Yasin Çakmak Burdamı !! [email protected]

sahte telıfı cekmezse adam kanalı ucurmanız bır ıse yaramıyor mlsf :S telıf kalıyor hala kanalda :S
Doğrudur; herifin oğlu telifleri geri çekmeden hesabı kapatılırsa o mail adresini kullanarak hesabına giriş yapıp telifi de geri çekemez. Kanalı patlatmak çözüm olmuyor

Beyto; ben bugün bu adamı Awesomenesss Network'e bildireceğim, gerekeni yapsınlar. Böyle eli kolu bağlı durmak olmaz, bunları youtube'den kalıcı olarak uzaklaştırmak lazım.

İşte bütün bilgileri burada :

Yasin Çakmak
Youtube Kanal adresi : yasin cakmak - YouTube
Maili: [email protected]
Google+ Kanalı: https://plus.google.com/105836486667952817820/posts

hocam cok sevinirim ayrıca benim kanalıda vereyim sitersen bu kanaşla telif atmış vb desen ! uygun olurmu hocam

Doğrudur; herifin oğlu telifleri geri çekmeden hesabı kapatılırsa o mail adresini kullanarak hesabına giriş yapıp telifi de geri çekemez. Kanalı patlatmak çözüm olmuyor

Adamın kanalı telif,spam yada dolandırıcılıktan kapanırsa youtube a mail atıp durumu bildirince telifin silinme ihtimali de var.Daha önce bir kaç defa başıma geldi mail atıp durumu belirttim 3-4 defasında telif kalktı sadece 1 kere telif kalkmadı.

hocam cok sevinirim ayrıca benim kanalıda vereyim sitersen bu kanaşla telif atmış vb desen ! uygun olurmu hocam

Hayır öyle olmaz; ben bildirim yaptıktan sonra aynı bildirimi sen de ayrıca yap ki, bu kişinin başka canları da yaktığı kanıtlanmış olsun.. Hatta sen araştır başka varsa onlara da bildirim attıralım.

Hayır öyle olmaz; ben bildirim yaptıktan sonra aynı bildirimi sen de ayrıca yap ki, bu kişinin başka canları da yaktığı kanıtlanmış olsun.. Hatta sen araştır başka varsa onlara da bildirim attıralım.

tamam hocam siz bi bildirim yapın sonra bana yol gösterin bende yapayım

Hakem timi !

---------- Mesaj saat 14:30:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:20:59 civarında gönderildi. ----------

Beyto hocam birazdan kaldırmayı deneyeceğim telifi inşallah başarılı oluruz :)

uzun zamandır yapıyor bu işi maili hatırladım şimdi, ILS adıyla gönderiyor telifleri.

bana da göndermişti kaç defa hatta kapanan kanalım bile oldu.

bunları yapanlar bilmiyorum bu forumdan mı ama youtube'dan güzel para kaldırdıklarına eminim. bana gönderdiği telifler ata demirer skecindendi.

nerde izlenen bir video var hemen tepesine çöküyor şerefsiz evlatları. :mad:

10 larca kanalımda sahte telif dolu başa çıkamıyorum artık :)

Sahte telifi atan ilgili kişiye ait bütün iletişim bilgileri, kanal adresi ve kanal caps'i de dahil olmak üzere bütün detayları ve şikayetimizin konusunu çalışmakta olduğumuz bütün Network firmalarına bildirdik. Ayrıca Beyto'nun kanalı da dahil hangi kanallara nasıl rastgele telifler gönderdiğini de belirttik. Artık bu şahıslarla mücadele etmenin zamanı geldi ve geçiyor. Madem onlar bir video paylaşanı bile yaşatmak istemiyor, o zaman kendilerinin bütün kanalları kapatılsın ve IP numaraları da yasaklansın.. Belki böylece akıllanırlar.

Bu da Beyto'nun partner olduğu Awesomeness Network'ten şikayetimizi aldıklarını belirten geri dönüş maili :

Hey! We've received your message and are working on it!
Did you know you can get more information at our forum too? Check out https://awesomenesstv.zendesk.com for more info.
For reference, your request (#51063) has been received and is being reviewed by our support staff.
To add additional comments, reply to this email or click the link below:
http://awesomenesstv.zendesk.com/tickets/51063

Sahte telifi atan ilgili kişiye ait bütün iletişim bilgileri, kanal adresi ve kanal caps'i de dahil olmak üzere bütün detayları ve şikayetimizin konusunu çalışmakta olduğumuz bütün Network firmalarına bildirdik. Ayrıca Beyto'nun kanalı da dahil hangi kanallara nasıl rastgele telifler gönderdiğini de belirttik. Artık bu şahıslarla mücadele etmenin zamanı geldi ve geçiyor. Madem onlar bir video paylaşanı bile yaşatmak istemiyor, o zaman kendilerinin bütün kanalları kapatılsın ve IP numaraları da yasaklansın.. Belki böylece akıllanırlar.

evet artık bir an önce el atılmalı bu konuya önüne gelen telif atıyor kendisi olmayan videolara. bazıları hiç dönüş bile yapmıyor kanallarınada bakamıyorsun gelen telifte kanallarını belirtmiyorlar sadece bir mail adresi var mail atıyorsun cevapta vermiyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri