Yahuu be mübarek bare başlıkları değiştirseydin!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse arkadaşlar telife falan gerek yok da hepimiz spam yapıyoruz ama lütfen emeğe küfür eder gibi kanal kopyalamayın. En azından o kanalı kopyalarken kullanmış olduğunuz botların özgünleştirme özelliğini kullanın...

Telif atma gibi bir düşüncem yoktu ama nedendir bilmiyorum sen böyle bir yorum yapınca birden telif atma isteği oluştu...

ben iyiliğin için dedim. sen okadar emek harcayıp kanal yapıyorsun, o 5 dk bile harcamıyor. sence kim zararlı çıkar.. kolay gelsin.

Son düzenleme:
Konu sahibinin çektiği bölümler zaten kendisinin değil. en basidi ben içerik ararken onun kanalını bulup bot ile çekebilirim bu doğal birşey yani spam yapıyoruz. içerik onunsa tabiki telif atsın ama değilse bu sahte telife girer aç gözlülüğe girer. şimdi sen adama resmen sahte telif at diyorsun.:cool:

spamında bir adabı var bir şekli var adam emek vermiş uğraşmış videoyu yüklemiş eğerki onun yaptığı vidoları alırsan o zaman işin rengi değişir bu spam değil hırsızlık ve emeğe saygısızlık olur..

ben olabilir miyim bilmiyorum.spam kanal buldum mu direkt atıyorum bn olabilirim:)

spamında bir adabı var bir şekli var adam emek vermiş uğraşmış videoyu yüklemiş eğerki onun yaptığı vidoları alırsan o zaman işin rengi değişir bu spam değil hırsızlık ve emeğe saygısızlık olur..
atıyorum dizi çizgi filmi vb videoları özene bezene atsanda hırsızlık yapmış olmuyor musun? Yoksa senin yapım şirketinin ürünlerimi o video saçmalıyorsunuz gerçekten..

Neyse arkadaşlar telife falan gerek yok da hepimiz spam yapıyoruz ama lütfen emeğe küfür eder gibi kanal kopyalamayın. En azından o kanalı kopyalarken kullanmış olduğunuz botların özgünleştirme özelliğini kullanın...

burda bir emek harcamızsın bu spam değildir. hırsızlıktır kim ne dersin..

adamın hakkı yiyorlar yapacak bir alternetif yol varsa söyleyin o zaman ona.

bu böyle devam eder o yapımcı sirketin hakkını yer bi digeri onun hakkını yer ondan sonraki digerinin hakkını yer sonra herkes birbirini yer :D

ya nolur lütfen hakıını yiyo falan deme spamın hakkı olmazz

burda bir emek harcamızsın bu spam değildir. hırsızlıktır kim ne dersin..
yaw he he.spamın adabı vardır.kopyalarsın susarsın.telif atmak senin ne haddine.kendinmi çektin _? rendermi emek ? emeği düşünen kopyalamaz.bi kaybolun pilis.

atıyorum dizi çizgi filmi vb videoları özene bezene atsanda hırsızlık yapmış olmuyor musun? Yoksa senin yapım şirketinin ürünlerimi o video saçmalıyorsunuz gerçekten..

cok dar düşünüyorsun....şuan adama yapılan haksızlık değilmi yani..o kadar emek vermiş boşuna mı?

sınava hazırlanan 2 öğrenci birisi gece gündüz ders çalışsa evine kapansa diğeri hiç çalışmasa sadece okulda dinlese ve aynı bölüme gitseler sence burda bi haksızlık var mıdır? herkesin yöntemi farklı videoyu senden çekmesi hiç birşey ifade etmez. bende kopyalıyorum geçiyorum kanalları ve flagtan, teliften çok kanalım kapandı. çekeyip flag atanlara ana avrat düz gidiyorum
şöyle konular açmayın allah aşkına gördükçe sinirleniyorum..

cok dar düşünüyorsun....şuan adama yapılan haksızlık değilmi yani..o kadar emek vermiş boşuna mı?
O konuda haklısın aynen cekmek sıkıntılı da az önce yazdığın şeyde haksızsın :) Hırsızlıkmış yok hakmış zaten biz ne yapıyoruz onu bi düşün :) ondan sonra yaz

O konuda haklısın aynen cekmek sıkıntılı da az önce yazdığın şeyde haksızsın :) Hırsızlıkmış yok hakmış zaten biz ne yapıyoruz onu bi düşün :) ondan sonra yaz

hocam az önce yazdığım ile şuan yazdığım aynı yazılardır.farklı bir düşünce ortaya atmadım

Kardeşim senin iyi niyetini anlayabiliyorum sana tepki veren arkadaşlara bırak kulak asma. Onların dertleri farklı ve bana göre sen haklısın....

yok hocam ben sabahtan akşama kadar uğraşacam 20 video düzeltip yükleyecem adam gelip 5 dakada o videoları alacak bende bişey olmaz diyecem..buna kesinlikle tahammul edemem adam benim emeklerimi calıyor bende onu engellemek için bütün yolları denerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri