Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eğitim hakkında biraz bilgi alalım biz de hocam. Yani sonuçta tek sizin bildiğiniz bir şey olması imkansız. Bildiğimiz bir şeyi de almayalım.
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam konu hakkında satış onayı verdiniz. Kazanç sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hayırlı olsun hocam. Hiç ip ucu vermeyecek misiniz? Yani eğitimin konusu bir satış mı olacak, kripto mining mi olacak vs vs... Alan kişi ben bunu zaten yapıyordum veya biliyordum dese ne olacak? İyi veya kötü niyetli olarak..
Satış kimlere olacak eski ve sağlam üyeleremi?
maksimum 1 ayda ne kadar kazanılabilir bu satacağınız sistem sayesinde üstü kapalı olarak kazanç detayı paylaşabilirmisiniz aylık olarak
hocam bende almak isterim sırf meraktan alıyorum 2014'ten beri burdayım ama hiç adam akıllı kazançlara gelemedim
skyptan birebir görüşeceğim ve sorunsuz olduğuna ikna olduğum efendi dürüst açgözlü olmayan insanlara.
---------- Spam Engelliyici 15:30 ---------- Önceki Mesaj 15:27 ----------
aylık veya düzenli gelir diye birşey yok net rakam vermek çok anlamsız olur herkes o rakamı kazanacağını sanır iyi çalışılırsa(ilk ay günlük 5-6 saat kadar) sonraki aylarda da bu düzen devam ettirilirse tatmin edici düzeyde olur diyebilirim. Çok çalışan çok kazanacak. Üstü kapalı olarak kazançlarımızı iletişim kurarak elde ediyoruz(ivr tarzı saçmalıklar değil) ve her başarılı iletişim bize kazanç sağlyor diyebiliriz. Aylık 20k iletişim kursak(ben 100k kuruyorum) ve başarı oranımız 1/1000 bile olsa ki çok düşük bir rakamdır buna rağmen en az 20 başarı sağlarız her başarınıza min 10-20$ diyebilirsiniz ortalama aylık 200-400$ TEKRAR EDİYORUM RAKAMLAR ÖRNEKTİR ASLA BU RAKAMLARI BAZ ALMAYIN ASLA BENDE BU KADAR KAZANIRIM DİYE DÜŞÜNMEYİN KİMSEYE BU RAKAMLARI GARANTİ ETMİYORUM.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.