Yayındayım arkadaşlar.Hem iş hem Müzik hemde Sohbet burdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üstad hayırlı olsun banada bir selam yollarsan sevinirim. ayrıca forumun yeni görüntüsü çok güzel olmuş başarılarının devamını dilerim iyi yayınlar.

sesler bozuldu sunucumu yetmiyor serkan abi ?

beyler benim pin geçen ay gönderildi ama daha gelmedi. paraya da çok ihtiyacım var. kimlikle adsense onaylamam mümkün mü daha ilk pin bu. nasl yapacam nereye kimlik gönderecem?

bu arada vpslerin binlerce üyesi oluyor. senin hesabına bakmaya uğraşacak da tenezzül edecek de ohooo. tabi küçük bi yerden alırsınız o ayrı ama azurede kim niye tenezzül etsin senin hesabına?

Abi bugün bir konuda gördüm. ve içime kurt düştü açıkçası. bildiğin gibi abi azureden ücretsiz vps alınabiliyor. bugünde bir arkadaşımız videolu bir konu açmış nasıl alınacağına dair. konuyu görünce girip bende alırım dedim. fakat yanlış anlaşılmamak için ismini vermeyeceğim. bir hocamız tavsiye etmem ücretsiz vpslere güvenmeyin yetkili vpsye girip tüm bilgilerinizi adense ve kanallarınızın bilgilerini alabilir dedi. tabi diğer arkadaşlarımızda microsoft bu büyük firma vs yazdılar. bende yani adamlar dünya markası bizim adensemizde youtube kanalımızla ne işleri olacak dedim. sonra aklıma takıldı yetkili bizim vpslere erişim sağlayabiliyorsa. o zaman ücretli aldığımız vpslerde yanı yani aldığımız firmada giriş yapabilir. ve hesaplarımıza müdahale edebiliyor. ücretli olup olmaması önemli değil. şimdi bunlar bizim hesaplarımızı görebiliyormu ? vps aldığmız firmanın yetkilileri

o kadar kolay değil o iş...2.giriş oldu mu vds kesilir ve başka oturum açıldı diye uyarı çıkar.

daralll dan bütün modlara gelsin.
emre aydın dan herhangi bir parça....:D

Abi yakın zamanda forum buluşması falan olacakmı ankara civarında. bu arada istanbul biraz uzak kaçıyor bidahaki maçları ankarada ayarlarsanız güzel olur türkiyenin her yerinden katılım olur :)

cibilicibilicibilicibilicibilicibilişakşakşak

ya ne dicem sesden anlaşılıyor ki yine o meşhur evdesin :)) :)) Üstad :)))

forum içi dostluğu geliştirmek adına güzel bir aktivite olmuş. farklı tarzlardan farklı arkadaşlar djlik yaparsa seviniriz.

bu arada burdanda belirteyim;forumdaki duyuruları sarı rengi değiştirirseniz sevinirim. mobilden cok zor oluyor okumak.

Heytt bee benim parça adamsın üstad :)) Amma batar Amma Çıkar :)

Yakinda ben de bi program yapayim diyorum. House, Electro House ve arada sirada da lounge muzik calmayi dusunuyorum :)

ankaranın bağlarını çal bari abi ya 2 arabesk 1 oynak çal :D

Serkan abi çöp adsense hesaba spam kanalların hepsini bagladım ay kesinçleşmeden önce bu ayda çöp adsense hesapta kesinleşmiş bilmiyordum
toplam kazancı 50-100 lira civarı fakat kesinleşmiş kazanç 4 k. Daha pini gelmedi bile çöp adsensenin bu parayı alabilirmiyim incelemeye felan takılırmı
spam kanalları kaçırma sebebim dünya engeli gelmişti bir çoguna
iyi yayınlar

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] üstad ya dilimde tüy bitti hiç takmıyon bizi valla alındım bak şimdi sana(Modluk)

abi ankarada buluşma ayarlayabilirsek hüseyin kağıtı çağırırım kafa yaparız :):) şaka değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri