Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Güncellemelerden bizde faydalanabilecekmiyiz hocam eski alanlar
2 Mart 2018 - Açıklama
MerhabalarBir süredir online olamadım gerek ciddi derece ilerleyen hastalığım gerek gözaltına alınmam burada bahsettim, herkese tekrardan teşekkürü borç bilirim. Bu dönem içerisinde iletişimimiz olmadı ve en ufak bir şikayet olmamış herkes merak etmiş Allah razı olsun.
Yaklaşık 5 gündür bilgisayarıma kavuştum ve ani bir giriş yapmak yerine Google algoritmalarını kontrol ettim neler değişti diye çünkü 1-2 aydır bilgisayara oturamadım , tahmin ettiğim gibi birçok şey değişmiş. Bu değişikliklerin hepsini yeni açtığım test sitemde uyguladım ve harika sonuçlar aldım. Şimdi yaptığım güncelleştirmeleri yazayim , konu düzenini de bugün/yarın değiştireceğim daha sade olacak pasif yapılan özellikler çıkarılacak aktif ettiklerim eklenecek.
- Skype adresim kapatıldığından dolayı ticket sistemine geçildi. 7/24 destek alabileceğiniz ticket sistemi sayesinde hem daha sağlıklı iletişim kurabileceğiz hem de herkesin kendi paneli olacağı için daha hızlı yol alacağız.
-Ticket sistemini kullanmak istemeyenler dilerlerse mail yolu ile iletişime geçebilir.
- Tüm siteler sırayla yeni SEO yapısına geçirilecektir. Bu aşamada iletişim kurmanıza gerek yoktur
- Domainleri benim panelimde olanlar ticket atarsa transfer işlemini hemen gerçekleştirebilirim.
Şimdilik sadece problemi/sorunu olan arkadaşlarla ilgileneceğim benim için öncelik kesinlikle onlar, kimsenin problemi olmasını istemem.
Son olarak müjdeli bir haber vereyimBirlikte çalışmaya başladığımız 2 arkadaşımız araba sahibi olmuşlar (tamamen website işlerinden kazandıklarıyla) umarım bu sayı gittikçe artar, uykusuz kaldığım günler oldu sağlığımın ciddi derecede kötü gittiği zamanlar oldu ama bu haberleri aldıkça moralim düzeliyor iyi ki olmuş diyorum. Herkese tekrar tekrar teşekkürler
Ticket Sistemi : ozgunweb.in/destek yukarıdaki kaydol bölümünden kayıt olduktan sonra giriş yaparak bana yazabilirsiniz. En kısa zamanda konuyu düzenleyip tüm güncelleştirmeleri anlatacağım şu an için sadece acil durumları halledelimHerkese bol şans
---------- Spam Engelliyici 16:58 ---------- Önceki Mesaj 16:08 ----------
Küçük bir ekleme : Ticket Sisteminde minik bir sorun var başlığı fasfasdasdasdasfas şeklinde uzun mesaj olarak sallayınız az karakter olunca problem yaşanıyor ve destek mesajı göndermiyor içeriğe de aynı şekilde az karakterli bir şey yazınca göndermiyor sorunu çözeceğim şimdilik 20+ karakter kullanırsanız sevinirim bu şekilde olmuyor ise oturumu kapatıp açınız 20+ karakter kullanarak yazabilirsiniz , mail yolu ile de ulaşabilirsiniz [email protected]
Tesekkürler hocam , yardımcı olayım özelden site isimlerini ve hangi sifrede sıkıntı yaşadıgını yazar mısınçok geçmişolsun hocam...
sizin sunucunuzda var olan sitelerim ile sıkıntı yaşadım ve şifre hatalı diyor. acil yardımcı olursanız sevinirim...
Tesekkürler hocam , yardımcı olayım özelden site isimlerini ve hangi sifrede sıkıntı yaşadıgını yazar mısın
Ediiittt
arkadaşa nasıl ulaşabiliriz buraya ve skyp a bakmıyor
arkadaşa nasıl ulaşabiliriz buraya ve skyp a bakmıyor
Geliyorum arkadaşlar dönüs yapacagim aksam mobilim su an
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.