@wildwood adlı üyeye müteşekkirim!

[MENTION=14045]wildwood[/MENTION] Hep böyle güzel övgülerle anılmanız dileğiyle inş.. çokta yüksek bir ücret istememiştiniz ama katılamadık malesef.. Nasip değilmiş

4 kişilik ekipten biri de benim.zamanında bir yazı okumuştum şöyle bitiyordu: Allah herkese yay'ına göre bilek, işi'ne göre yürek versin. wildwood kardeşimin bileği de sağlam yüreği de.. selametle..

Hocam cok sagol :). Söz güzelmiş ama sana daha uygun ... Yola çıkarken '' Allah utandırmasın '' demiştik Utandırmadı Hamdolsun...

estagfurullah hocam tekrar öyle bir grup düşünüyor musunuz?

Hocam keşke zamanım olsa bi kac arkadasa daha yardım edebilsek ama hiç zamanım yok malesef , kendi işlerime bile yetişemiyorum ...

İlk başta şikayet anladım şaşırdım olmayacak bir konu dedim haklıymışım tam tersiymiş helal olsun wildwood :)

bu arada konu sahibi karadayı izliyor heralde :D

:) Eyvallah hocam , bende şikayet sandım . Allah o günleri göstermesin ..

[MENTION=14045]wildwood[/MENTION] Hep böyle güzel övgülerle anılmanız dileğiyle inş.. çokta yüksek bir ücret istememiştiniz ama katılamadık malesef.. Nasip değilmiş

sagolun hocam, ücret tam ihtiyacımı karşılayacak şekildeydi ... Az mı cok mu bilemem ama Tüm arkadaşların haklarını helal etmesi beni cok sevindirdi... Allah yüzümüzü kara çıkarmadı . Hepsi de cok iyi ve güvenilir insanlar bunu ciddi anlamda söyluyorum. Hepsine güvenim sonsuz...

İlk başta şikayet anladım şaşırdım olmayacak bir konu dedim haklıymışım tam tersiymiş helal olsun wildwood :)

bu arada konu sahibi karadayı izliyor heralde :D
Kardeş payı haricinde dizi izlemiyorum hocam o yüzden konuya fransız kaldım, karadayıyla ilgisi nedir?

Kardeş payı haricinde dizi izlemiyorum hocam o yüzden konuya fransız kaldım, karadayıyla ilgisi nedir?

müteşekkirim kelimesi karadayıda çok sık kullanıldığından öyle sandım hocam olay bundan ibaret

bu arada bu kardeş payı nezaman başlıycak haberin varmı uzun zamandır tatildeler

müteşekkirim kelimesi karadayıda çok sık kullanıldığından öyle sandım hocam olay bundan ibaret

bu arada bu kardeş payı nezaman başlıycak haberin varmı uzun zamandır tatildeler
Doyamadilar tatile başlamadı bi türlü😉 ne zaman başlayacağını da bilmiyorum hocam.karadayıyi sevdim bak izliyeyim bari😉

İlk bakışta şikayet konusu sandım böyle konuları pek göremiyoruz forumda malesef :)

[MENTION=14045]wildwood[/MENTION] Paşadır :)

Kardeşim , ilk başladıgımda sen ve senin gibi yardımcı olan herkesede teşekkür ederim. Youtube dan kazanmak artık yeni başlayanlar ve alternatifli çalışmamış olanlar için çok zor. Birlik olmak ve el ele tutuşmak lazım.

Kardeşim , ilk başladıgımda sen ve senin gibi yardımcı olan herkesede teşekkür ederim. Youtube dan kazanmak artık yeni başlayanlar ve alternatifli çalışmamış olanlar için çok zor. Birlik olmak ve el ele tutuşmak lazım.

Ne demek abim her zaman :) yardımcı olurum sana.

[MENTION=14045]wildwood[/MENTION] un youtube konusunda uzmanlığını geçtim her şeyden önemlisi çok iyi ve güvenilir bir insan.Allah gönlüne göre verir inşallah ..

wilwood candır ya herşeyi geçtim kişiliği yeter çok şey söylenir kendisi hakkında ama kısaca bi cümle ile anlatmak gerekirse 'sağ ayağına 500 sayfa roman yazılır son satırına solakdı yazılır'

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri