Yerli Network Bayileri-Hub'lar Rec'ler.Bu konuda derdinizi cozun.

Hub firması sizi ilgilendirmez açıklamak zorunda değilim cansuyıldıza'da bağlı değilim merak edenler varsa gelip sorsunlar onlara açıklarım ;)

Beni ilgilendirmiyor.! Forumu ilgilendiriyor. Bana değil, Foruma açıklıyacaksınız. Soranlara değil, Genele göztereceksiniz.!

Ve sadece anlamak istediğiniz yerlere yazmayın.

Neden hub firmanızı açıklamıyorsunuz ? Cevap olarak.! Sanene dedin :)
Neden Recruitter olduğunuzu saklıyorsunuz ? Creative nin Türkiye temsilcisiyiz diyorsunuz :) bunun ne anlama geldğini biliyormusun ? Ben demiyorum, ben kurmuyorum o cümleyi.!

çok güzel anlatmışsın eğer bu anlattıkların bundan sonra uygulanır ise, Sorularına kapım herzaman açık, diğer arkadaşlar bilir. Sorup da bilgi almadıkları veya terslendikleri bir durum olmamıştır.

Ama, sen zoomin.tv iken, sana özel mesaj ile soruldu. şuan elbette kanıt yok. çün ki ozamanlar benle uğraşmalar, yorumlarımın taşlanması yoktu. Bukadar dolu değildim. Dediğim gibi özel mesaj yazışmaları yok ama sen de bende bunu biliyoruz.

Sana denildi ki;
Ana firmaya bağlımısın ? Evet dedin. Değildin.
Peki bir sorun olduğuna bana ne gibi bir destek sunacaksın ? hızlı geri dönüş olacakmı ? denildi. Sen, evet zoomin.tv bize 7/24 destek veriyor. Böyle bir imkanımız var dedin.

Bu durum bizim skypede değerlendirildi ve ben, aman ya boş verin yalancının mumu yassıya kadar yanar dedik işimize baktık. Ama sen yeniden üst düzey yetki, uzun uğraşlar sonucu %15 ana firmamız creative gibi söylentilerle çıkınca. Bu sürecinde dolgunluğu ile, " Belki Network sahibiyim diye yadırganıyor " ama şimdi diyorum ki network sahibi olarak bakmayın olaya. Ben dedim ki... taşlamadın konunu. üst düzey yetkinizi açarmısınız dedim, ne derece yetkileriniz var ? onay verme gibi mi ? ana firmay abağlımısınız ? dedim..

Sen bana dedin ki sorunuzu sormadan önce yorumları okusaydın. Benim hemen altımda soran admine ise, yorumlarda ve konularda cevabı olan soruyu tekrar yanıtlama gereyi duydunuz.

Ben yeniden yazdım, bunu demek yerine soruma cevap verseydiniz diye.

Bunun üzerine ismini açıklamak istemiyorum ama sonuç olarak herkes kendini biliyor. Biri çıktı, ETC aynısını R10 da da yaptı amacı iftira atıp karalamak gibi bir cümle kurdu. R10 da konum yoktu ozaman. Ordaki üyeler yt dekiler hariç kimse ETC yi network olarak bilmiyor. Aynı soruyu sormuştum. Orda neden cevap vermediniz ? bu burda bu cevabı yazan kişi aynı işlemi ordada yaptı.

Burda bırakında biraz patlayım. Forum üyesi olarak soru soruyorum en doğal hakkım ile ama biri geliyor iftira atıyor konu baltalıyor diyor. Hatırlarsanız bu olayın sonunda bir üye yazdı, Erdal abimi bırakın bir kenara aynı soruyu ben soruyorum cevap verin dedi.

Sen değil, arkadaşların veya beni çekemeyenler, konuya girdi sen şusun sen busun vs. laf atışmaları başladı. bende dedim ki ya sen değilmisin, yalan söyleyen şunu şunu yapan. Ben mi iftiracı oldum şimdi ? doğal olarak sana güvenmiyorum ve soru soruyorum cevap vermek zorundasın dediğimde. Konu tamamen basit bir soru sormaktan çıktı.! ETC firma karalıyora döndü. Doğal olarak konu amacının dışına gelince, ilk değilde son yorumlar okununca HAKSIZ olan ben olacağım için... Allaha Havale ettim.

Yine basit bir soru soruyorum ama net cevap gelmiyor. Müşteri çekmek için vitrine illaki birşey koyarsınız. Örnek: Ben Vitrine, 4. Nesil i7 işlemcili son derece özellikli bir laptop koyup, 3000 TL yazıp, müşteri içeri girdiğinde i5 vermek sizde Ticaret ise... Ben bu forumdan.... 7 sinden 70 yaş arasına kadar huzursuzluk verdiğim için ÖZÜR DİLİYORUM

Müşteri çekmek için... Ben ne yapıyorum, Tablet veriyorum diyorum. Ne yapıyorum ? %10 vereceğim diyorum. Deyip de yapmadığım birşey yok. Ama şunu demiyorum...

Hiç bir yetkim yok. üst düzey yetki almayı uzun uğraşlar sonucu başardık.
Benim üstümde bir aracı var. Ama ana firmaya bağlı gibi konuşuyorum
Tek panel değil, ama kabul edin ki yanıltıcı bilgi idi.

Serkan abi o anda sinirlimiydi, yoksa yanlışmı anladı, hiç fikrim yok hangi duygu ve amaçla o yorumları yaptı ama ben Renknetworkün açtığı konuya teşekkür ettim :)

Dedim ki Sayenizde kendilerini gaf dağında gören recruitterlerin yetkisi olmadığını anladık dedim. Serkan abi ve bir üye :) Renk networke laf attığımı düşünmüş. Serkan abi direk patladı, biri ergen mergen demiş yani :) Kendini benim yerime koy, senin benle derdin var yada yok. En ufak bir durumda kendinizle uğraşıldığınızı düşünürsünüz.

Genel olarak ben sizden sorularıma karşı şu cevabı aldım.

Vitrine birşeyler koyacaksınız.!

TRK Anlayışlı ve erinmeden uzun yorumların ve cevapların için Teşekkür Ederim.

Dediğim gibi bu konuda ne kadar konuşursak konuşalım bir yere yine varamayacağız. Benimle çalışanlar nasıl biri olduğumu biliyor çalışacak olanlarda konularımı okurlar mesajalrımı okurlar akıllarına takılanları sorarlar kısmetse çalışırız.

Herkese iyi Günler :)

Beni ilgilendirmiyor.! Forumu ilgilendiriyor. Bana değil, Foruma açıklıyacaksınız. Soranlara değil, Genele göztereceksiniz.!

Ve sadece anlamak istediğiniz yerlere yazmayın.

Neden hub firmanızı açıklamıyorsunuz ? Cevap olarak.! Sanene dedin :)
Neden Recruitter olduğunuzu saklıyorsunuz ? Creative nin Türkiye temsilcisiyiz diyorsunuz :) bunun ne anlama geldğini biliyormusun ? Ben demiyorum, ben kurmuyorum o cümleyi.!

hub firması M00nsp3ll ;)

Saklancak bişey yok kardeşim %15 kesinti olduğu için akla recruitter geliyor
diğer kurduğunuz cümleler içinde SANANE kardeşim seni ilgilendirmez git hub artisliğini başka yerde yap
BANA KARIŞMA seni ilgilendirmez nedir bu kin anlamadım diğer konumada geldin olay çıkardın yeter artık bu konuya son yazışım sana cavap vermicem artık ..

hub firması M00nsp3ll ;)

Saklancak bişey yok kardeşim %15 kesinti olduğu için akla recruitter geliyor
diğer kurduğunuz cümleler içinde SANANE kardeşim seni ilgilendirmez git hub artisliğini başka yerde yap
BANA KARIŞMA seni ilgilendirmez nedir bu kin anlamadım diğer konumada geldin olay çıkardın yeter artık bu konuya son yazışım sana cavap vermicem artık ..

üye nicki değil, firma ismi.! Gel birde döv, diğer konunda sana sataşmadım.! Teşekkür ettim. Okumanızın yeterli olmadığını görüyorum şuanda. Bencede yazmayın.

%15 olunca rec olduğu anlaşılıyor diyorsun :) lütfen biraz gerçekci olun. Ben %20 diyorum benim ne olduğum anlaşılıyor mu ? Siz bu forumda nasıl bir bilgiye sahip kişiler olduğunu ya bilmiyorsunzu yada böyle yaptığınız hatayı kabul etmek yerine sığınacak liman arıyorsunuz. bu forumda Networke girecek %80 lik kesim, %15 ile recruitter olduğunu anlamaz, %30 kesen hub var. Ben %30 yapabilirim, ozaman recruittermi oluyorum ? Bunu bilmeyen okadar çok kişi var ki. Bu yüzden anlatıyorum bu yüzden soruyorum, bu yüzden SEVILMIYORUZ SIZIN TARAFINZIDAN.! Bu yüzden taşlanıyorum, işte bu yüzden sesim çıkıyor ve açıklayın arkadaş diyorum.! Siz bilmediğiniz ben bildiğim için.!

üye nicki değil, firma ismi.! Gel birde döv, diğer konunda sana sataşmadım.! Teşekkür ettim. Okumanızın yeterli olmadığını görüyorum şuanda. Bencede yazmayın.

%15 olunca rec olduğu anlaşılıyor diyorsun :) lütfen biraz gerçekci olun. Ben %20 diyorum benim ne olduğum anlaşılıyor mu ? Siz bu forumda nasıl bir bilgiye sahip kişiler olduğunu ya bilmiyorsunzu yada böyle yaptığınız hatayı kabul etmek yerine sığınacak liman arıyorsunuz. bu forumda Networke girecek %80 lik kesim, %15 ile recruitter olduğunu anlamaz, %30 kesen hub var. Ben %30 yapabilirim, ozaman recruittermi oluyorum ? Bunu bilmeyen okadar çok kişi var ki. Bu yüzden anlatıyorum bu yüzden soruyorum, bu yüzden SEVILMIYORUZ SIZIN TARAFINZIDAN.! Bu yüzden taşlanıyorum, işte bu yüzden sesim çıkıyor ve açıklayın arkadaş diyorum.! Siz bilmediğiniz ben bildiğim için.!
[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] firma ismi M00nsp3ll!, arkadaş benim Hub'uma bağlı recruiter. Yaklaşık 4 aydır Creative Nation türkiye bayisiyim. Firma ismini özellikle sormuşsun, Hub olmak için Firma mı olmamız gerekiyor ? Ben bir firma değilim yada sahip olduğum bir şirketi Diğer Hub'lardan farklıyım izlenimi yaratmak için öne çıkarmıyorum, forumda kullandığım Nickim senin için yeterli diye düşünüyorum. Yada firma ismi derken Hub ismi mi soruyorsun keza bunun da bir önemi yok ;)

Senin Esnaflıktan iş etiğinden bir gram anlamadığın açgözlü olduğun, Bu işe yeni başlayan arkadaşların açığını aradığın Yerli network Tekeli oluşturmak istediğini uzun süredir gözlemlediğinden bir süredir yazdıklarına aldırış bile etmiyorum. Ama RenkNetwork ile ilgili hertürlü Soru yada sorunun ile ilgili direk bana ulaşabilirsin. Forumdaki diğer Hub arkadaş ile aranda yaşananları foruma yansıtarak Creative nation bayilerinin hepsinin sana tepki olarak doğduğunu zannediyorsun ama yok öyle bişiy ;)

Bir konuda haklısın ama konunun içine kendini dahil etmiyorsun, MCN-Hub-Recruiter yetkileri farklı. Creative Nation Recruiterleri(istisnalar hariç), kendilerini XXX Network olarak adlandırıp forum konuları web siteleri açtılar, öne sürdükleri şeylerin bir kısmı Hub yetkisi dahilinde ama. Bağlı oldukları hub ile ilişkileri Ast-üst ilişkisi değil Ortak iş yapma ilişkisi olduğundan bunda bir sakınca görmüyorum. Kendini dahil etmediğin kısma gelirsek, Hub yetkileride bir şekilde ortada, senin de yaptığın ETC zoomin e bağlı değil de Zoomin ETC ye bağlı MCN senmişsin gibi konuşuyorsun :)

Madem kendine forum üyesi olarak bir misyon edindin, Cnation ile ilgili verilen eksik yada yanlış bilgileri Rapor ediyor yada bunu onlara karşı koz olarak kullanıyorsun ve bunda hiç bir art niyetin yok sadece forum üyeleri doğru bilgilensin istiyorsun. Bu networkun bir forumu var http://cnation.invisionzone.com/ Burada kesin ve net bilgilere ulaşabiliyorsun. Burayı da takip ederek arkadaşların verdiği eksik bilgileri tamamlayıp yanlış olanları düzeltmen öne sürdüğün amacına daha doğru hizmet edecektir.

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] firma ismi M00nsp3ll!, arkadaş benim Hub'uma bağlı recruiter. Yaklaşık 4 aydır Creative Nation türkiye bayisiyim. Firma ismini özellikle sormuşsun, Hub olmak için Firma mı olmamız gerekiyor ? Ben bir firma değilim yada sahip olduğum bir şirketi Diğer Hub'lardan farklıyım izlenimi yaratmak için öne çıkarmıyorum, forumda kullandığım Nickim senin için yeterli diye düşünüyorum. Yada firma ismi derken Hub ismi mi soruyorsun keza bunun da bir önemi yok ;)

Senin Esnaflıktan iş etiğinden bir gram anlamadığın açgözlü olduğun, Bu işe yeni başlayan arkadaşların açığını aradığın Yerli network Tekeli oluşturmak istediğini uzun süredir gözlemlediğinden bir süredir yazdıklarına aldırış bile etmiyorum. Ama RenkNetwork ile ilgili hertürlü Soru yada sorunun ile ilgili direk bana ulaşabilirsin. Forumdaki diğer Hub arkadaş ile aranda yaşananları foruma yansıtarak Creative nation bayilerinin hepsinin sana tepki olarak doğduğunu zannediyorsun ama yok öyle bişiy ;)

Bir konuda haklısın ama konunun içine kendini dahil etmiyorsun, MCN-Hub-Recruiter yetkileri farklı. Creative Nation Recruiterleri(istisnalar hariç), kendilerini XXX Network olarak adlandırıp forum konuları web siteleri açtılar, öne sürdükleri şeylerin bir kısmı Hub yetkisi dahilinde ama. Bağlı oldukları hub ile ilişkileri Ast-üst ilişkisi değil Ortak iş yapma ilişkisi olduğundan bunda bir sakınca görmüyorum. Kendini dahil etmediğin kısma gelirsek, Hub yetkileride bir şekilde ortada, senin de yaptığın ETC zoomin e bağlı değil de Zoomin ETC ye bağlı MCN senmişsin gibi konuşuyorsun :)

Madem kendine forum üyesi olarak bir misyon edindin, Cnation ile ilgili verilen eksik yada yanlış bilgileri Rapor ediyor yada bunu onlara karşı koz olarak kullanıyorsun ve bunda hiç bir art niyetin yok sadece forum üyeleri doğru bilgilensin istiyorsun. Bu networkun bir forumu var http://cnation.invisionzone.com/ Burada kesin ve net bilgilere ulaşabiliyorsun. Burayı da takip ederek arkadaşların verdiği eksik bilgileri tamamlayıp yanlış olanları düzeltmen öne sürdüğün amacına daha doğru hizmet edecektir.

