Yalan Dolan Kanalının Yaşadığı Sorunlar

• Kullanıcı zack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Öyle ama sonuçta size bu işi vermeseler o kameraları, o fikirleri, o insanları, o bilgisayarları, düzenlemeleri, aboneleri, ofisi hiçbir zaman alamayacaksınız ve 5000 değil 1000 bile kazanamayacaksınız özgün kanalla. Çok zor yani. O yüzden zaten Cem ve Melih şu an gayet hallerinden memnun. Daha fazla kazanıyorlardır zaten de, örnek olarak yazdım yani.

O saydıklarınız içerisinde alınamayacak tek şey ofis olabilir belki. Diğerleri için Mediakraft şart değil ki abone konusunda da çok söylentiler var abonelerin bir kısmının ya da çoğunun farklı şekilde geldiği yönünde (Addmefast gibi) Bu da doğruysa kanallara ileride zarar verebilir.

Cem Melih için durum farklı o kanalları direkt Mediakraft açtı ve bu çocuklar da maaşlı çalışan gibi birşey. Ama diğer kanallar mesela YalanDolan kanalı aynı durumda değil. Video fikirlerini de yine kanalın sahipleri üretiyor olabilir.

Bu networkun olaya yaklaşımı biraz farklı. Tipik bir partnerlik olayı yerine, kanalına kısmen sahip olmaya çalışıyorlar. Bana gelen teklifi kabul etseydim belki de ben de memnun kalmayacaktım. Ben onların ne ofislerini ne fikirlerini ne bilgisayarlarını kullanacaktım ama benden de belki büyük oranda kesinti yapacaklardı. Çünkü ısrarla sordum kendilerine kazanç dağılımını. Net birşey söylemediler.

Tabi işi bilmeyen için sizin de dediğiniz gibi 5000 de güzel rakamdır taa ki uyanana kadar :)

105k abone yazik olmus durum ciddi sanirim yeni kanal acmaya hazirlar simdiden

yeni açacağım kanal için network arayışındaydım (bana biraz yol gösterecek, ekipman-stüdyo yardımında bulunacak, ileride diğer youtuberlar hatta ünlülerle irtibatımı kurabilecek. evet biraz büyük düşünüyorum:D). medikraft da vardı düşüncemde ama şuanda direk sildim kafamdan onları. iwocan hocamın gizzası, ilsvision ve şimdide buzzmyvideos var aklımda. bilgiler güzel, sağolun arkadaşlar:)

buzzymyvideos geçen ruhi çeneti, Vsauce ile buluşturmuştu. İngilterede.

Bunların başta türk networklerle çalışması hata diye düşünüyorum. Fullscreen,quiz,machima..vs gibi köklü şirketler varken neden bunlarla çalışırsın ki. Tamam bu şirketlerin fazla kesintisi falan olabilir.Ama işlerini profosyonel yaparlar. Ne yaptığın ne ettiğin bellidir. Kazancından ne kadar sana para gelecek bellidir.

Son düzenleme:
edit..

Son düzenleme:
https://youtu.be/P9rHm1CMojA?t=4m1s

Ben ruhi çenet`in kanalını desteklediklerini biliyorum sadece :)

BMVEntertainment%2Buser olarak geçiyor aratınca haberiniz olsun.

benimde özgün kanal 90k izlenime 8-9$ aldığımız yetmiyormuş gibi partner bey %35 kesiyor. hiçbir konuda yardımcı oldukları falan yok, desteğe günlerce bakmıyorlar.

üç beş basit intro yüzünden birgün görüş ayrılığına düştük diye telif atarlar. bana kalırsa özgünde her şeyi kendiniz yapın. şimdi mail attım çıkmamın yolu yok mu diye bakalım kaç gün sonra cevap gelecek.

Cok fazla yorum yapmak istemiyorum ama emek verenin emegini yari yariya bolusmek olmaz. Her ne kadar abone vs gibi konularda "yardimci" ???? olunsa da videoyu ceken, ureten, hazirlayan, sunan arkadaslarin emegini bolmek hos degil bana gore.. Zaten Turkce icerikte kazanclar dusuk, bir de bu oranlarla kazanc daha da dusuyor. Yine de kisilerin partnerleri arasindaki sorunu tam olarak bilmedigimiz icin cok da tarafli konusmamak gerek..

Hocam herkes ayni seyi soyluyor mediakraft aboneyi cok arttiriyor vs vs bunu nasil yapiyorlarsa gizza olarak sizinde bunu yapma imkanınız yokmu

mediakraft kanallarının çoğunu beğenmiyorum. (oha diyorum vs)hitap ettiği yaş aralığı 10-12 gibi sanki izlerken kendimi bi yumurcak tv felan izler gibi hissediyorum. yalan dolan da aynı şekilde. bence kesintiyi biraz düşürüp devam etsinler yoksa para etmez kanalları.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri