Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Allah sonumuzu hayir etsin, guzel gunler ve guzel ameller bizimle olsun..
Xperia Z3 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Çok anlamlı Helal olsun hocam [MENTION=12961]mexis[/MENTION] Allah hepimizin sonunu hayır etsin
Hayattan sıkılan biri olarak yazına çok değer verdim.
Her zaman ailem aklıma gelir. Yetişemeyeceğim bir iş temposunda çalışıyorum. Günün 19 saati çalışmakla geçiyor.
Dediğin gibi hep kendime sorarım. Ben olmasam, eşim, annem babam kardeşlerim yiğenimden çok kızım bensiz ne yapar.
Ama hiç bir zaman hayatımı sonlandırmayı düşünemiyorum. Tek düşündüğüm hayat çok zevksiz. Maddi ve manevi herşeyim yerinde. Hiç bir sıkıntı ve derdim yok. Amaç kalmadı, daha cok para kazanma derdim yok
Bir yere gidince herşeyden sıkılıyorum. arkadaşlarımla muhabbet sıkıyor, dışarıda gezmek sıkıyor. Sanki boş bir dünya var, zaman gecirmem zorunlu hale gelmiş gibi. Anlatmakda da güçlük çekiyorum, çok sıkıldım. Ama bu sıkıntım asla hayattan vazgeçmek olamaz. En sevdiğim aktivite konsol oyunları oynamak olurken artık onlardan da sıkılıyorum.
Eşim evi değiştirelim dedi, değiştirdim. Şunu değiştirelim dedi değiştirdim. Yapılacak herşeyi çok şükür yapabiliyorum. yapacağım birşeyde kalmadı. Belkide beni bu para hırsı bu hale getirdi. Şimdi hiç birşeyin mndmi yok gibi geliyor. Sıkıldıkça yatırım yaptım. Her yatırım bana ekstra zaman yükü çıkardı. Sakıp sabancı nasıl mutlu oluyordu keşke bilebilsem...
hocam size tavsiyem biraz maneviyata yönelin. inancınızı bilmiyorum fakat huzur gerçekden islamda. dini konular her zaman insanı rahatlatır.
Hocam arkadaş namazında zaten yazdı sonraki mesajında allah bozmasın
evet bende bazen isyan ediyorum ulan sonra diyorum ki neyin var senin elin mi yok ayağın mı yok gözün varda görmüyormusun ya bunlara sahip olmayanlar onlar ne yapsın artık her isyan edişimde aklıma bunlar geliyor ve allaha şükürler olsun elim sağlam ayağım sağlam ben neye isyan ediyorum allah hepimizi affetsin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.