YAPYAP ve OHA DİYORUM! Kanalları

• Kullanıcı mexis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube'daki En guzel Kanallar
Bence kovdular. Ben olsam ben de kovardim. Hitap ettikleri kesim dedigim yaş aralığında. Suç okuduğum ve izlediğim kadarıyla Cemde sinirine engel olamayacaksan yapma periscope yayını. Durup dururken kendini ispat etmek isteyen dingil çok. Ben hatırlıyorum Serkan abinin youtube sohbetinde bile vardı böyle dingiller. Engelle gitsin ne uğraşacaksin

kovmak zor olur ama çogu videolarda var telif ihtarı atıp kapattırabilir o kanalları kendisinin olması dolayısıyla videolarda

kovmak zor olur ama çogu videolarda var telif ihtarı atıp kapattırabilir o kanalları kendisinin olması dolayısıyla videolarda

Yapamaz hocam öyle birşey. Büyük ihtimal anlaşma yapmışlardır. Eski videolarin tüm hakları partnerdedir.Bu kadar amatör değillerdir. Hem iş ahlakına da aykırı.

---------- Spam Engelliyici 01:25 ---------- Önceki Mesaj 01:23 ----------

Kovma derken durumu anlatıp senle calisamayiz demislerdir kastım buydu. Yoksa yıkıl karsimdan köpek gibi değil :D

az parası olan adam bu adama yatırım yapsa ekip kursa iyi paralar kazanabilir

bir kanal bu kadar kısa sürede bu abone atıyorsun ve onaylıyorsun . Abonelerin çoğu bot oldugu açık şekilde belli . Adamların nasıl bir sistemleri varsa artık ...

bi de yüzüne azıcık ışık verseymiş güzel olacakmış.

2 gündür ciddi anlamda aklımda böyle bir kanal yapma fikri. Ama işte sulu falan videolar için bahçe gibi bir dış mekan lazım, inşallah 2-3 aya bir ofis açarsam öyle bir proje yapasım var YAPYAP, OHA Diyorum ve Pratik Fikirler gerçekten ilerlemiş kanallar ki içlerinden birisinin gelişmesinde benim de ufak da olsa bir katkım var :)

Aradan Tam 1 Yıl geçti Ofis Açıp dediklerinizi yaptınız mı? Merak ettim Doğrusu Kusura bakmayın. :D

Aradan Tam 1 Yıl geçti Ofis Açıp dediklerinizi yaptınız mı? Merak ettim Doğrusu Kusura bakmayın. :D

Ofis açmadım dostum biraz düşününce sadece YouTube için ofis açmayı gereksiz buldum, zaten bahsettiğim şey ofis ile yapılabilecek bir proje değilmiş. Ama şuanda YouTube'da farklı bir proje için çalışıyorum, yakında bu projeyle ilgili detaylı bir tanıtım konusu açmayı da düşünüyorum.

kusura bakmayın iğreniyorum bu kanallardan artık

Şu başlık şurada bile gereksiz zannımca. Kötü taklit bu kanallar. Yap yap hele. Para kazanacağım bunlardan diye anca kasıyor. Bir şekilde tutturdu piyasasını.

Son düzenleme:
vay vay vay.Özgün kanalları paylaşmışım zamanında bakın yapın diye bana yardırmış arkadaşlar ama birde şimdi abonelere izlenmelere bakın.Vayyy beee

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri