Webmoneyden Türk Bankalarına Direk Çekim işlemi

burdaki destek e-para desteği mi web money tr desteği mi?

webmoneytr EPARA üzerinden ödeme yapmıyor mu ben mi birşey kaçırıyorum?

Programı kuran destek veren EPARA mı? cevap verilsin diye sormuyorum

Son düzenleme:
@CHeLeP son cekim talebimi iade etmişler teknik sorun yazmışlar şu an çekme talebi vereceğimde çekim sayfasında böyle bir hata veriyor 'Service for users of is not available.' kapattılar sanırım direk çekim işlemini iyi oluyordu halbuki

@CHeLeP son cekim talebimi iade etmişler teknik sorun yazmışlar şu an çekme talebi vereceğimde çekim sayfasında böyle bir hata veriyor 'Service for users of is not available.' kapattılar sanırım direk çekim işlemini iyi oluyordu halbuki

Uzun zamandır denemedim ama sistemsel bir sorun varsa yapacak birşey yok :)

rusça bilen birini bulup mail atıp sormak lazım ne zaman açılacağını

Herkes artık webmoneyden Türk bankalarına direk çekim işleminden haberdar olduğuna göre artık bu işlemin nasıl yapıldığı anlatmaya geçiyorum.

Öncelikle bu adrese giriyor: https://banking.gdcert.com/payout/payment.aspx

Burada 3 sekme var 2 si bizim için önemli dolar ve euro olan Z-cüzdanları E-cüzdanları. Dolar için Z-cüzdanları seçip devam ediyoruz.

Daha sonra gelen ekranda gerekli bilgileri giriyoruz. Burada önce swift kodu girmek banka adını seçmede kolaylık sağlıyor. Enpara için söylüyorum swift kodunu yazınca 3 tane banka adı çıkıyor ama hepsi aynı kafanız karışmasın.

Sonraki sayfada bankaya ne kadar para çekeceğimizi giriyoruz ve ne kadar komisyon alınacağını öğreniyoruz.

Sonraki adımlar sadece sözleşmeleri onaylayıp işlemi tamamlamak.

Bu adımlardan sonra 1 gün içinde webmoney yetkisi bizi arıyor ve doğum tarihimizi adımızı ve adresimi soruyor ingilizce olarak. Sorular ve cevaplar çok basit olduğu için ben ingilizce konuşamam triplerine girmenize gerek yok anlaşıyorsunuz :D

Bu işlemide yaptıktan sonra para 2 gün içinde hesabınıza yansıyor

Finansbank dekontu

webmoney dekontu

mesajım bulunsun

mevcut servis %3 komisyon + kurdan zarar şeklinde 1 günde çekiliyor direk usd banka çekimi daha karlıydı fakat kapandı

hocam bu bankaya cekim sadece turkiyeye mi kapandı. benim ingiltere'de hesabım var oraya cekebilir miyim acaba bilginiz var mı?

Herkesin işine çok yarıyacak güzel paylşım için teşkler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri