bana adsense için gibi geldi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aynen katılıyorum adsenselerin ban yerine ceza alması eski adsenselerin acılması da bunu destekliyorMaddelere bakarsan bunların niyeti iş ortaklarını değil partnerleri bitirmek gibi.
Sanki bütün kanalları doğrudan adsense bünyesine almak için partnerleri zora sokuyor.
Partnerlere yeterince yediniz yeter artık der gibi
3 ayda 1000 kanal kotası 10 kanala düştü birden
Maddelere bakarsan bunların niyeti iş ortaklarını değil partnerleri bitirmek gibi.
Sanki bütün kanalları doğrudan adsense bünyesine almak için partnerleri zora sokuyor.
Partnerlere yeterince yediniz yeter artık der gibi
3 ayda 1000 kanal kotası 10 kanala düştü birden
"Birden fazla kanalla iş ortaklığı yapıyorsanız yönettiğiniz kanalların YouTube politikalarını ihlal etmesi, size "iş ortağı ihtarı" verilmesine yol açar. Toplamda on veya daha fazla ihtar alırsanız kanal özelliklerine erişim hakkını kaybedersiniz. Ayrıca, tarafınıza ve yönettiğiniz kanallara başka cezalar uygulanır."
Hocam bana pek açıklayıcı gelmedi, şimdi ihtar diyorda, kanal fl*gtan, topluluktan gitse de bu ihtar mı sayılıyor acaba, bir bilgin var mı ?
Şu okullar biran önce açılsaydı iyiydi. Şu yorumlara bak Allah aşkına.
Partner strike olayini yanlis anlayanlar olmus duzelteyim. Partner strike denilen sey sadece "Managed" kanallari ilgilendiriyor. Quiz'e bagli managed kanallarin 20 strike yemesi lazimki adamlara bi yaptirim uygulansin. Buda cok zor, hatta imkansiz. Managed kanallara sahte ihtarda bulunsak dahi aninda kaldirirlar o ihtarlari.
Kendi kendinizin fişini çekmeyin. Herkesin parası kaldı ne bu ya, forumda sahte teliflerden f.. ler yasaklanırken şimdi neler konuşuluyor. Bence rahatsız edici bu nefret kusma yorumları. Yapan kişiler zaten kanalları da kapattırıyor, herkesin canı yandı diye kimse ses etmiyor ama forum eskiden kanal kapattırma takımları kurulan zamana dönmeye başladı. Oldu bitti yeni kurallar da var uyum sağlayabilen kazanacak sağlayamayacağını düşünen ve canım yandı herkes yansın diyenler de işin intikam kısmında. Ben iste bu üsluplardan uzak durulsun diyorum. Yapacak insan yine yapsın beni ilgilendirmez (yani ona zaten müdahale edemeyiz) ama bunu forumda marifet gibi defalarca yazıp bizim gücümüzü görecekler durumlarının hiçbirimize faydası yok. Adamların kazancını da bu saatten sonra gıdıklarsınız.
Ek: ayrıca youtube bitti partner bitti diyenlere de sözüm var. Arkadaşım kamu oyu oluşturup kendinizce kişi sayısını azaltmaya çalışmayın kimse yemiyor. Partner bittiyse girme youtube bittiyse meslek değiştir. Sizin saçma sapan umutsuz yorumlarınızın bize bir faydası yok. Bittiyse sana bitti biz devam ediyoruz.
Managed dediğiniz nedir hocam,cahilliğime verin anlayamadım?
Bana sorarsanız bu güncelleme niye geldi diye sebebi bence bu ;
Adsense çalışanlar haziran ayında işleme girmedi %99 oranında . Haliyle noldu adsense çalışanlar çok büyük bir kısmı bence rahat %80 vardır , kanallarını partnerlere taşıdı . %80 demek bence çok çok büyük oran adsense baktı zarar ediyor olmuyor bence böyle bir politika çıkardı, şuan adsense kanalları tekrardan kendine çekmeye çalışıyor ..
Bu kurallar adsense için geçerli mi tam emin olamadım kimisi geçerli diyor kimisi değil diyor ...
Gecen yildan baslayan hesap fesih sureci partnere olan ilgiyi artirdi son iki ayda tavan yapti. soylediklerine katiliyorum youtup yuzde 90 oranin da parayi tasaron diye tabir edilen partnerlerle saglama baslayinca google rahatsizlik duymaya basladi. ayrica partnerin cop spami besleyen teliflerin takip edilemez bir mecra olmasi da buna etken.
Aynen öyle hocam dediklerinizde doğru .. Ama bu kurallar adsense içinde geçerli mi ? Benim bildiğim partner için geçerli , şuan adsense kendini bize çekmeye çalışıyor ..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.