Yasin Çakmak Burdamı !! [email protected]

Arkadaşlar lütfen böyle önemli konuları daha ciddiye alalım ve içi dolu mesajlar yazalım. Sonuçta hepinizin bir emeği var ve böyle sahte telifler yüzünden hepinizin canı yanıyor.

Buradan yazıp da bulabilen oldu değil mi daha önce birilerini, kusura bakma abi kaldırıyorum deyip kaldıran çıktı mı? Çok merak ediyorum gerçekten

Buradan yazıp da bulabilen oldu değil mi daha önce birilerini, kusura bakma abi kaldırıyorum deyip kaldıran çıktı mı? Çok merak ediyorum gerçekten

Dizici isminde biri vardı bir süre sonra kaldırdı. O adamın takındığı tavır uyuzuma gidiyordu. Sahte telifçilere karşıyım diyordu sahte telif atıyordu liseli. Kendi sahte telif yiyince milleti topluyordu telif yediği adamın kanalını kapattırıyordu.
Var telifi kaldıran 3-4 kişi.

kardeş geçenlerde benim açtığım konuyada alaylı bir şekilde cevap yazmıştım.adamın içi yanıyor sen dalga geçiyorsun.

aynen arkadaşım teşekkür ederim , benim aylardır verdiğim emeğim söz konusu lütfen biraz daha dikkatli olun...

ve admin kardeşelrime sölicem bunun için bir kategori açılsın...çok ama çok önemli bi kategori oalcaktır

aynen arkadaşım teşekkür ederim , benim aylardır verdiğim emeğim söz konusu lütfen biraz daha dikkatli olun...

ve admin kardeşelrime sölicem bunun için bir kategori açılsın...çok ama çok önemli bi kategori oalcaktır
hiç kimse çıkıpta o kişi benim demez ki beyto.

adam forumun yarısına telif atmış, çıkıpta ben attım diyecek kadar delikanlı değildir.

marjinalmizah - YouTube
şu elemanın gerçek sahibi olma olasılığı nedir arkadaşlar.

durdukyere benim kanala ihtar yollamış. Düzgün bir dille kaldır dedim, bana 1 kez dönüş yaptı kaldıracam diye, sonra birkaç kez daha mail attım ne yazdı nede çizdi.

Kanal sahibi buralardaysa kaldırsın ihtarı bir zahmet. Kaldırmıcaksa kanalı patlatacam çünkü :)

nasıl bir şerefsiz bu bugün 2.ihtarı attı kanalaım 7 gün içinde kapanacak....

kanalı bulamadınız mı hala? üzüldüm valla geçmiş olsun hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri