Yeni Kanal Yapmaya Başladınızmı..

her yılsonu aynı hıkayeler,
spam bıtıyor,spam nasıl bıtecek merak edıyorum,
mılyonlarca kanal var,%80i spam

Spamın Bitmesi İmkansız Bunu Bizde youtube de Biliyor...
Bunun Türkçesi Açık Yıl sonu Vurgunu.. Milyar doları indirdiler Cebe Başka Açıklaması Yok.. Ocak Ayında Karını Açıklar...

Hayırlısı diyelim , ben bıraktım 10 - 15 gündür kanal yapmıyorum daha ekim kazancımın yarısını alamadım pinler gelmedi, Kasım kanalların birçoğu kapandı kesinleşmelerde kesinti olur mu belli değil.2015 eylül ayında ki darbeden sonra 1 ay kendime gelememiştim o yüzden temkinli davranıyorum "ban olmaz çalışalım" diyen ve çalışanların sayısı çoktur ama açıkcası para için o kadar stresi yaşamak istemiyorum.Ne zaman Ekim kazancını alırım ( umarım alırım ) o zaman devam edicem.

Adsenselerin Banlanacağını Düşünüyorum Ayın 21 İnde.
İnşAllah Yanılırım .. Yıl sonu Hesap Kesimi Yapacaklar Keyfimi Bukadar Temizlik yaptılar...
Ben Bu kapanmaların olacağını Biliyordum .. yaklaşık 1,5 Ay önce Amerikada Bir dostum demişti .. Yılbaşına kadar spam diye birşey kalmayacak diye...

Önlem Aldım .. Önlemim İyi kanaldaki videoların hepsini Yedekledim .. kapanırsa yeniden yüklemek için...

Hala Bunu yapmanız mümkün Kapanmalar devam ediyor..
Temizleye temizleye geliyorlar..

Ayın 21 inde banlanacağını düşünüyorsan 21 inde banlanma ihtimaliniz çok yüksektir. Hatta senin o mesajını okuyupda zihninde 21 ine karşı korku/tedirginlik besleyenlerinde banlanma ihtimali yüksektir. Tabiki bu evren mesajları denen şey kimi inanır kimi inanmaz. Bu konuda kimseyi zorlamak doğru değildir. Kısmen evrene gönderilen bu sinyalin türkiyedeki adı sus konuşma nazar değer... Çünkü konuşursan senin için başkası evrene sinyal gönderir...

Ama şunu bilmeni isterim ytparada aktif spam çalışanların Kasım ayında %1'i toplu kanal kapanması yaşamıştır. Hatta ben kendi çevremde sadece 1 kişi duydum.

Hani denir ya, inanmak başarmanın yarısıdır. Bu anlattığıma inanlara göre yani banada göre inanmak=korkmamak/tedirgin olmamak dır. Sonrası zaten başarmaya dönüşüyor.

Şimdi çok felsefe yaptığımı biliyorum, bir çoğunuz bana karşı düşünceleri olumsuzlaştı. Bende bu konuyu araştırmadan önce inanmıyordum, ama inandıktan sonra hayatım değişti...

Ayın 21 inde banlanacağını düşünüyorsan 21 inde banlanma ihtimaliniz çok yüksektir. Hatta senin o mesajını okuyupda zihninde 21 ine karşı korku/tedirginlik besleyenlerinde banlanma ihtimali yüksektir. Tabiki bu evren mesajları denen şey kimi inanır kimi inanmaz. Bu konuda kimseyi zorlamak doğru değildir. Kısmen evrene gönderilen bu sinyalin türkiyedeki adı sus konuşma nazar değer... Çünkü konuşursan senin için başkası evrene sinyal gönderir...

Ama şunu bilmeni isterim ytparada aktif spam çalışanların Kasım ayında %1'i toplu kanal kapanması yaşamıştır. Hatta ben kendi çevremde sadece 1 kişi duydum.

Hani denir ya, inanmak başarmanın yarısıdır. Bu anlattığıma inanlara göre yani banada göre inanmak=korkmamak/tedirgin olmamak dır. Sonrası zaten başarmaya dönüşüyor.

Şimdi çok felsefe yaptığımı biliyorum, bir çoğunuz bana karşı düşünceleri olumsuzlaştı. Bende bu konuyu araştırmadan önce inanmıyordum, ama inandıktan sonra hayatım değişti...

"Hayırlısı neyse o olsun " dedikten sonra konuyu kapatan yaşlı teyzemler gibi olmak istedim

Maşallah diyelim. Kanalları kendiniz mi açıyorsunuz yoksa satın mı alıyorsunuz hocam?

eyvallah hocam. eskiden kendim açıyordum da tel onayına düşmeye başladım hep sonra almaya başladım eski kanal falan da değil 2016 kanalları alıyorum hatta

aynen kanka içerik önemli demekki sen kapanmayan içerikler çalışıyosun aferin hele az skyp gel hele :D:cool:

dsaddsada geliyorum kankacım :D

Herkesin Düşüncesine Elbette Saygımız Vardır..

---------- Spam Engelliyici 16:32 ---------- Önceki Mesaj 16:30 ----------

Kapanan Kanalı Telefon Onayı Olmadan Bir Yöntemle girip siliyordukk...
Youtube amca o açığıda kapatmış Hayırlı olsun :D

Herkesin Düşüncesine Elbette Saygımız Vardır..

---------- Spam Engelliyici 16:32 ---------- Önceki Mesaj 16:30 ----------

Kapanan Kanalı Telefon Onayı Olmadan Bir Yöntemle girip siliyordukk...
Youtube amca o açığıda kapatmış Hayırlı olsun :D

Çok fazla karamsarsın bence hocam , kapanan kanalı silme yöntemi eskiden de bazı kanallarda işe yaramıyordu şimdi de bazı kanallarda işe yaramıyor ama hala eskisi gibi.

Bu konuda bende sizin gibi inanıyorum her şey enerji ile alakali. Siz ne enerji yayarsanız o gerçekleşir. Her konuda böyle. Tuğçe İşinsu nun Mucizleri Çağırmak adli kitabını okumadıysanız okumanızı tavsiye ederim.

Ben adsensedeki paraları ödeyeceklerini Düşünmüyorum ...
Yıl sonu Geçen senede aynı şekilde yaptılar ödemeleri yapmadılar..
içerde yaklaşık 40 bin tl var ümidi kestim ben ..
Öderselerde çok büyük süpriz olur. İNŞALLAH Öderler.. ne diyelim ..

Rakam belirtilmeden anlatılamıyor mu?ya da forumda kazanç belirtmek artık serbest mi?yok amerikadaki arkadaş demiş te sanki Google politikalarını abdde yaşayan herkes çok iyi biliyor,ben demiştim demeye ne kadar meraklısınız.

Rakam belirtilmeden anlatılamıyor mu?ya da forumda kazanç belirtmek artık serbest mi?yok amerikadaki arkadaş demiş te sanki Google politikalarını abdde yaşayan herkes çok iyi biliyor,ben demiştim demeye ne kadar meraklısınız.

Sana göre reklam bize göre ızdırap...

yeni kanal yapmaya başlamak bi tarafa,hiç bırakmadım.bikaç defa toplu kapanma konusuna mesaj yazmışlıgım var kanallar gitti,gidiyor diye.fakat sonradan farkedipde belirttigim gibi meger hepsi zaten kapanmasını bekledigim,%99 kapanacak olan kanallarmış yani kanal açılışları sorunluymuş.kısacası kapanan bi kanal yok bendede bunlar haricinde,tektek kontrol ettim.onları bi kenara bırakıp kanal yapmaya devam ediyorum bende.

fakat bu zamanlar sebepsiz kapanmalar muhakkak olucaktır,geçen yılda oldu ondan öncekindede bana.arkadaşlarında söyledigi gibi klasik yıl sonu vurgunudur :)

Adsensesi spama düşenler banlanır sağlam olanlar parasını alır olay bu

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynı şeyi düşünüyodum, kazanç belirtmek yasak olmalı, daha fazla ergeni buraya toplamaktan başka hiçbir işe yaramıyor. bize ne kardeşim senin kazancından

ben şu durumda adsense ile çalışmayı mantıklı bulmuyorum böyle giderse google bugün kanallarımızı kapatmaya devam eder yarında adsenselerimizi kapatır ve tüm emek boşa gitmiş olur doğru düzgün bir partner ile çalışmak daha mantıklı bence

Konuyu yeni gordum. Bende herhangi bir kapanma yok. Kanali kapananlara gecmis olsun.

ben şu durumda adsense ile çalışmayı mantıklı bulmuyorum böyle giderse google bugün kanallarımızı kapatmaya devam eder yarında adsenselerimizi kapatır ve tüm emek boşa gitmiş olur doğru düzgün bir partner ile çalışmak daha mantıklı bence

dogru düzgün partner olsa da çalışşsakkk

Takipteyim, alıp almadığını yazar mısı hocam. gerçekten merak ediyorum umarım heba olmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri