Yeni Yurtdışı Açılan Adsenseler Hakkında?

Beyler azerbaycana gidiyoruz toplanın yapı kredi müşteri temsilcisiyle konuştum

NÉ™zrin Bağırova söhbÉ™tÉ™ qoşuldu

16:04

Salam,

merhaba

türkçe biliyomusunuz.?

Evet buyurun.

bişey sorcaktım internet üzerinden iş yapıyorumda türkiyede yapı kredi hesabım var ama azerbaycanda hesap açmam gerekiyor

online olarak bunu yapmanın bi şansı varmıdır?

Maalesef online uzerinden hesap açamazsınız. Sizin Yapı Kredi Bank Azerbaycan'a ait olan herhangi bir hesabınız var mı?

azerbaycanaa ait yapı kredi hesabım yok,türkiye yapı kredi hesabım var

O zaman mümkün degildir.

peki şöyle birsey yapılabilirmi azerbaycana gelip hesap açma şansı varmı?

azerbaycana ait ikametkah vs olam kzorundamı?

olmak*

Evet açabilirsiniz.

Gerekmiyor.

ikametgah gerekmiyormu yani türkiyeden gelip direk hesap açabilirmiyim orada?

Hesap açmak için 5 AZN ücret ödeyeceksiniz.

ücret sorun deği eger ücret ödemek yeterli oluyorsa

Evet yeterli.

tamam teşekkür ederim

Beyler azerbaycana gidiyoruz toplanın yapı kredi müşteri temsilcisiyle konuştum

Nəzrin Bağırova söhbətə qoşuldu

16:04

Salam,

merhaba

türkçe biliyomusunuz.?

Evet buyurun.

bişey sorcaktım internet üzerinden iş yapıyorumda türkiyede yapı kredi hesabım var ama azerbaycanda hesap açmam gerekiyor

online olarak bunu yapmanın bi şansı varmıdır?

Maalesef online uzerinden hesap açamazsınız. Sizin Yapı Kredi Bank Azerbaycan'a ait olan herhangi bir hesabınız var mı?

azerbaycanaa ait yapı kredi hesabım yok,türkiye yapı kredi hesabım var

O zaman mümkün degildir.

peki şöyle birsey yapılabilirmi azerbaycana gelip hesap açma şansı varmı?

azerbaycana ait ikametkah vs olam kzorundamı?

olmak*

Evet açabilirsiniz.

Gerekmiyor.

ikametgah gerekmiyormu yani türkiyeden gelip direk hesap açabilirmiyim orada?

Hesap açmak için 5 AZN ücret ödeyeceksiniz.

Hocam gitmesine gideriz de ya ikamet isterlerse elimiz bos dönersek nolcak.Ben pek güvenemedim ikamet istemediklerine.:)

Hocam gitmesine gideriz de ya ikamet isterlerse elimiz bos dönersek nolcak.Ben pek güvenemedim ikamet istemediklerine.:)

2kez sorrdum bende hocam ilk yazdıgımda yanlış yazdım sonra düzelttim anlamamıştır diyerekten bidaha sordum ama gerekmiyor diyor.

Almanya'da iş bankası var iş bankası ile görüşüp ödemeleri İş Bank Almanya şubesi üzerinden alabilmek mümkün mü diye soran oldu mu hiç ?

Arkadaşlar neden bu kadar kasıyorsunuz ki? Birincisi boşuna diğer ülkeleri aramayın oraya gitmediğiniz sürece size kimse yurtdışında bi şubesinde online hesap açmaz. Yapacağınız şey basit, 2 adsense açıp 2 tane payooner açacaksınız geldiği kadarıyla yetineceksiniz. Kanal kapanmaları tabiki olacak ama şu an TR de olduğu gibi değil. Artık eskisi gibi kapanan kanallar hiçbir ülkede ödenmiyor bu kadar basit. Forumdaki malum kişiler gidip 500 tane payooner hesabı açmaya kalkmassa oradan ekmek yenir. Bazıları payooner ödemede sıkıntı çıkar diyor ama konuları iyi takip ederseniz %90 ödemesini alıyor zaten sorunsuzca. Spamda / kanal kapanmada olduğu gibi payoneerde de ödemesini alamayan / alırken sorun yaşayan bir kesim illaki olacaktır.

benım bildigim bir devlette banka hesabı açmak istiyorsan orada bir yaşantın olması lazım

Birde not: bu ay birlikte yabancı adsense -tr adsense kadar kapanıyormu? kapanmıyormu güzel bir test yapıcaz.Anketler düzenlenecek. sonucu görücez...

