Yeni adsense Reklam Kodu

• Kullanıcı kib3La
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

kib3La

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar herkese günaydın.forumu araştırdım ancak açılmış bir konu bulamadım.dün açtığım bir adsense hesabı bu gün onaylandı ve adsenseye giriş yaptığımda ise "Hesabınızın tamamen etkinleştirilmesi için yalnızca bir adım kaldı" şeklinde bir uyarı ile karşılaşıyorum.bu uyarının altında da reklam kodunu yerleştr diye bir buton var.tam olarak ne olduğunu anlayamadım ben mi bir yerlerde yanlış yaptım yoksa bu yeni birşey mi yada bu durumu nasıl halledebiliriz? cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Düzeltme: Arkadaşlar konu altında yazılan yorumlarda cevaplar bulabilirsiniz.yok ben onları okumam diyorsanız size cevabı söyleyeyim.son güncellemelerden sonra yukarda bahsettiğim durumla karşılaşıyorsunuz ve yapmanız gereken kanalları bağlayıp video yüklemek.bir-iki güne ana sayfadaki reklam kodu uyarısı kalkıyor.

evet konunun uzmanı arkadaşlardan yardım bekliyoruz.

Youtube üzerinden açtıysanız site için adsense olmaz. Sadece youtube ile kullanılır. Site içinde ayrıca doğrulama yapmanız gerekiyor diye biliyorum.

Youtube üzerinden açtıysanız site için adsense olmaz. Sadece youtube ile kullanılır. Site içinde ayrıca doğrulama yapmanız gerekiyor diye biliyorum.

hocam youtube uzerınden actım.ve sıtede kullanmayıda dusunmuyorum.ancak bu gune kadar boyle bırseye denk gelmemıstım ılk defa denk gelıyorum.hanı bu secenegı atla dıye bı uyarısıda yok.aktıf olması ıcın ılla kod olusturmak gerekıyor sanırım.

Web siteleri için doğru ben sitem için oluşturdum ama sadece youtube için kodu yerleştirme uyarısı vermemelidir. Fakat yeni sitemde youtube olsun site olsun 1 reklam alanı oluşturmak gerekiyor her halde ..

Web siteleri için doğru ben sitem için oluşturdum ama sadece youtube için kodu yerleştirme uyarısı vermemelidir. Fakat yeni sitemde youtube olsun site olsun 1 reklam alanı oluşturmak gerekiyor her halde ..

hadi olusturduk dıyelım de bunu nereye yerlestırecegımızde pek belli degıl.gösterdikleri urlyı acınca adsenseye basvuru yaptıgım kanal cıkıyor.

---------- Mesaj saat 10:32:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:09:40 civarında gönderildi. ----------

Bu sorunu sadece benmi yaşıyorum bu aralar kimseler adsense açmadımı acaba?

hocam site için başvurunca böyle bi durum olur
youtube için olmaz ,

sen bi gmail aç şimdi bi tane video yükle , o kanalla adsenseye başvur
akşama adsensen onaylanır

hadi olusturduk dıyelım de bunu nereye yerlestırecegımızde pek belli degıl.gösterdikleri urlyı acınca adsenseye basvuru yaptıgım kanal cıkıyor.

---------- Mesaj saat 10:32:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:09:40 civarında gönderildi. ----------

Bu sorunu sadece benmi yaşıyorum bu aralar kimseler adsense açmadımı acaba?

ben daha 3 gün oldu açalı bende öyle bir ibare çıkmadı ...ertesi günede onaylandı hemen kullanmaya başladım bile tıklar bile geliyor.

ben de böyle bir uyarı var, konuyu takipteyim.

Hayla Çözüm yok uzman kişileri bekliyoruz.

---------- Mesaj saat 19:57:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:43:57 civarında gönderildi. ----------

Muslera06 Gelll çözüm bullll

Bende de çıktı bu uyarı

acaba arkadaşlar açarken biraz acelemi ettik bende de aynı uyarı var youtube ekranında adsense beklemede derken adsense aktif diye.
girip youtube ekranından adsenseye bağlama yaptım acaba sizlerde mi böyle yaptınız.

Bu doğrulamayı nasıl aşacağız bilen var mı?

Youtube üzerinden açtım adsense i ama reklam kodu doğrulaması çıkıyor

Bende de çıktı bu uyarı

Bu doğrulamayı nasıl aşacağız bilen var mı?

Youtube üzerinden açtım adsense i ama reklam kodu doğrulaması çıkıyor

şunu merak ettim bende youtube kanalı üzerinden açtım. ama youtube ödeme kısımında adsense beklemede diyordu. ama ben adsenseye girebiliyordum. girdim ve kanalı tekrardan bağladım sendemi böyle yaptın onu merak ediyorum. şayet beklemede değilde etkin dedikten sonra sende uyarı verdiyse genel bişey diyeceğim. bekleyeceğim yoksa adsense hesabını kapatacağım şimdi.

Adsense in yeni düzenlemesi bu ama çok saçma geldi bana

Youtube için sadece içerik barındırıcısı için açıyoruz adsense i ama Reklam kodu doğrulama istiyor reklam kodunu kanala girin diyor.

Adsese reklam kodu oluşturdum tamam bunu youtube kanalıma nasıl giricem? Onu anlamadım.

Ben de 1 video attım reklamı açtım belki kontrolü ordan yapar diye

benim yeni adsensede de reklam kodu istedi birtane reklam kodu oluşturdum normale döndü.Reklam kodunu yt a fln atmadım

benim yeni adsensede de reklam kodu istedi birtane reklam kodu oluşturdum normale döndü.Reklam kodunu yt a fln atmadım

Reklam kodu oluşturdum 1. Adıma tik geldi

Ama 2. Adımda benim kanalın Url sini vermiş kodu buraya gir diyor

YT kanalımda reklam kodunu nereye giricem anlamadım :o

---------- Mesaj saat 16:37:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:00:31 civarında gönderildi. ----------

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri