Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ödemezlerse yapılacaklar belli zaten
abi alttada şöyle bir ibare var
Youll still be able to remove channels; however, as noted above, removing a channel will not resolve any partner strikes related to that channels copyright strikes.
kanalları atsan bile silinmeyeceğini unutma diyor. Yani videoyu silince telif nasıl gitmiyorsa burdada strike silmiyor kanalı atınca.
Quiz her ne kadar dolandırıcılık yapıp paralara konsada şahsen quiz olmasa ben asla bu kadar kazanamazdım. Benimde içerde yüklü param kaldı ama adamlara nefret kusmuyorum, intikam almak gibi de niyetim yok. Sonuçta yasal değil yaptığımız. Şuana kadar kuruşu kuruşuna ödedi benden taraf hakkım helal olsun quize.
O tarafından bakarsak kesinlikle haklısın hocam. Ama bu işi hiçbir zaman ana iş olarak görmemek lazımdı youtube olmadan önce ne yapıyorduysak şimdi de onu yapmaya devam etmeliyiz bu iş her zaman ek iş olarak görmek lazım yarını belli değil çünkü, sizde görüyorsunuz birden herşey altüst oldu. Allah sonumuzu hayır etsin.hacım bu ay evine ekmek veremicek adam var bu forumda biliyormusun bunu . sen gençsin para umrunda degil ama . borçu harcı olanlar bu aya güvenip belkide freegat edicekti onlardan kurtulacaktı borçlardan ama belkide hiç kurtulamicak . benim HAKKIM HARAM ZIKKIM OLSUN.
1000 kanal kapattırsanız ne olacak ? İçeride kanalı olanlar kapanana kadar kazanmaya devam edecek. quiz de birdaha kanal almayacak.
Doğru okuyun, 1000 kanal kapanmasında yeni kanal ekleme özelliği kapanır diyor, partnerlik biter demiyor...
Ekleme bu kurallar yeni değil. 15 20 gün önce de aynı uyarılar yazıyordu orada..
20 telif konusu da, bizzat quiz group tarafından yönetilen kanalların telif ihtarı alması durumunda geçerli. (Hani partner şirketi açmak istediğimizde 'sağlam özgün kanalların olacak diyorlar ya, heh bu özgün kanallara gelecek telif ihtarları durumunda geçerli.)
O özgün kanallar (bizzat quizgroup'un sahip olduğu) 'managed channels' oluyor.
Bizim özgün yada spam kanallarsa 'affilated channels' oluyor.
Bize gelen telif adamın ipinde bile değil. Söylediğim gibi 1000 'affilated' kanal kapanması da quizin partnerliğini kaybetmesine sebep o-la-maz.
Daha önceden varmiydi hocam yoksa budami yeni çıktıBirçok kişi linkteki uyarıların partner için yapıldığını düşünerek yazmış:
https://support.google.com/youtube/answer/3463396?hl=tr&vid=0-635766515813278834-262716305
Ama durum adsens içinde geçerli. İşe yeni başlayacak olanlar için kötü. Elinde telifsiz içerik olanlar için iyi haber
Daha önceden varmiydi hocam yoksa budami yeni çıktı
Daha önce yoktu yeni kurallar bunlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.