kanalı havaya uçuruyorum ?
Hayır bunu yapmayın bence.. sahte telif yiyenlerin adama ulaşıp mesaj atabileceği tek yer kanalı kalmış zaten.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanalı havaya uçuruyorum ?
Doğrudur; herifin oğlu telifleri geri çekmeden hesabı kapatılırsa o mail adresini kullanarak hesabına giriş yapıp telifi de geri çekemez. Kanalı patlatmak çözüm olmuyorsahte telıfı cekmezse adam kanalı ucurmanız bır ıse yaramıyor mlsf :S telıf kalıyor hala kanalda :S
beyto uçur derse uçurcammağdur olmasın sonra
sakin dostum teşekkürlerbeklemdeyiz.....
Beyto; ben bugün bu adamı Awesomenesss Network'e bildireceğim, gerekeni yapsınlar. Böyle eli kolu bağlı durmak olmaz, bunları youtube'den kalıcı olarak uzaklaştırmak lazım.
İşte bütün bilgileri burada :
Yasin Çakmak
Youtube Kanal adresi : yasin cakmak - YouTube
Maili: [email protected]
Google+ Kanalı: https://plus.google.com/105836486667952817820/posts
Doğrudur; herifin oğlu telifleri geri çekmeden hesabı kapatılırsa o mail adresini kullanarak hesabına giriş yapıp telifi de geri çekemez. Kanalı patlatmak çözüm olmuyor
hocam cok sevinirim ayrıca benim kanalıda vereyim sitersen bu kanaşla telif atmış vb desen ! uygun olurmu hocam
Hayır öyle olmaz; ben bildirim yaptıktan sonra aynı bildirimi sen de ayrıca yap ki, bu kişinin başka canları da yaktığı kanıtlanmış olsun.. Hatta sen araştır başka varsa onlara da bildirim attıralım.
tamam hocam siz bi bildirim yapın sonra bana yol gösterin bende yapayım
Benim bildiğim bu mail TurkWebTV kanalinin emaili.
Benim bildiğim bu mail TurkWebTV kanalinin emaili.
10 larca kanalımda sahte telif dolu başa çıkamıyorum artık![]()
Sahte telifi atan ilgili kişiye ait bütün iletişim bilgileri, kanal adresi ve kanal caps'i de dahil olmak üzere bütün detayları ve şikayetimizin konusunu çalışmakta olduğumuz bütün Network firmalarına bildirdik. Ayrıca Beyto'nun kanalı da dahil hangi kanallara nasıl rastgele telifler gönderdiğini de belirttik. Artık bu şahıslarla mücadele etmenin zamanı geldi ve geçiyor. Madem onlar bir video paylaşanı bile yaşatmak istemiyor, o zaman kendilerinin bütün kanalları kapatılsın ve IP numaraları da yasaklansın.. Belki böylece akıllanırlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.