Yeni mod alımları yapmalısınız veya uyarmalısınız

Katip

Kayıtlı Üye
Sayın site yöneticileri, son zamanlarda yöneticiler forumda çok pasif durumda, haklı olarak herkes işinde gücünde ama çok gereksiz konular açılıp, çok gereksiz postlar atılarak post kasmaya çalışanlar var, modları etiketliyoruz ancak ilgilenme süresi bir hayli fazla, bu konuda hassasiyet istiyorum, yeterli mod var ise modların bu konuda uyarılmasını istiyorum. İyi çalışmalar

Sayın site yöneticileri, son zamanlarda yöneticiler forumda çok pasif durumda, haklı olarak herkes işinde gücünde ama çok gereksiz konular açılıp, çok gereksiz postlar atılarak post kasmaya çalışanlar var, modları etiketliyoruz ancak ilgilenme süresi bir hayli fazla, bu konuda hassasiyet istiyorum, yeterli mod var ise modların bu konuda uyarılmasını istiyorum. İyi çalışmalar

Neyi neden yazdığınızı anladım şikayet olarak adminleri etiketlemenizi doğru bulmasında karşı tarafın uslubünden dolayı iyi yapmışsınız.

Bide her video icin konu acanlar var kanalina attigi her videoyu yeni konu acarak sunuyor .... Ac tek konu altında paylas...

!!! Mobildeyim !!!

rapor etme butonu basıldığında zaten ilgileniliyor en fazla 30 dk falan gecikme oluyor hocam rapor et butonunu kullanmanız sizinde bizimde yararımıza olacaktır

şikayet butonunu kullanın ilgileniyorlar sıkıntı yok.
post kasanda ne amaçla kasıyor anlamıyorum :D

Şikayet et butonunu en çok kullananlardanım, sürekli aynı konular açılıyor, bazılarını taşıyorlar, bazılarını kapatmıyorlar öyle kalıyor.
Neye göre kime göre işliyor bazı kurallar gerçekten bazen bir standart olmuyor.
Şikayet edipte işlem yapılmayan çok işlem olmuştur büyük ihtimal.
Bazen hiçbir mod online görünmüyor saçma sapan, abuk subuk konu açsalarda en az 5-6 saat konu kalıyor.

Hele siyaset konuları, artık bir Standart gelmeli, Siyaset yasaksa açanı direkt banlasınlar 1-3 gün caydırıcı, dahada açarsa süre uzasın.
Birileri sürekli siyaset konusu açıyor ısrarla ama banlanmıyor.
Banlayın gitsin akıllanırlar.

Edit : Birde forum bolca Trol kaynıyor.
Tüm konulara alakasız yazılar yazıyorlar.
Birde unutmadan, yaz geldi heyecanlı liseli tayfasıda bolca saçma postlar atarak konu güncelliyor.

Son düzenleme:
Yeniden bir düzenleme yapılıp pasif olanların yerine gerek görülürse yeni alım yapılabilir. ( Başvuru Yapmayın )

bu konuda bende şikayetçiyim çok kullanıyorum geldğimden beri bir konu açıyor altına 20 tane mesaj yazıyor günceldir günceldir diye lütfen daha çok ilgilenilsin. iyi çalışmalar

Genelde forum moderatörlerini eleştirenleri banlıyorlar en azından zamanında basıma gelmişti belki o yüzden yazmısımdır.

bu konuda bende şikayetçiyim çok kullanıyorum geldğimden beri bir konu açıyor altına 20 tane mesaj yazıyor günceldir günceldir diye lütfen daha çok ilgilenilsin. iyi çalışmalar

Bak bu benimde canıma tak etti, konu açıp 3k kanal diyor, açtığı ve satamadığı diğer kanal satışı konularındaki gibi aynı ilk 3 mesajı atan forum üyesi yine gelip, özele bak, pm attım, çok güzel kanal yazıyor hemen. 3-5 gün sonra bugün için 500lira diye uçuk bir indirimle günlerce güncelliyor. Olmaz böyle dediğimiz de üstüne serbest biyasaaaaaaaaa lafı geliyor. Tamam anladık, serbest piyasa satılır yada satılmaz ürün ama üslubu olmalı bunun, iş yaptığım başka sağlam kanal satıcısı - kanal aldığım arkadaş geliyo ben fiyatları arttırdım forumda böyle bir kanal bu fiyata satıyorlar, benim kaliteli kanallarım gitmemeli bu fiyattan diyor. Şeye benziyor bu, şahin marka arabayı 18 milyara ilana koyuyorlar, palio falan satan bunu görüp o araba bu fiyata gidiyorsa benim araba da 30 bine de gider demeye. Birden fazla görüyorum yeri geldiğinde bu konuları.

Bak bu benimde canıma tak etti, konu açıp 3k kanal diyor, açtığı ve satamadığı diğer kanal satışı konularındaki gibi aynı ilk 3 mesajı atan forum üyesi yine gelip, özele bak, pm attım, çok güzel kanal yazıyor hemen. 3-5 gün sonra bugün için 500lira diye uçuk bir indirimle günlerce güncelliyor. Olmaz böyle dediğimiz de üstüne serbest biyasaaaaaaaaa lafı geliyor. Tamam anladık, serbest piyasa satılır yada satılmaz ürün ama üslubu olmalı bunun, iş yaptığım başka sağlam kanal satıcısı - kanal aldığım arkadaş geliyo ben fiyatları arttırdım forumda böyle bir kanal bu fiyata satıyorlar, benim kaliteli kanallarım gitmemeli bu fiyattan diyor. Şeye benziyor bu, şahin marka arabayı 18 milyara ilana koyuyorlar, palio falan satan bunu görüp o araba bu fiyata gidiyorsa benim araba da 30 bine de gider demeye. Birden fazla görüyorum yeri geldiğinde bu konuları.

Aynen durum bu bire bir özet. :)

Sorun mod alımı değil var olan modlar elini taşın altına koymalı yaz da geliyor ya çor çoluk dolar şimdi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri