Arkadaşlar herkese günaydın.forumu araştırdım ancak açılmış bir konu bulamadım.dün açtığım bir adsense hesabı bu gün onaylandı ve adsenseye giriş yaptığımda ise "Hesabınızın tamamen etkinleştirilmesi için yalnızca bir adım kaldı" şeklinde bir uyarı ile karşılaşıyorum.bu uyarının altında da reklam kodunu yerleştr diye bir buton var.tam olarak ne olduğunu anlayamadım ben mi bir yerlerde yanlış yaptım yoksa bu yeni birşey mi yada bu durumu nasıl halledebiliriz? cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Düzeltme: Arkadaşlar konu altında yazılan yorumlarda cevaplar bulabilirsiniz.yok ben onları okumam diyorsanız size cevabı söyleyeyim.son güncellemelerden sonra yukarda bahsettiğim durumla karşılaşıyorsunuz ve yapmanız gereken kanalları bağlayıp video yüklemek.bir-iki güne ana sayfadaki reklam kodu uyarısı kalkıyor.
Düzeltme: Arkadaşlar konu altında yazılan yorumlarda cevaplar bulabilirsiniz.yok ben onları okumam diyorsanız size cevabı söyleyeyim.son güncellemelerden sonra yukarda bahsettiğim durumla karşılaşıyorsunuz ve yapmanız gereken kanalları bağlayıp video yüklemek.bir-iki güne ana sayfadaki reklam kodu uyarısı kalkıyor.