Teşekkür ederim hocam.
---------- Spam Engelliyici 01:49 ---------- Önceki Mesaj 01:49 ----------
O şansını kaybettin![]()
oo Melih mod olmuşsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkür ederim hocam.
---------- Spam Engelliyici 01:49 ---------- Önceki Mesaj 01:49 ----------
O şansını kaybettin![]()
oo Melih mod olmuşsun[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] 'u banlayabilirsen senle anlaşabiliriz
![]()
Kendisine bende özel mesajla bir kaç soru sormuştum, saolsun sıkılmadan cevapladı sorularımı. Forumda böyle güzel insanların sayısının artması, dolandırıcı kalmaması dileğiyle başlayalım güne![]()
yetiştiriyorum @wildwood uşaka şaka can abimizdir can yoldaştır kendisi.. ilk göz ağrım benim
ben de konu başlığını görünce hangi yürek yemiş adam [MENTION=14045]wildwood[/MENTION] tan şikayetçi olmuş diyecektim..
forumda hep dolandırıcı yok ya![]()
böyle konulara hasret kalmıştık![]()
[MENTION=14045]wildwood[/MENTION] un youtube konusunda uzmanlığını geçtim her şeyden önemlisi çok iyi ve güvenilir bir insan.Allah gönlüne göre verir inşallah ..
wilwood candır ya herşeyi geçtim kişiliği yeter çok şey söylenir kendisi hakkında ama kısaca bi cümle ile anlatmak gerekirse 'sağ ayağına 500 sayfa roman yazılır son satırına solakdı yazılır'
Bana da ders ver[MENTION=14045]wildwood[/MENTION]
anlaşılan herkes tarafından sevilen birisi
olumsuz yorum yazan yok
Allah yar ve yardımcın olsun [MENTION=14045]wildwood[/MENTION]
bizde iyi insanlara dua edelim
bu arada avatarın çok sevimli, özgünmü!
[MENTION=14045]wildwood[/MENTION] kendisi ile çalışamadım ama geçen iş ararken allah razı olsun her turlu yardımcı oldu belkı halen iş alımı yapamadım ama vakit ayırıp fikir vermeye çalıştı ve herhangı bı durumda yardımcı olacagını soyledı bende yardımlarından dolayı tesekkur etmek ıstedım saygılar.
benimde bütün kanallarım kapanmıştı dibe batmıştım 2 aydır toparlayamamıştım 1 senedir bu işte olmama rağmen bilmediğim çok şey varmış iyiki tanışmışız toparladım çok şükür allah razı olsun sonuna kadar hakediyor![]()
Onur değerli adamdır bak günlüğü 100 tl den halledebiliriz ama![]()
100 lira + holosko veririm daha vermemwafflede şirketimizden hediyemiz olsun
Siparişi geçtim yarın onurdaWaffle Onur'dan sorulur doğum gününde bir waffle makinesi gönder çocuğa şundan aşağı bişey yollarsan geri gönderir 500tl altı kargo kabul etmiyor
![]()
Breville BWM620EX Waffle Makinesi - 592.37 TL + KDV
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.