[MENTION=14045]wildwood[/MENTION] Hep böyle güzel övgülerle anılmanız dileğiyle inş.. çokta yüksek bir ücret istememiştiniz ama katılamadık malesef.. Nasip değilmiş
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
4 kişilik ekipten biri de benim.zamanında bir yazı okumuştum şöyle bitiyordu: Allah herkese yay'ına göre bilek, işi'ne göre yürek versin. wildwood kardeşimin bileği de sağlam yüreği de.. selametle..
estagfurullah hocam tekrar öyle bir grup düşünüyor musunuz?
İlk başta şikayet anladım şaşırdım olmayacak bir konu dedim haklıymışım tam tersiymiş helal olsun wildwood
bu arada konu sahibi karadayı izliyor heralde![]()
[MENTION=14045]wildwood[/MENTION] Hep böyle güzel övgülerle anılmanız dileğiyle inş.. çokta yüksek bir ücret istememiştiniz ama katılamadık malesef.. Nasip değilmiş
İzmir'deki arkadaşları ev taşımaları için @wildwood abime yardıma bekliyoruz hadi bakalım![]()
Kardeş payı haricinde dizi izlemiyorum hocam o yüzden konuya fransız kaldım, karadayıyla ilgisi nedir?İlk başta şikayet anladım şaşırdım olmayacak bir konu dedim haklıymışım tam tersiymiş helal olsun wildwood
bu arada konu sahibi karadayı izliyor heralde![]()
Kardeş payı haricinde dizi izlemiyorum hocam o yüzden konuya fransız kaldım, karadayıyla ilgisi nedir?
Doyamadilar tatile başlamadı bi türlümüteşekkirim kelimesi karadayıda çok sık kullanıldığından öyle sandım hocam olay bundan ibaret
bu arada bu kardeş payı nezaman başlıycak haberin varmı uzun zamandır tatildeler
İlk bakışta şikayet konusu sandım böyle konuları pek göremiyoruz forumda malesef![]()
ooo karşimmmmmmm mod olmussun hannyD
Biraz deneyelim dedik heyecan olsun![]()
Doyamadilar tatile başlamadı bi türlüne zaman başlayacağını da bilmiyorum hocam.karadayıyi sevdim bak izliyeyim bari
![]()
Biraz deneyelim dedik heyecan olsun![]()
Hocam hayırlı olsun bu arada. bende yeni gördüm
skypa girerim ya bi araD
[MENTION=14045]wildwood[/MENTION] Paşadır![]()
Kardeşim , ilk başladıgımda sen ve senin gibi yardımcı olan herkesede teşekkür ederim. Youtube dan kazanmak artık yeni başlayanlar ve alternatifli çalışmamış olanlar için çok zor. Birlik olmak ve el ele tutuşmak lazım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.