@wildwood adlı üyeye müteşekkirim!

Kendisine bende özel mesajla bir kaç soru sormuştum, saolsun sıkılmadan cevapladı sorularımı. Forumda böyle güzel insanların sayısının artması, dolandırıcı kalmaması dileğiyle başlayalım güne :)

yetiştiriyorum @wildwood u :P şaka şaka can abimizdir can yoldaştır kendisi.. ilk göz ağrım benim :D

ben de konu başlığını görünce hangi yürek yemiş adam [MENTION=14045]wildwood[/MENTION] tan şikayetçi olmuş diyecektim..

Kendisine bende özel mesajla bir kaç soru sormuştum, saolsun sıkılmadan cevapladı sorularımı. Forumda böyle güzel insanların sayısının artması, dolandırıcı kalmaması dileğiyle başlayalım güne :)

Her zaman bekleriz hocam bi yardımım dokunduysa ne mutlu. Allah dolandırıcıları da ıslah etsin, kalplerini değiştirsin ..

yetiştiriyorum @wildwood u :P şaka şaka can abimizdir can yoldaştır kendisi.. ilk göz ağrım benim :D

ben de konu başlığını görünce hangi yürek yemiş adam [MENTION=14045]wildwood[/MENTION] tan şikayetçi olmuş diyecektim..

Dürüstlüğü senden öğrenmeye çalışıyorum , Yetişiyoruz sayende :)

forumda hep dolandırıcı yok ya :)

Eyvallah hocam sagolasın :)

böyle konulara hasret kalmıştık :)

Hocam bu konular utandırıyo , Ne diyecegini bilemiyor insan.. Çok sagolun güzel düsüncelerinzi icin.

[MENTION=14045]wildwood[/MENTION] un youtube konusunda uzmanlığını geçtim her şeyden önemlisi çok iyi ve güvenilir bir insan.Allah gönlüne göre verir inşallah ..

Hocam , sen herkesin tanıması gereken bir insansın. Çok zamanın yok ama keşke herkes seni tanıyabilse. Efsanesin ( abartmıyorum )

wilwood candır ya herşeyi geçtim kişiliği yeter çok şey söylenir kendisi hakkında ama kısaca bi cümle ile anlatmak gerekirse 'sağ ayağına 500 sayfa roman yazılır son satırına solakdı yazılır'

Kardesim , Allah razı olsun. Torrente düşmüş ama henüz çekilmemiş film kadar değerlisin benim için. Sende benim sağ kolumsun ( solağım ) :D

anlaşılan herkes tarafından sevilen birisi
olumsuz yorum yazan yok
Allah yar ve yardımcın olsun [MENTION=14045]wildwood[/MENTION]
bizde iyi insanlara dua edelim

bu arada avatarın çok sevimli, özgünmü!

[MENTION=14045]wildwood[/MENTION] kendisi ile çalışamadım ama geçen iş ararken allah razı olsun her turlu yardımcı oldu belkı halen iş alımı yapamadım ama vakit ayırıp fikir vermeye çalıştı ve herhangı bı durumda yardımcı olacagını soyledı bende yardımlarından dolayı tesekkur etmek ıstedım saygılar.

benimde bütün kanallarım kapanmıştı dibe batmıştım 2 aydır toparlayamamıştım 1 senedir bu işte olmama rağmen bilmediğim çok şey varmış iyiki tanışmışız toparladım çok şükür allah razı olsun sonuna kadar hakediyor :)

Bana da ders ver :) [MENTION=14045]wildwood[/MENTION]

Hocam , keske bilmedigin bişeyi bilsemde yardımcı olabilsem :).

anlaşılan herkes tarafından sevilen birisi
olumsuz yorum yazan yok
Allah yar ve yardımcın olsun [MENTION=14045]wildwood[/MENTION]
bizde iyi insanlara dua edelim

bu arada avatarın çok sevimli, özgünmü!

Çok sagol hocam , Allah hepimizin yardımcısı olsun . Kazanmaya calısan herkesin emeginin karsılıgını versin. Avatar daki resim cok populer bi video vardı ordaki kız...

'' ilk defa yagmur gören kız '' yazınca cıkar heralde

[MENTION=14045]wildwood[/MENTION] kendisi ile çalışamadım ama geçen iş ararken allah razı olsun her turlu yardımcı oldu belkı halen iş alımı yapamadım ama vakit ayırıp fikir vermeye çalıştı ve herhangı bı durumda yardımcı olacagını soyledı bende yardımlarından dolayı tesekkur etmek ıstedım saygılar.

SAgol hocam , cok ilgilenemedim kusura bakma. Bu aralar inanılmaz yogunum.

benimde bütün kanallarım kapanmıştı dibe batmıştım 2 aydır toparlayamamıştım 1 senedir bu işte olmama rağmen bilmediğim çok şey varmış iyiki tanışmışız toparladım çok şükür allah razı olsun sonuna kadar hakediyor :)

Sagol canım hocam, Allah cümlemizden razı olsun , toparlamana cok sevindim . Çok çok kazanda yeriz birlikte :D.

Forumda boyle konulari gormek cok guzel. Umarim bu konu iyi bir ornek olur ve daha sIKLIKLA goruruz.

Öncelikle tüm forum üyesi arkadaşları saygıyla selamlarım.Bu benim forumdaki ilk mesajım olacak ( Aktif olduktan sonraki).Türkiye de Yt den para kazanılabileceğini ve nasıl kazanıldığını 2 ay öncesine kadar bilmiyordum.Kendime ait 2011 de açtığım bir kanalım vardı ama sadece Facebook oyunları ile ilgili hile videoları paylaşmak ve arkadaşlarımında öğrenmesi amacı ile açmıştım. Serkan Şit isimli arkadaşın Yt ye yüklediği bir videoyu kanalımda paylaşmak amacı ile kendisinden izin almak için mesaj yazdığımda bana yt den kaç tl kazanıyorsun dediğinde şaşırmış "videolardan para mı kazanılıyor " diye sormuştum :) Daha sonra yine Facebooktan tanıştığım forumda niki [MENTION=13576]Pars Yazılım[/MENTION] yazılım olan arkadaşın yönlendirmeleri ile bu foruma üye oldum.Bana bazı bilgilerle çok yardımcı oldu ama hala yetersizdim yt kazanma hakkında.Forumu araştırırken [MENTION=14045]wildwood[/MENTION] nikli arkadaşımızla tanışmam benim için dönüm noktası oldu.Hemen irtibata geçtim kendisi ile.Keşke 1 yıl önce tanısaymışım :) Bana verdiği tavsiyeler ile şu ana kadar 40 kanal yaptım.Bir kanalım rekora gitti ama teliften kapandı maalesef.Şu anda açık olan kanallarım da çok şükür ben gibi acemi için yeterli, hatta fazla sayılacak izlenimler alıyor.Kendisine buradan çok çok teşekkür ediyorum.Kendisi çok alçak gönüllü bir kişi.Sağolsun var olsun.Allah işini rast getirsin.Tüm yaşamında sevdikleri ile güzel, sağlıklı mutlu günler versin.Her şey gönlünce olsun inşaallah [MENTION=14045]wildwood[/MENTION] kardeşim.

Son düzenleme:
Arkadaşı tanımıyorum ama tebrik ederim helal olsun..

Bu arada bu şikayet konusuyla alakası olmayıp buraya yazan herkesin banlanmasını rica ediyorum. :) Kural kuraldır..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri