Yeni Partner Sözleşmesi Youtube Yardım'a Eklendi.

• Kullanıcı YoutubeSEO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Kendi kendinizin fişini çekmeyin. Herkesin parası kaldı ne bu ya, forumda sahte teliflerden f.. ler yasaklanırken şimdi neler konuşuluyor. Bence rahatsız edici bu nefret kusma yorumları. Yapan kişiler zaten kanalları da kapattırıyor, herkesin canı yandı diye kimse ses etmiyor ama forum eskiden kanal kapattırma takımları kurulan zamana dönmeye başladı. Oldu bitti yeni kurallar da var uyum sağlayabilen kazanacak sağlayamayacağını düşünen ve canım yandı herkes yansın diyenler de işin intikam kısmında. Ben iste bu üsluplardan uzak durulsun diyorum. Yapacak insan yine yapsın beni ilgilendirmez (yani ona zaten müdahale edemeyiz) ama bunu forumda marifet gibi defalarca yazıp bizim gücümüzü görecekler durumlarının hiçbirimize faydası yok. Adamların kazancını da bu saatten sonra gıdıklarsınız.
Ek: ayrıca youtube bitti partner bitti diyenlere de sözüm var. Arkadaşım kamu oyu oluşturup kendinizce kişi sayısını azaltmaya çalışmayın kimse yemiyor. Partner bittiyse girme youtube bittiyse meslek değiştir. Sizin saçma sapan umutsuz yorumlarınızın bize bir faydası yok. Bittiyse sana bitti biz devam ediyoruz.

Son düzenleme:
Maddelere bakarsan bunların niyeti iş ortaklarını değil partnerleri bitirmek gibi.
Sanki bütün kanalları doğrudan adsense bünyesine almak için partnerleri zora sokuyor.
Partnerlere yeterince yediniz yeter artık der gibi

3 ayda 1000 kanal kotası 10 kanala düştü birden

Maddelere bakarsan bunların niyeti iş ortaklarını değil partnerleri bitirmek gibi.
Sanki bütün kanalları doğrudan adsense bünyesine almak için partnerleri zora sokuyor.

aynen katılıyorum adsenselerin ban yerine ceza alması eski adsenselerin acılması da bunu destekliyor

Partnerlere çok yediniz demiyor olay aynı şöyle oluyor:

Google bu şekilde kural koyarak topu havaya atıyor, bizde partnerleri bırakıp adsense geçince üzerimize voleyi vurucak. Bizi bilerek adsense'e sürüyor diyebilirim. Orada kıskaca alacak çünkü. Artık oradan nasıl kurtuluruz yada o kıskaçlar bize değmeden nasıl ilerleriz zamanla göreceğiz.

"Birden fazla kanalla iş ortaklığı yapıyorsanız yönettiğiniz kanalların YouTube politikalarını ihlal etmesi, size "iş ortağı ihtarı" verilmesine yol açar. Toplamda on veya daha fazla ihtar alırsanız kanal özelliklerine erişim hakkını kaybedersiniz. Ayrıca, tarafınıza ve yönettiğiniz kanallara başka cezalar uygulanır."

Hocam bana pek açıklayıcı gelmedi, şimdi ihtar diyorda, kanal fl*gtan, topluluktan gitse de bu ihtar mı sayılıyor acaba, bir bilgin var mı ?

benim anladığım bu açtığım konuda belirttim:

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...-fazlasi-bu-guncellemeye-dayali-olabilir.html

Yalnız 1000 kapanma olursa partnerliğini elinden alırız demiyor arkadaşlar dikkatli okuyun. Yeni kanal bağlama yetkini alırız diyor. Quiz malları 400k kanalın 150k sını atacagına hakkını kaybetse daha iyiydi :). 400k kanal 7 sülalesine yeterdi :)

bana kalırsa partner her türlü kuralsızlığın her türlü kontrolsüzlüğün her türlü pisliğin yuvasıydı. iyi oldu. iş bilen zaten adsense de tutunur.

Bana sorarsanız bu güncelleme niye geldi diye sebebi bence bu ;

Adsense çalışanlar haziran ayında işleme girmedi %99 oranında . Haliyle noldu adsense çalışanlar çok büyük bir kısmı bence rahat %80 vardır , kanallarını partnerlere taşıdı . %80 demek bence çok çok büyük oran adsense baktı zarar ediyor olmuyor bence böyle bir politika çıkardı, şuan adsense kanalları tekrardan kendine çekmeye çalışıyor ..

Bu kurallar adsense için geçerli mi tam emin olamadım kimisi geçerli diyor kimisi değil diyor ...

Son düzenleme:
Partner strike olayini yanlis anlayanlar olmus duzelteyim. Partner strike denilen sey sadece "Managed" kanallari ilgilendiriyor. Quiz'e bagli managed kanallarin 20 strike yemesi lazimki adamlara bi yaptirim uygulansin. Buda cok zor, hatta imkansiz. Managed kanallara sahte ihtarda bulunsak dahi aninda kaldirirlar o ihtarlari.

Partner strike olayini yanlis anlayanlar olmus duzelteyim. Partner strike denilen sey sadece "Managed" kanallari ilgilendiriyor. Quiz'e bagli managed kanallarin 20 strike yemesi lazimki adamlara bi yaptirim uygulansin. Buda cok zor, hatta imkansiz. Managed kanallara sahte ihtarda bulunsak dahi aninda kaldirirlar o ihtarlari.

Managed dediğiniz nedir hocam,cahilliğime verin anlayamadım?

Kendi kendinizin fişini çekmeyin. Herkesin parası kaldı ne bu ya, forumda sahte teliflerden f.. ler yasaklanırken şimdi neler konuşuluyor. Bence rahatsız edici bu nefret kusma yorumları. Yapan kişiler zaten kanalları da kapattırıyor, herkesin canı yandı diye kimse ses etmiyor ama forum eskiden kanal kapattırma takımları kurulan zamana dönmeye başladı. Oldu bitti yeni kurallar da var uyum sağlayabilen kazanacak sağlayamayacağını düşünen ve canım yandı herkes yansın diyenler de işin intikam kısmında. Ben iste bu üsluplardan uzak durulsun diyorum. Yapacak insan yine yapsın beni ilgilendirmez (yani ona zaten müdahale edemeyiz) ama bunu forumda marifet gibi defalarca yazıp bizim gücümüzü görecekler durumlarının hiçbirimize faydası yok. Adamların kazancını da bu saatten sonra gıdıklarsınız.
Ek: ayrıca youtube bitti partner bitti diyenlere de sözüm var. Arkadaşım kamu oyu oluşturup kendinizce kişi sayısını azaltmaya çalışmayın kimse yemiyor. Partner bittiyse girme youtube bittiyse meslek değiştir. Sizin saçma sapan umutsuz yorumlarınızın bize bir faydası yok. Bittiyse sana bitti biz devam ediyoruz.

Hocam allah razı olsun senden uzun zamandır nadir böyle bi açıklama gördüm bitti diyenler şimdiden gitsin iş baksın açık ve net arkadaşlar .

1000 e ulaşırsa yeni kanal kabul edemeyecekmiş. eğer 1000 e ulaşırsa quiz kanalları hayatta atmaz :D :D yüklenin arkadaşlar bari biz rahat edelim. atılma korkumuz olmasın :D

Managed dediğiniz nedir hocam,cahilliğime verin anlayamadım?

Network'a bagli kanallar Managed ve Affiliated olarak ayriliyor. Bizim spam kanallar Affiliated, networklarin guvendigi ozgun kanallar ise Managed statusunde oluyor genelde. Bu statu normalde su ise yarayacakti. Zamaninda networklara unlem gelecek demislerdi, unlem sorunu geldiginde Affiliated partnerler yani bizler unlem sorunuyla karsilasirken Managed olan kanallar bu sorunla karsilasmayacak, dolari direkt yakabileceklerdi. Suan bu sistem hala gelmedi, yakin zamanda onuda getirirler diye dusunuyorum.

"Multi-channel networks (MCNs) also need to monitor suspensions for affiliated channels. If 1000 or more affiliate channels are suspended in any 90-day period, the MCN loses the ability to roll-up or add new channels."

Arkadaşlar burada yazanı doğru mu anladım? MCN'ler için 1000 telif değil 1000 kanal askıya alınırsa bu ceza uygulanacak. Yani MCN, kanal askıya alınmadan kanalı atarsa kanal da kapanmamış olacak. Şu işi netliğe kavuştursak diyorum.

Bana sorarsanız bu güncelleme niye geldi diye sebebi bence bu ;

Adsense çalışanlar haziran ayında işleme girmedi %99 oranında . Haliyle noldu adsense çalışanlar çok büyük bir kısmı bence rahat %80 vardır , kanallarını partnerlere taşıdı . %80 demek bence çok çok büyük oran adsense baktı zarar ediyor olmuyor bence böyle bir politika çıkardı, şuan adsense kanalları tekrardan kendine çekmeye çalışıyor ..

Bu kurallar adsense için geçerli mi tam emin olamadım kimisi geçerli diyor kimisi değil diyor ...

Gecen yildan baslayan hesap fesih sureci partnere olan ilgiyi artirdi son iki ayda tavan yapti. soylediklerine katiliyorum youtup yuzde 90 oranin da parayi tasaron diye tabir edilen partnerlerle saglama baslayinca google rahatsizlik duymaya basladi. ayrica partnerin cop spami besleyen teliflerin takip edilemez bir mecra olmasi da buna etken.

Gecen yildan baslayan hesap fesih sureci partnere olan ilgiyi artirdi son iki ayda tavan yapti. soylediklerine katiliyorum youtup yuzde 90 oranin da parayi tasaron diye tabir edilen partnerlerle saglama baslayinca google rahatsizlik duymaya basladi. ayrica partnerin cop spami besleyen teliflerin takip edilemez bir mecra olmasi da buna etken.

Aynen öyle hocam dediklerinizde doğru .. Ama bu kurallar adsense içinde geçerli mi ? Benim bildiğim partner için geçerli , şuan adsense kendini bize çekmeye çalışıyor ..

Aynen öyle hocam dediklerinizde doğru .. Ama bu kurallar adsense içinde geçerli mi ? Benim bildiğim partner için geçerli , şuan adsense kendini bize çekmeye çalışıyor ..

Sormak lazim bilene. moderator arkadaslarin networku vardi eger denetimi adsense uzerinden yapiyorlarsa bizim icinde gecerli olabilir ama 1000 kapsnma olayi bizi yormaz be sanki 20k 30k kanallami calisiyok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri