Bende ziraati aradım sordum buradakine. Müsteri temsilcisi biraz bekletti bi sorayım dedi daha yetkili birisine sonra orada ikamet etmeniz lazım dedi.
Sonuç vahim.. Resmen çırpınıyoruz..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende ziraati aradım sordum buradakine. Müsteri temsilcisi biraz bekletti bi sorayım dedi daha yetkili birisine sonra orada ikamet etmeniz lazım dedi.
Sonuç vahim.. Resmen çırpınıyoruz..
Beyler azerbaycana gidiyoruz toplanın yapı kredi müşteri temsilcisiyle konuştum
Nəzrin Bağırova söhbətə qoşuldu
16:04
Salam,
merhaba
türkçe biliyomusunuz.?
Evet buyurun.
bişey sorcaktım internet üzerinden iş yapıyorumda türkiyede yapı kredi hesabım var ama azerbaycanda hesap açmam gerekiyor
online olarak bunu yapmanın bi şansı varmıdır?
Maalesef online uzerinden hesap açamazsınız. Sizin Yapı Kredi Bank Azerbaycan'a ait olan herhangi bir hesabınız var mı?
azerbaycanaa ait yapı kredi hesabım yok,türkiye yapı kredi hesabım var
O zaman mümkün degildir.
peki şöyle birsey yapılabilirmi azerbaycana gelip hesap açma şansı varmı?
azerbaycana ait ikametkah vs olam kzorundamı?
olmak*
Evet açabilirsiniz.
Gerekmiyor.
ikametgah gerekmiyormu yani türkiyeden gelip direk hesap açabilirmiyim orada?
Hesap açmak için 5 AZN ücret ödeyeceksiniz.
Hocam gitmesine gideriz de ya ikamet isterlerse elimiz bos dönersek nolcak.Ben pek güvenemedim ikamet istemediklerine.![]()
arkadaşlar boşuna yabancı adsense diye paralarınızı harcamayın payoner ile ugrasmayın.. Ben almanyadayım almanya adsense kullanıyorum TR adsenselerde ki tüm sorunlar bende de var.. kapanma, kesinti, hiç ödememe, yani bunun adsense ile ilgisi yok kanallarınızla içceriklerinizle alakası var. ben TR içerik de atsam yabancı icerikte atsam 4 web adsense 3 5 yt adsense hepsinde aynı sorun var. Hepsi Yabancı adsense
Birde not: bu ay birlikte yabancı adsense -tr adsense kadar kapanıyormu? kapanmıyormu güzel bir test yapıcaz.Anketler düzenlenecek. sonucu görücez...
Almanya'daki Ziraat ve İşbankasından gelen cevap birbirine yakın, sadece ziraatinkini yazıyorum.Almanya'da iş bankası var iş bankası ile görüşüp ödemeleri İş Bank Almanya şubesi üzerinden alabilmek mümkün mü diye soran oldu mu hiç ?
Almanya'da iş bankası var iş bankası ile görüşüp ödemeleri İş Bank Almanya şubesi üzerinden alabilmek mümkün mü diye soran oldu mu hiç ?
heyecanla bekliyoruz hocambenim bu konuda bir çözümüm var ama biraz ücretli..Konusunu bugun açacağım.
saygılar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.