mesajım bulunsun......
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
+951234567 şeklinde yazarsanız mesaj gelecektir. genelde gelmeme sebebi bu kurumaz kurumazNumara neden gelmiyo biliyor musunuz cunku yine kuruttuk bravo bize![]()
Mobilden yazildi.
botu olan şeyin kurallarını gitgide ağırlaştırıyorlar ama olsa fena olmazilgili arkadaşlar bunada bot yazarsa değerlendirilir
ilgili arkadaşlar bunada bot yazarsa değerlendirilir
bi arkadaşım bu işi bayagıdır ek iş olarak yapıyor aylık 300-500-1000tl ye kadar aldıgı oluyormus çalışmasına göre ve zaman gectikce yada baska kiriterlere göremi tam bilmiyorum iş başı ücretlerde artıyormus.
sizin gibi özgün birisinden beklemezdim bu yorumu.![]()
Valla görev tamamlandı.Yeni görev vermiyor.
Valla görev tamamlandı.Yeni görev vermiyor.
Görevleri tamamladım şimdi yeni görev vermiyor arkadaşlar ne iş????
yeni üye olduğunuz için hesabınız kontrol ediliyor bir kaç güne düzelecektir.
daha öncede yazılmış ama botcuları haberdar edelim programcılar bişeyler yazabilir @Web_Scripti [MENTION=12575]bio33[/MENTION] [MENTION=8450]Rigobert[/MENTION]
Banka ödeme yöntemi var mı?
akşama kadar bilgisayar başında iş yapanlar için bence güzel en azından benim gibi yt den para kazanma hayali halen gerçekleşmemiş için daha iyi değilmi![]()
Benim listedeki görevlerin çoğu gitmiş. Bizim foruma görev dayanmayacak gibi![]()
botu varsa ilk alıcısı ben olurum![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.