Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben neden bilgisayarı çağdaş modern ve kemalistler sayesinde kullnaıyorum onu anlayamadım ? bilgisayarı onlarmı icat etti. 85 sene bu ülkede onlar hüküm sürdü ve 2000 li yılların ilk seneleri hala daha afrika ülkeleri ile yarışır haldeydik ekmeği kuponla alıyorduk. Yiyecek ekmeği kuponla veren zihniyet neyin icatını yaptı da halka sundu ? lütfen uyanık olalım. Sağdan soldan duyma laflarla değil de kendi aklımızın filtresinden geçirerek fikirleri düşünelim.
atv den başka kanal mı izliyorlar sanki hocam. atv ne derse bunlarda onu söylüyor.
Acaba Türkiye mi gelişti yoksa Dünya mı ? Türkiyenin son 40-50 yıllık g20 sıralamasına bakmak bunu açıklamaya yeter. Her neyse burası başka konu.
Benim merak ettiğim bana 2000'li yıllarda ekmeği kuponla aldığımıza dair tek bir kanıt göster ? Sen aklını baya bir kullanmışsın bize nazaran. Biraz da biz gerçekleri görelim.
ben neden bilgisayarı çağdaş modern ve kemalistler sayesinde kullnaıyorum onu anlayamadım ? bilgisayarı onlarmı icat etti. 85 sene bu ülkede onlar hüküm sürdü ve 2000 li yılların ilk seneleri hala daha afrika ülkeleri ile yarışır haldeydik ekmeği kuponla alıyorduk. Yiyecek ekmeği kuponla veren zihniyet neyin icatını yaptı da halka sundu ? lütfen uyanık olalım. Sağdan soldan duyma laflarla değil de kendi aklımızın filtresinden geçirerek fikirleri düşünelim.
Bu ülke ayaktaysa o sevmediğin kemalistler sayesindedir.Büyük illerde hayır çıktı ve üretimin büyük kısmını bu iller yapıyor.
Şöyle zihniyetlere hastayım ya.. Gerçekten çok şeyler mi düşündüğünüzü sanıyorsunuz? Dünya gelişiyor dünya??
İnsanlar kafa naklini düşünüyor, farklı gezegenler arayışındalar, kansere çeşitli hastalıklara çözüm bulma peşindeler..
Çıkmışsın ekmeği kuponla alıyorduk demişsin ne zaman kardeşim? Kaç yaşındasın 70 mi?
Gerçekten artık şu dünyanın geliştiğini görün.. Bırakın yolu köprüyü bilime, teknolojiye yönelin..
2. dünya savaşı sürerken alman nazi orduları balkanlara kadar geldi. inönü'nün emriyle 1.5 milyona yakın genç askere alındı. trakyada savunma hattı oluşturuldu. gençler askere alındığından üretim durma noktasına geldi. bu zaman zarfında ekmek karne ile satılmaya başlandı. şuan öyle bir ortam olsa istanbulda yamyamlık türer. yani şuan iyi olduğumuz iddiaların hiçbir gerçekliği yok. aslında yazacak çok şey varda neyse girmeye gerek yok.
Söylediklerine gülsem mi ağlasam mı bilemedim. 85 yıl onlar hüküm sürdü öyle mi? Hadi tarih bilgin yok onu anladık. Demezler mi adama Atatürk de mi onlar dediğin kesimden.
Ayıp ayıp. Önce yakın tarih oku bu zamana kadar kaç hükümet gelmiş kim hangi kesimdenmiş bir araştır. Sonra 1920 yılına dön ve nerden nereye gelmişiz 10 yılda ona bak.
Sana FED'in hangi yıllarda ne kadar para bastığını, neden son yıllarda ekonominin iyi olduğunu ve artık gerileyeceğini de anlatmak isterdim. Ancak sen önce tarih oku. Osmanlı'dan sonrasını özellikle
Acaba Türkiye mi gelişti yoksa Dünya mı ? Türkiyenin son 40-50 yıllık g20 sıralamasına bakmak bunu açıklamaya yeter. Her neyse burası başka konu.
Benim merak ettiğim bana 2000'li yıllarda ekmeği kuponla aldığımıza dair tek bir kanıt göster ? Sen aklını baya bir kullanmışsın bize nazaran. Biraz da biz gerçekleri görelim.
85 dogumluyum, ben nr kuyruk bekledim ne bekleyen gordum. Sen ramazan ayinda pide kuyruguyla karistiriosun sanirim. Kardes ne bos adamsiniz ya siz, ozal zamanindan sonra bu ulkede ne zaman kitlik oldu? Bos bos konusmaya bayiliyorsunuzGüzel kardeşim hiiç kanıt sunmaya ihtiyaç yok çünkü her taraf kanıt dolu. 70,80 ve 90 larda 2000 yılların başına doğru tüp, yağ, şeker ekmek kuyruklarını filmlerde görebilirsiniz. Kemal sunal filmi de mi hiç izlemedin. ama yok kemal sunal ikinci dünya savaşı sırasında yaşadı dimi ? 70,80 ve 90 ların sonuna kadar siz yaşadınızmı bilmem ama bu millet bu sıkıntıları çekti.
Güzel kardeşim hiiç kanıt sunmaya ihtiyaç yok çünkü her taraf kanıt dolu. 70,80 ve 90 larda 2000 yılların başına doğru tüp, yağ, şeker ekmek kuyruklarını filmlerde görebilirsiniz. Kemal sunal filmi de mi hiç izlemedin. ama yok kemal sunal ikinci dünya savaşı sırasında yaşadı dimi ? 70,80 ve 90 ların sonuna kadar siz yaşadınızmı bilmem ama bu millet bu sıkıntıları çekti.
Ya beyler bu forum yillardir ne zihniyetler gordu. Evrim teorisi icin neler yazildi cizildi, dunya yuvarlak degil dendi, internet yasaklansin yazildi daha neler neler soylendide cok uzatmicam. Ama banlana banlana 4-5 kisi kaldilar, umarim yakinda onlarda yakin surecte temizlenip giderler, sadece amacina uygun olanin konusuldugu bir platform olarak kalir burasi.
Bu arada, wikipedianin hic bir mahkeme kararina cevap vermemesini bende mantikli bulmuyorum, fakat milyonlarca sayfasi olan bir siteyi 5-10 sayfada sorun var diye tamamen kapamak cozum degil..
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---------- Spam Engelliyici 12:55 ---------- Önceki Mesaj 12:50 ----------
85 dogumluyum, ben nr kuyruk bekledim ne bekleyen gordum. Sen ramazan ayinda pide kuyruguyla karistiriosun sanirim. Kardes ne bos adamsiniz ya siz, ozal zamanindan sonra bu ulkede ne zaman kitlik oldu? Bos bos konusmaya bayiliyorsunuz
Valla ben izmir de yasiyorum, demek biz bolluk icinde yasamisiz.ben 79 istanbul dogumluyum. tankerle su sırasına cok girdim. bakkalda ne yag olurdu nede seker. margarin yada seker aldıgımızda bakkal gazate kagıdı ile sarıp verirdi baskası gormesin diye. hersey karaborsaydı. merdiven altı. zam gelsinde oyle satalım hesabı. daha bunun gibi onlarca sey sayabılirim.
Valla ben izmir de yasiyorum, demek biz bolluk icinde yasamisiz.
yt de reklam verenler reklamı teror, ırkcı siddet vs. ile reklamı cekince, videolarınızda reklam cıkmayıp para kazanamadıgınızda hatta kanallarınız 3 gun anca ayakta kaldıgında hic sesiniz cıkmıyor. adamlar haklı dediniz.
hukumet terorden bi siteyi engellemis sizede gun dogmus.
gezide sozde sorun agaclardı
araplara ulkeyi sattılar dediniz
yancı medya haber yapmıyor vs.
yansız medya her haberi veriyormu sandınız?
buyukcekmece de agaclar kesildi, araplara satıldı. niye sesiniz cıkmadı ? yansız medya yayınladımı yada uzerine gitti mi ?
okumus bilgili kendini bilen kisi, kimseyi kucuk ve hor gormez. kimseyi cahillikle suclamaz. hurriyet ve ozgurlukcu olan kisi baskasının giyimine yasam tarzına karısmaz.
sizin okudugunuz takip ettiginiz yansız medayada surekli karsıt gorslu kısma hakaret ettiginden, sizde hakaret etmeyi biliyorsunuz.
sizler boyle davrandıkca, akp li olmayanda akpye oy veriyor.
bu ulke neler gordu neler. cok fazla sey yazabilirim hatta tum yorumlara tek tek cevapda verebilirim ama sizler maalesef tartısmanın sadece hakaret ve kavga oldugunu sandıgınızdan bu kadar yazıyorum.
bir insanın gorusu ne olursa olsun, biraz milliyetci olmalı. kavga ile hakaret ile bu ulke ilerlemez ilerleyemez.
Akp li ve chp li yada tum gorusten arkadaslara tek soylebilecegim, her okudugunuza yada yazılana inanmayın. azıcık arastırın dogrumu diye. okuyun ama bos seyler yada bos kisilerin kitaplarını yada yazılarını degil. yanlıslardan ders alın, guzel seylerden kendinize ornek alın.
ama bilirim ki kimse ne kendine toz kondurur nede menfaatini bırakır
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.