Yeni bir kazanma taktiği ?

• Kullanıcı dogilim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

dogilim

Kayıtlı Üye
Şöyle bir teori düşündüm :

Bi adet müziğe sahip oluyorsunuz (telif hakları sizde oluyor)

youtube content ID olayına kayıt oluyorsunuz. Oraya bütün müziklerinizi yüklüyorsunuz. Bildiğiniz gibi youtube müziği farkedince o videodan para kazandırtmıyor ama kazançları müziğin sahibine gidiyor

bişeyleri hafif hafif anladığınızı hissediyorum :)

taktiğimizde burda başlıyor; patlayacak videolara, tv showlarına müziğinizi koyuyorsunuz kazanç otomatik olarak size geliyor. kanal kapanma derdi yok ödeme alamama derdi yok çünkü adsenseyle bi alakamız olmuyor.

Evet ne düşünüyosunuz :)

Content id için sözleşme imzalayıp, telif veren kuruluştan aldığınız dijital imzalarla gönderiyorsunuz. Bence düşünceniz çok mantıklı hemen yapın.

düşündüm böyle bişeyi ancak content id yi nasıl alacağız belli abone izlenim vs şartı varmı

contend id için cms lazım bildiğim kadarıyla. cms için de belirli şartlar olması lazım

eğer adsense kanal kapanıncada yönlendirilen parayı öderse yılın konusu olur :)

4

çok ciddi konu bu spam yaparsın telif gelir kanalını kapatırlar paranı vermezler bişey olmaz ama bu öyle degil başkaların hakkına sahip çıkarak imparatorluk kurarsan cigerini sökerler adamın aklıma gelmedi degil ama korkuyorum :D

Kısa bi özgün video yap, film videosuna eşleşen geçme taktiği uygula senin özgün videoyu araya sıkıştır, efektleri senin kısma uygulama kanal kapansada ödeme al :)

Bildiğim kadarıyla content id sistemini suistimal etmenin cezası 100k sterlin + açılacak davaların tüm sorumluluk ceza ve yaptırımları tamamen size ait bir sözleşme imzalıyorsun. Özetle senin düşündüğü nü onlarda düşünüyor. Spam yapmaya benzemez paçayı kurtaramazsın.

Youtube'da müzik çalışan biri olarak söylüyorum.. 1 Zıplarsın 2 Zıplarsın 3.ye DONUNUZA KADAR alırlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri