Website İşinde Para Varmı

website işi çok sabır isteyen bir iştir. Bir site oturacak daha sonra para kazanmaya başlayacaksın yavaş yavaş :). Bunun için 1 seneni gözden çıkar. Bu işin piri olanlar var 3 ayda aylık bintl kazanca ulaştırıyorlar.

вєякαη;481843' Alıntı:
ytde çok para var ama fazla ömür biçmiyorum fakat site kalıcıdır. yıllarca idare edebilir seni . O yüzden bende site için 15 bin liralık bütçe ayarlıyorum şu sıralar

google news kayıtlı haber sitesi mi alcan hocam ne yaptın o kadar bütceyi :)

Arkadaşlar hazır açılmışken sorayım benimde bir sitem var teknoloji ve spor üzerine sizce bu kategori bana güzel bir para kazandırırmı yoksa film,dizi veya oyun kategorisinemi yönelmeliyim

google news kayıtlı haber sitesi mi alcan hocam ne yaptın o kadar bütceyi :)

Hocam genel içerikli siteler düşünüyorum bunların maliyeti 2,500 3,000 TL arası değişiyor. Kendim de oluşturabilirim ama bu benim neredeyse 1,5 yılımı alır. Ama hazır oturmuş günde 15,20 Tl kazandıran siteler var :) Elimde 2005 den buyana defalarca ödeme almış 8 Tane AdSense var ve bunların 6 tanesi Web için uygun .. Youtubeden yaptığım birikimleri buraya yatırım yapmayı düşünüyorum, çünkü dediğim gibi kaliteli bir site doğru güncellendiği sürece yıllarca ayakta kalır :)

Arkadaşlar hazır açılmışken sorayım benimde bir sitem var teknoloji ve spor üzerine sizce bu kategori bana güzel bir para kazandırırmı yoksa film,dizi veya oyun kategorisinemi yönelmeliyim

film dizi ve oyun da rekabet çok bütçen varsa güzel bi seo yaptırırsın tanıtım yazıları falan alırsın o zaman olur ve domain de çok önemli.

film dizi ve oyun da rekabet çok bütçen varsa güzel bi seo yaptırırsın tanıtım yazıları falan alırsın o zaman olur ve domain de çok önemli.

hocam aslında aklımda bir site var domain adıda hazır ama rekabet var diye girmiyorum flashoyun işine kraloyun tarzı ama ingilizce sizce girsem 1000 tl bütçeyle bir yerlere gelebilirmiyim

ben cok uzagim bu site işlerine .zevkine açsam bi site cok güzel olur becerebilsem

Çok zaman ve emek isteyen bir iş. Sonunda tabi ki para var.

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Youtube'dan çok fazla uğraş gerektirir. Domain düşüneceksin, düzgün hosting ileride sunucu alacaksın bunlarda sorun yaşayacaksın. Yok temasıydı, şuraya şöyle bir eklenti yaptırayımıydı. Özgün içerikti, backlinkti baya uzun iş. Şöyle ki bundan 5 yıl önce açılsaydı mesela çok iyi yerlere gelinebilirdi, yine gelinir ama baya uğraş gerektirir. Şuan herkes site açıp para kazanma peşinde. Ancak yabancı diliniz var ise ingilizce blog açıp 2k ila 5k arası hitiniz bile olsa kendinizi geçindirecek kadar kazanç sağlayabilirsiniz.

Youtube'dan çok fazla uğraş gerektirir. Domain düşüneceksin, düzgün hosting ileride sunucu alacaksın bunlarda sorun yaşayacaksın. Yok temasıydı, şuraya şöyle bir eklenti yaptırayımıydı. Özgün içerikti, backlinkti baya uzun iş. Şöyle ki bundan 5 yıl önce açılsaydı mesela çok iyi yerlere gelinebilirdi, yine gelinir ama baya uğraş gerektirir. Şuan herkes site açıp para kazanma peşinde. Ancak yabancı diliniz var ise ingilizce blog açıp 2k ila 5k arası hitiniz bile olsa kendinizi geçindirecek kadar kazanç sağlayabilirsiniz.

Hocam öyle bir anlatmışsınızki okurken soğudum :d yaw okadarda abartılcak birşeyi yokki 1 domain 4 tl 1 kaliteli host yıllık 150 tl buna 50 tane site bağlıyabiliyorsun temizinden. Sorun yaşamktan tastınız ne tam anlıyamadım ama 3 ay sonra 2. yılıma gircem aynı firima ile gayet basarılı bir firima. İnterneti birazcık gezen biri bile isteği eklentileri bulabilirki wordpress varken zaten artık fazla zorlamaya gerek yok kendimizi :) özgün içerik içinde aylık 50 lira veririsin makale yazan arkadaşlar var günlük 1-2 adet giren özgün tmmdır site 3-4 aya kalmaz tepede :) Ki bu şekilde bir siteye ulaştım anlattıklarım deneyim sonucu. :)

aslında böyle bir kategori açılmalı bilen arkadaşlar yol göstermeli nerelerden başlanacağına dair

Benim bir blog var, yaklaşık sadece 8 sayfalık ve ayda 75 lira getiriyor.

Seo bilgin yoksa hiç bir şey yapamazsın. Bu bilgileri de deneyerek,uğraşacak ve kabiliyetine bağlı olarak 2-3 yılda oturtabilirsin o da en az. Seo yoksa kazançta yok bu kadar basit.

Ayrıca Youtube işi tembel işidir,(spam vs. yapmak falan filandan bahsediyorum) site işi ise çalışkanlık ve zeka işidir.

Youtube'dan min az çok hemen hemen herkes para kazanır ama site işi öyle değil uzmanlık gerektirir.

Kısaca her yiğidin harcı değil.

Yani özetlemek gerekirse heveslenme, hayal kırıklığına uğrarsın.

Son düzenleme:
Seo bilgin yoksa hiç bir şey yapamazsın. Bu bilgileri de deneyerek,uğraşacak ve kabiliyetine bağlı olarak 2-3 yılda oturtabilirsin o da en az. Seo yoksa kazançta yok bu kadar basit.

Ayrıca Youtube işi tembel işidir,(spam vs. yapmak falan filandan bahsediyorum) site işi ise çalışkanlık ve zeka işidir.

Youtube'dan min az çok hemen hemen herkes para kazanır ama site işi öyle değil uzmanlık gerektirir.

Kısaca her yiğidin harcı değil.

Yani özetlemek gerekirse heveslenme, hayal kırıklığına uğrarsın.

adamın içini karartırsın arkadaş ya :rolleyes:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri