En azından Kitlen olur hocam![]()
Bu konuda yorum yapmak istemiyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
En azından Kitlen olur hocam![]()
ben buzzmyvideos'a bağlıyım destekleri çok ağır ve üye paneli yavaş, ne hikmetse kayıt ol kısmı jet gibi. benim göremediğim ne artısı var hocam![]()
hayrettin,anıl piyancı,ruhi çenet,TAA bu networkde geçen gündeyemek düzenlemişler taksimde kanallarla
yok ama türkçe destek var sor istersen
Öyle ama sonuçta size bu işi vermeseler o kameraları, o fikirleri, o insanları, o bilgisayarları, düzenlemeleri, aboneleri, ofisi hiçbir zaman alamayacaksınız ve 5000 değil 1000 bile kazanamayacaksınız özgün kanalla. Çok zor yani. O yüzden zaten Cem ve Melih şu an gayet hallerinden memnun. Daha fazla kazanıyorlardır zaten de, örnek olarak yazdım yani.
BMVEntertainment%2Buser olarak geçiyor aratınca haberiniz olsun.
Cok fazla yorum yapmak istemiyorum ama emek verenin emegini yari yariya bolusmek olmaz. Her ne kadar abone vs gibi konularda "yardimci" ???? olunsa da videoyu ceken, ureten, hazirlayan, sunan arkadaslarin emegini bolmek hos degil bana gore.. Zaten Turkce icerikte kazanclar dusuk, bir de bu oranlarla kazanc daha da dusuyor. Yine de kisilerin partnerleri arasindaki sorunu tam olarak bilmedigimiz icin cok da tarafli konusmamak gerek..
Hocam herkes ayni seyi soyluyor mediakraft aboneyi cok arttiriyor vs vs bunu nasil yapiyorlarsa gizza olarak sizinde bunu yapma imkanınız yokmu
Surprizler yakinda hocam..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.