sitelerden alışveriş yapabiliyorum.
Örnek Turbobit: Turbobit.net | Ğ‘езлимиÑ‚ное и бÑ‹строе облако Ñâ€žĞ°Ğ¹Ğ»Ğ¾Ğ²

Bu paramı çekemiyosam alışveriş yaparak bitirmem lazım bildiğiniz wm ödemenin entegre edildiği site varmı ?

Komisyon karşılığı sitesine wm otomatik ödeme entegre edecek varsa teklif yapabilir.

Başka türlü parayı nasıl kurtarabilirim ne önerirsiniz ?

dostum bısey sorucam webmoneyde tek cuzdan kullanıyorsan para cekmek ıcın programa ıhtıyac varmı

wm entegreli exchance siteleri var . denedinizmi nakit veya paypala cekebilirsiniz komisyon karşılıgında

yazık olmuss 5k dolarda harca harca bitmezki nereye kadar

biz entegre için görüştüm mail attım ne dönen var ne cevap veren.

bende de aynı sorun var 1 yıldır çekemiyorum ben son 1-2 aydır sürekli yazışıyoruz tickettan ve skype tan benim durum biraz daha çetrefilli tele kod alabiliyordum gittim avea dan vodafone a geçtim şimdi o kodu da alamıyorum... Durumun yöneticilere iletildiği belirtiliyor halen bekliyorum... Umarsızca bekliyorum zaman yok,saat yok,şu tarih diye birşey yok..sadece bekleyin...

Hoca bu ne iştir anlamadım gitti. Sana dönmüyorlar, bana cevap veren yok, öte yandan [MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] ciddi bir parasını alamıyor, bir kaç yazan arkadaş enteresan şeyler söylüyor, kendi konularında halen döviz kuru tartışılıyo, sanırım bu işte paypall meselesine doğru gidiyor arkadaş...

dostum bısey sorucam webmoneyde tek cuzdan kullanıyorsan para cekmek ıcın programa ıhtıyac varmı

bilmiyorum wm konusuna yazarsanız yanıt alabilirsiniz

cüzdan tek değil telefona indirdim rusça olduğundan bişey anlayamadım giriş yapamadım

wm entegreli exchance siteleri var . denedinizmi nakit veya paypala cekebilirsiniz komisyon karşılıgında

örnek bi site verebilirmisin hocam

skype desteğindendemi bir sorun çıkmadı hocam

çözüm çıkmadı hocam dönüp dönüp aynı muhabbetlere geliyoruz

yazık olmuss 5k dolarda harca harca bitmezki nereye kadar

harcayabilsek amenna :)

aylık 50.000$ lık ödeme alıyorum dersen ilgi çekebilirsin belki sen bidaha mail at :D

Güvenlik için telimdeki blokeyi kaldırıcam tickettaki destek bana yönergeleri gönderiyor söylediği yerlere giriyorum tel doğrulama istiyor :D tele kod göndermeye çalışıyor sistem ulen saten tele kod alsam ne işim var tel bloke kaldırma kısmında. Alt tarafı bir bloke kaldırıcam

[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] konuya bekleniyorsunuz..

Hoca bu ne iştir anlamadım gitti. Sana dönmüyorlar, bana cevap veren yok, öte yandan [MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] ciddi bir parasını alamıyor, bir kaç yazan arkadaş enteresan şeyler söylüyor, kendi konularında halen döviz kuru tartışılıyo, sanırım bu işte paypall meselesine doğru gidiyor arkadaş...

Bende anlamadım abi, bana dedi ki sabah yaz yardımcı olurlar yazdım mail at dönerler dediler mail attım dönmediler :) Umarım yanılırsın düşüncelerinde

bende de aynı sorun var 1 yıldır çekemiyorum ben son 1-2 aydır sürekli yazışıyoruz tickettan ve skype tan benim durum biraz daha çetrefilli tele kod alabiliyordum gittim avea dan vodafone a geçtim şimdi o kodu da alamıyorum... Durumun yöneticilere iletildiği belirtiliyor halen bekliyorum... Umarsızca bekliyorum zaman yok,saat yok,şu tarih diye birşey yok..sadece bekleyin...

1 yıl nedemek hocam yazık günah bende ssenin gibi olucam heralde.
senin olay basitmiş ama nasıl1 senede çözülmez tuhaf

Güvenlik için telimdeki blokeyi kaldırıcam tickettaki destek bana yönergeleri gönderiyor söylediği yerlere giriyorum tel doğrulama istiyor :D tele kod göndermeye çalışıyor sistem ulen saten tele kod alsam ne işim var tel bloke kaldırma kısmında. Alt tarafı bir bloke kaldırıcam

Çok tuhaf bir durum var
hesabımıza erişim sağlıyoruz kimimiz gmailden kimimiz cep telefonundan kod alarak webden vs + istenilen her bilgiyi sağlayabiliyoruz + daha önce parada çekmişiz tr resmi sorumlularıda bizi biliyor tanıyor ama aradaki bağ kurulamıyor rusyadakilere ulaşmak sesimizi duyurmak çöldeki tek karıncaya rastlamak gibi bişey. Yani şimdi tr sorumluları ruslara şöyle bi durum var bu hesabın sahibi bu şahıs güvenlik için istenilen herşeyi sağlıyor teferruata gerek yok bunların kwmsini gönderin demesi durumunda göndermeleri lazım bukadar zor hatta imkansız olmamalı akıl sır ermiyor bakalım ne olacak...

Ne entegresi? Konu net olmamış. Sorunu tam olarak belirtiniz.

---------- Spam Engelliyici 04:51 ---------- Önceki Mesaj 04:50 ----------

Tam sorun nedir ayrıntılı olarak yazınız lütfen.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri