Yeni Partner Sözleşmesi Youtube Yardım'a Eklendi.

• Kullanıcı YoutubeSEO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
3 aylık 1000 kapanma ve 20 telif sonucu sözleşme iptal ediliyor gençler. herkes ne yapması gerektiğini biliyor. göreceksiniz vietnamlılar köpek çevirme yerken bizi konuşacak. vietnamın böcek kebabı kokan sokakların da efsane olacağız.

770d1387894489-%E0%B8%95%E0%B8%A5%E0%B8%B2%E0%B8%94%E0%B8%97%E0%B9%88%E0%B8%B2%E0%B9%80%E0%B8%A3%E0%B8%B7%E0%B8%AD%E0%B8%9E%E0%B8%A5%E0%B8%B5-%E0%B8%95%E0%B8%A5%E0%B8%B2%E0%B8%94%E0%B8%AD%E0%B8%B2%E0%B8%AB%E0%B8%B2%E0%B8%A3%E0%B8%97%E0%B8%B0%E0%B9%80%E0%B8%A5%E0%B8%AD%E0%B8%AD%E0%B8%81%E0%B8%95%E0%B8%A5%E0%B8%B2%E0%B8%94%E0%B8%AA%E0%B8%94%E0%B8%AA%E0%B8%99%E0%B8%B2%E0%B8%A1%E0%B9%80%E0%B8%9B%E0%B9%89%E0%B8%B2-sogood-user4_pic105_1367110229.jpg

Ödemezlerse yapılacaklar belli zaten

abi alttada şöyle bir ibare var

You’ll still be able to remove channels; however, as noted above, removing a channel will not resolve any partner strikes related to that channel’s copyright strikes.

kanalları atsan bile silinmeyeceğini unutma diyor. Yani videoyu silince telif nasıl gitmiyorsa burdada strike silmiyor kanalı atınca.

O zaman yapacak bir şey yok ;)

Neyse artık, kapanırsa kapansın,Adsense sorunu çözülür umarım, çözülmezse artık farklı platformlarda şansımızı deneyeceğiz.Napalım buraya kadar mış.

Son düzenleme:
Quiz her ne kadar dolandırıcılık yapıp paralara konsada şahsen quiz olmasa ben asla bu kadar kazanamazdım. Benimde içerde yüklü param kaldı ama adamlara nefret kusmuyorum, intikam almak gibi de niyetim yok. Sonuçta yasal değil yaptığımız. Şuana kadar kuruşu kuruşuna ödedi benden taraf hakkım helal olsun quize.

Bu forumda nelere çare bulunmadı ki belki işler biraz daha zorlaşır ama ... para kazanmak isteyen yine kazanır parasını...

Quiz her ne kadar dolandırıcılık yapıp paralara konsada şahsen quiz olmasa ben asla bu kadar kazanamazdım. Benimde içerde yüklü param kaldı ama adamlara nefret kusmuyorum, intikam almak gibi de niyetim yok. Sonuçta yasal değil yaptığımız. Şuana kadar kuruşu kuruşuna ödedi benden taraf hakkım helal olsun quize.

hacım bu ay evine ekmek veremicek adam var bu forumda biliyormusun bunu . sen gençsin para umrunda degil ama . borçu harcı olanlar bu aya güvenip belkide freegat edicekti onlardan kurtulacaktı borçlardan ama belkide hiç kurtulamicak . benim HAKKIM HARAM ZIKKIM OLSUN.

hacım bu ay evine ekmek veremicek adam var bu forumda biliyormusun bunu . sen gençsin para umrunda degil ama . borçu harcı olanlar bu aya güvenip belkide freegat edicekti onlardan kurtulacaktı borçlardan ama belkide hiç kurtulamicak . benim HAKKIM HARAM ZIKKIM OLSUN.
O tarafından bakarsak kesinlikle haklısın hocam. Ama bu işi hiçbir zaman ana iş olarak görmemek lazımdı youtube olmadan önce ne yapıyorduysak şimdi de onu yapmaya devam etmeliyiz bu iş her zaman ek iş olarak görmek lazım yarını belli değil çünkü, sizde görüyorsunuz birden herşey altüst oldu. Allah sonumuzu hayır etsin.

1000 kanal kapattırsanız ne olacak ? İçeride kanalı olanlar kapanana kadar kazanmaya devam edecek. quiz de birdaha kanal almayacak.

Doğru okuyun, 1000 kanal kapanmasında yeni kanal ekleme özelliği kapanır diyor, partnerlik biter demiyor...

Ekleme bu kurallar yeni değil. 15 20 gün önce de aynı uyarılar yazıyordu orada..

20 telif konusu da, bizzat quiz group tarafından yönetilen kanalların telif ihtarı alması durumunda geçerli. (Hani partner şirketi açmak istediğimizde 'sağlam özgün kanalların olacak diyorlar ya, heh bu özgün kanallara gelecek telif ihtarları durumunda geçerli.)

O özgün kanallar (bizzat quizgroup'un sahip olduğu) 'managed channels' oluyor.
Bizim özgün yada spam kanallarsa 'affilated channels' oluyor.

Bize gelen telif adamın ipinde bile değil. Söylediğim gibi 1000 'affilated' kanal kapanması da quizin partnerliğini kaybetmesine sebep o-la-maz.

Son düzenleme:
1000 kanal kapattırsanız ne olacak ? İçeride kanalı olanlar kapanana kadar kazanmaya devam edecek. quiz de birdaha kanal almayacak.

Doğru okuyun, 1000 kanal kapanmasında yeni kanal ekleme özelliği kapanır diyor, partnerlik biter demiyor...

Ekleme bu kurallar yeni değil. 15 20 gün önce de aynı uyarılar yazıyordu orada..

20 telif konusu da, bizzat quiz group tarafından yönetilen kanalların telif ihtarı alması durumunda geçerli. (Hani partner şirketi açmak istediğimizde 'sağlam özgün kanalların olacak diyorlar ya, heh bu özgün kanallara gelecek telif ihtarları durumunda geçerli.)

O özgün kanallar (bizzat quizgroup'un sahip olduğu) 'managed channels' oluyor.
Bizim özgün yada spam kanallarsa 'affilated channels' oluyor.

Bize gelen telif adamın ipinde bile değil. Söylediğim gibi 1000 'affilated' kanal kapanması da quizin partnerliğini kaybetmesine sebep o-la-maz.

Bu ay quizden gelecek paradan şüphe etmeye başlamıştım. İçime su serptin :) Teşekkürler.

Her bitis yeni bir baslangic yt ile ugrasanlar icin. Moraller bozulsada yilmak yok calismaya devam.

tayfalarca güncelleme getirin sayfalarca vur kocum ytpara düştükçe dahada güçlü kalkıyor :)

Daha önce yoktu yeni kurallar bunlar.

"Birden fazla kanalla iş ortaklığı yapıyorsanız yönettiğiniz kanalların YouTube politikalarını ihlal etmesi, size "iş ortağı ihtarı" verilmesine yol açar. Toplamda on veya daha fazla ihtar alırsanız kanal özelliklerine erişim hakkını kaybedersiniz. Ayrıca, tarafınıza ve yönettiğiniz kanallara başka cezalar uygulanır."

Hocam bana pek açıklayıcı gelmedi, şimdi ihtar diyorda, kanal fl*gtan, topluluktan gitse de bu ihtar mı sayılıyor acaba, bir bilgin var mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri