Yine bazi kurallari degistirmisler , https://www.youtube.com/t/terms?preview=20191210#main
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne değişti anlamadım ama özgün olan 4 kanalıma spam diye reddeden saçma sapan kurallarını düzeltsinler! Dağda tepede maceracı kafasıyla çektiğim oldukça güzel videolara bile red veriyorlar.
video yu kırpma özelliği geldi sanırım:https://support.google.com/youtube/answer/55770
Dün akşam kanalı onaya gönderdim incelemedeyken para kazanması kapanmış? Yeni mi çıktı bu?
adsensen eski ise kapanmış olabilir klasik youtube değilde diğeri ile para kazanmasına bak
Kırpma zaten vardı![]()
Eskiden 2 güne cevap geliyordu benim basvurulara şimdi 4gun oldu halen cevap yokÇocuk kanalları kısmına tekrar değinmişler.
Diğer konularda eskiyle hemen hemen aynı.
Biraz onay sürecini hızlandıracağız gibi şeyler var.
Herkese hayırlısı olsun.
başvuru 7 10 gün arası cevap geliyor özgün kanalıma red gelipte 2 telifli kanalın pk acıldığına şaid oldum ben artık neye göre red veya onay veriyor çözemiyorum
Aynı şekilde. Topluluk olan kanala onay geliyor, üstelik spam. Ama özgün videolarımın yüklü olduğu 720p'lik kaliteli anlatımlı içeriklere red geliyor, bir değil iki değil üç değil sistem sapıttı![]()
Aynen benimde 2 günde başvurulara cevap geliyodu. Bu ay ne olduysa 8 gündür cevap gelmedi.Eskiden 2 güne cevap geliyordu benim basvurulara şimdi 4gun oldu halen cevap yok
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.