---------- Spam Engelliyici 17:44 ---------- Önceki Mesaj 17:36 ----------

arkadaşlar boşuna yabancı adsense diye paralarınızı harcamayın payoner ile ugrasmayın.. Ben almanyadayım almanya adsense kullanıyorum TR adsenselerde ki tüm sorunlar bende de var.. kapanma, kesinti, hiç ödememe, yani bunun adsense ile ilgisi yok kanallarınızla içceriklerinizle alakası var. ben TR içerik de atsam yabancı icerikte atsam 4 web adsense 3 5 yt adsense hepsinde aynı sorun var. Hepsi Yabancı adsense

Güzel paylaşım. Merak ettiğim yabancı forum ve siteler vb. aynı skıntıları yazıyormu avrupa ülkeleride? varmı öyle baktığınız almanya yada diğer ülkeler adsenseleri paylaşımları

Birde not: bu ay birlikte yabancı adsense -tr adsense kadar kapanıyormu? kapanmıyormu güzel bir test yapıcaz.Anketler düzenlenecek. sonucu görücez...

valla hocam ben bi tane tr adsense açtım.kazanç yok adsense açık.yurtdısı adsense açtım üç gün oldu kazanç yüksek kapanmadı.aynı özellikte bi kanalı tr adsensede açmış veya bağlamış olsaydım.imkansızdı kapanmıştı mutlaka çünkü bir aydır tr adsenseye yüksek kazançlı kanal bağlıyorum yarın güm.

demekki beyler herkes yabancı adsense alacak. TR nin durumu ortada, bide yabancıya girelim kanal bağlayıp görelim.. yabancı adsense neler yapıyor : ) olmazsa olmaz.. Tr kapanıyor orası kesin, yabancı adsense alalım varsın kapanmasın, parada vermesin, ama bi görelim.. Gerçekten çifte standart varmı. Olayı çözünce, yeni girişimlerle nokta atışı yapar, bi şekilde kazanca geçeriz. Yapacak son çare bu gibi. Bir sürü arkadaş yabancı adsenseye geçti. para almayıda keşfeden olacaktır. RASGELE DİYİP, ATALIM OLTALARI

Azerbaycana gidiyoruzda arakdaşlar kımler gelıyor :D

Benim anlamadığım vietnamlılarda durum nedir bilen varmı.sizlerde denk gelmişsinizdir kesin adamlar facebook sayfasına deste deste adsense pin fotoğrafı atıyorlar.dünyada adsense kasan bi türklermi var acaba bana bu durum çok ilginç geliyo.

Azerbaycana gidiyoruz diye bir başlık açın. Orada toplanalım. Yaza doğru gidelim bari gitmişken, az da çapkınlık yaparız.

Almanya'da iş bankası var iş bankası ile görüşüp ödemeleri İş Bank Almanya şubesi üzerinden alabilmek mümkün mü diye soran oldu mu hiç ?
Almanya'daki Ziraat ve İşbankasından gelen cevap birbirine yakın, sadece ziraatinkini yazıyorum.

Merhaba yeniden.

Üzülerek belirtmeliyiz ki Bankamiz mevzuati geregi Bankamiz bünyesinde Almanya`da oturma izni olmadan bireysel vadesiz hesap acamiyoruz.

Iyi günler dileriz.

enpara, gibi online bankalar ne diyor ? merkezi tek olan online bankalar ? net bilgi alan varmı ? kktc şube açma gibi.

Yada Maltada, online bu işleri bilen biri varmı orada herhangi bir bankadan onlne hesap açılabiliyormu ? kimlik fotonu gönder açalım gibi... (malum bir sürü online idda tarzı siteyi böyle açıyolar, kimlik no gönder, bi adres olan fatura gönder tarzı)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri