Whatsapp Grubu Oluşturuyorum

U
  • Kullanıcı underworldd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünyadan Youtube Teknikleri
U

underworldd

Guest
Herkez için yararlı seviyeli bir grup yapalım güncel bilgiler ve taktikler için birbirilerimize yardımcı olalım üye sınırlı sayıdadır. Katılmak isteyenler tel numarasını göndersinler ve alta mesaj atsınlar.

Toplam : 50 kişi olacaktır

Herkez için yararlı seviyeli bir grup yapalım güncel bilgiler ve taktikler için birbirilerimize yardımcı olalım üye sınırlı sayıdadır. Katılmak isteyenler tel numarasını göndersinler ve alta mesaj atsınlar.

olabılır mantıklı durustce duzgun bır grup kurup,bır elın nesı var ıkı elın sesı var hesabı uyar bana,takıpteyım,ozel mesajla bılgılendırın lutfen

Hocam bence boş iş, kim gelecek de bilgi paylaşacak orada, sürekli bildirim binlerce soru soracaklar :D

skype veya ts varken whatsapp nedir gözünüzü seviyim ya

valla her sanıye bıp bıp bıp ses olayı cok can sıkıcı olur :( ben sahsen o yüzden katılmayı istedğim halde katılmayı dusunmuyorum :) ama güzel düşünce

Teşekkürler arkadaşlar burdaki amaçta biraz istikbarat özellikle haber çalısanlar için canlı yayında kim bayıldı ( bülent ersoy örneğin) hangi vekil yumruk yedi, kim tarafik kazası yaptı kimin sesi mitingde kısıldı. Bir nebze olsa yardımcı olursak biz mutluluk duyarız.

Paralel yapı diyorsun yani.
Ytpara ne işe yarıyor

Konuyu izleyelim bakalım şu an için gelemem ama ileride neden olmasın :)

ayrıca her saniye bip bip diye bir olay yok grubu sessize almak diye bişey var arkadaşlar

Herkezin düşüncesine saygı duyarız arkadaşlar kimseyi zorla eklemiyoruz iyi geceler.

tabiki güzel olur böyle etkinlikler birde grup arasında güzel bir bağ olursa iş veya yt önemini yitirir arkadaşlık konuşur:)

skypede olmak daha güzel olur bazı zaman whatsapa ulaşılamayabilir en mantıklısı skype

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri