çok güzel anlatmışsın eğer bu anlattıkların bundan sonra uygulanır ise, Sorularına kapım herzaman açık, diğer arkadaşlar bilir. Sorup da bilgi almadıkları veya terslendikleri bir durum olmamıştır.
Ama, sen zoomin.tv iken, sana özel mesaj ile soruldu. şuan elbette kanıt yok. çün ki ozamanlar benle uğraşmalar, yorumlarımın taşlanması yoktu. Bukadar dolu değildim. Dediğim gibi özel mesaj yazışmaları yok ama sen de bende bunu biliyoruz.
Sana denildi ki;
Ana firmaya bağlımısın ? Evet dedin. Değildin.
Peki bir sorun olduğuna bana ne gibi bir destek sunacaksın ? hızlı geri dönüş olacakmı ? denildi. Sen, evet zoomin.tv bize 7/24 destek veriyor. Böyle bir imkanımız var dedin.
Bu durum bizim skypede değerlendirildi ve ben, aman ya boş verin yalancının mumu yassıya kadar yanar dedik işimize baktık. Ama sen yeniden üst düzey yetki, uzun uğraşlar sonucu %15 ana firmamız creative gibi söylentilerle çıkınca. Bu sürecinde dolgunluğu ile, " Belki Network sahibiyim diye yadırganıyor " ama şimdi diyorum ki network sahibi olarak bakmayın olaya. Ben dedim ki... taşlamadın konunu. üst düzey yetkinizi açarmısınız dedim, ne derece yetkileriniz var ? onay verme gibi mi ? ana firmay abağlımısınız ? dedim..
Sen bana dedin ki sorunuzu sormadan önce yorumları okusaydın. Benim hemen altımda soran admine ise, yorumlarda ve konularda cevabı olan soruyu tekrar yanıtlama gereyi duydunuz.
Ben yeniden yazdım, bunu demek yerine soruma cevap verseydiniz diye.
Bunun üzerine ismini açıklamak istemiyorum ama sonuç olarak herkes kendini biliyor. Biri çıktı, ETC aynısını R10 da da yaptı amacı iftira atıp karalamak gibi bir cümle kurdu. R10 da konum yoktu ozaman. Ordaki üyeler yt dekiler hariç kimse ETC yi network olarak bilmiyor. Aynı soruyu sormuştum. Orda neden cevap vermediniz ? bu burda bu cevabı yazan kişi aynı işlemi ordada yaptı.
Burda bırakında biraz patlayım. Forum üyesi olarak soru soruyorum en doğal hakkım ile ama biri geliyor iftira atıyor konu baltalıyor diyor. Hatırlarsanız bu olayın sonunda bir üye yazdı, Erdal abimi bırakın bir kenara aynı soruyu ben soruyorum cevap verin dedi.
Sen değil, arkadaşların veya beni çekemeyenler, konuya girdi sen şusun sen busun vs. laf atışmaları başladı. bende dedim ki ya sen değilmisin, yalan söyleyen şunu şunu yapan. Ben mi iftiracı oldum şimdi ? doğal olarak sana güvenmiyorum ve soru soruyorum cevap vermek zorundasın dediğimde. Konu tamamen basit bir soru sormaktan çıktı.! ETC firma karalıyora döndü. Doğal olarak konu amacının dışına gelince, ilk değilde son yorumlar okununca
HAKSIZ olan ben olacağım için... Allaha Havale ettim.
Yine basit bir soru soruyorum ama net cevap gelmiyor. Müşteri çekmek için vitrine illaki birşey koyarsınız. Örnek: Ben Vitrine, 4. Nesil i7 işlemcili son derece özellikli bir laptop koyup, 3000 TL yazıp, müşteri içeri girdiğinde i5 vermek sizde Ticaret ise... Ben bu forumdan.... 7 sinden 70 yaş arasına kadar huzursuzluk verdiğim için
ÖZÜR DİLİYORUM
Müşteri çekmek için... Ben ne yapıyorum, Tablet veriyorum diyorum. Ne yapıyorum ? %10 vereceğim diyorum. Deyip de yapmadığım birşey yok. Ama şunu demiyorum...
Hiç bir yetkim yok. üst düzey yetki almayı uzun uğraşlar sonucu başardık.
Benim üstümde bir aracı var. Ama ana firmaya bağlı gibi konuşuyorum
Tek panel değil, ama kabul edin ki yanıltıcı bilgi idi.
Serkan abi o anda sinirlimiydi, yoksa yanlışmı anladı, hiç fikrim yok hangi duygu ve amaçla o yorumları yaptı ama ben Renknetworkün açtığı konuya teşekkür ettim
Dedim ki Sayenizde kendilerini gaf dağında gören recruitterlerin yetkisi olmadığını anladık dedim. Serkan abi ve bir üye

Renk networke laf attığımı düşünmüş. Serkan abi direk patladı, biri ergen mergen demiş yani

Kendini benim yerime koy, senin benle derdin var yada yok. En ufak bir durumda kendinizle uğraşıldığınızı düşünürsünüz.
Genel olarak ben sizden sorularıma karşı şu cevabı aldım.
Vitrine birşeyler koyacaksınız.!
TRK Anlayışlı ve erinmeden uzun yorumların ve cevapların için Teşekkür Ederim.