networkle calismiyan biri olarak tarafsiz soleyim %100 etc hakli forumdaki ismin yeterli veya degil aciklamanin tam yapilip ne alip ne verecegini bilsin insanlar
forum linkine gelince zaten o formu cozen insan sizle niye ugrassin gider direk basvuru yapar buda benim gorusumdur. begenen olur begenmeyen olur ama etc kesinlikle hakli
son bir dipnot icin edit:
burda forum sahibiyim adminim admin dostuyum ticaret yapiyorum gibi baskilar kurmak icin nick surmek manasiz
birinin cikip 150 $ kazandigini varsayarak ana bayiye bagli olsam ne kadar alirim hub bagli olsam ne kadar alirim rec de ne kadar alirim aciklamasi lazim

Madem kendine forum üyesi olarak bir misyon edindin, Cnation ile ilgili verilen eksik yada yanlış bilgileri Rapor ediyor yada bunu onlara karşı koz olarak kullanıyorsun ve bunda hiç bir art niyetin yok sadece forum üyeleri doğru bilgilensin istiyorsun. Bu networkun bir forumu var Creative Nation - Community Burada kesin ve net bilgilere ulaşabiliyorsun. Burayı da takip ederek arkadaşların verdiği eksik bilgileri tamamlayıp yanlış olanları düzeltmen öne sürdüğün amacına daha doğru hizmet edecektir.

Sana çok güzel şeyler yazmıştım ama vaz geçtim.! Ben cevabı başka türlü vereceğim...

Düzenleme Sebebim: aç gözlü sözüne kelimelerle değil görselle cevap veriyorum...

Resimde görünenle bir hesap yaptığımızda...

226931 ( ikiyüz yirmi altı bin dokuz yüz otuz bir ) Günlük görüntüleme değildir. Kazandıran oynatmadır bu.!
Yaklaşık en düşük 6-7 bin dolar günlük getirisi olur networke, bana düşen %10 komisyon ise 600-700 dolar eder.. en kötü günlük 500 dolar eder.!!
aç gözlü olsaydım eğer bu kanalları red etmez, KABUL EDERDİM.!
KPdnWd.png

networkle calismiyan biri olarak tarafsiz soleyim %100 etc hakli forumdaki ismin yeterli veya degil aciklamanin tam yapilip ne alip ne verecegini bilsin insanlar
forum linkine gelince zaten o formu cozen insan sizle niye ugrassin gider direk basvuru yapar buda benim gorusumdur. begenen olur begenmeyen olur ama etc kesinlikle hakli
son bir dipnot icin edit:
burda forum sahibiyim adminim admin dostuyum ticaret yapiyorum gibi baskilar kurmak icin nick surmek manasiz
birinin cikip 150 $ kazandigini varsayarak ana bayiye bagli olsam ne kadar alirim hub bagli olsam ne kadar alirim rec de ne kadar alirim aciklamasi lazim

insanlar ne alıp vereceğini bilsin diyorsunuz da benim forumda konum bile yok Tamamen yabancı partnerler le çalışıyorum, forumda Network hizmeti vermediğim için ne alınıp ne verileceğini insanlara açıklamama gerek yok. Ayrıca Ne forum sahibiyim, ne admin dostuyum nede ticaret yapıyorum gibi bir cümle kurmadım. Erdal adamın yaptığı işle değil kiminle yaptığıyla, firma olup olmadıgına çok takılmış, bu sorduklarının yapılan işle hiç bir alakası olmadığı için Sorduğu sorunun cevabı Nickim yeterli. bahsi geçen networkun Cansuyildiz in hub'una dahil olmadığını bilmesi yeterli. Ben Creative Nation 'a girin şu avantajları var bu avantajları var demiyorum, Başka networkları da kötülemiyorum. İsteyen istediği networka katılır istediğine katılmaz... Recler söylediklerinden kendi sorumludur, Forumda Cnation Hub konusu yok hepsi recruiter. Hepsi farklı şeyler vaat etseler de MCN olarak Creative Nation'a bağlılar ve ortak kurallara sahipler. Bu yüzden Ana networkun şartlarını kurallarını okur incelerseniz, tüm diğer Recruiterlerin aynı kurallara dahil olduğunu anlamanız açısından yazdım onu

Sana çok güzel şeyler yazmıştım ama vaz geçtim.! Ben cevabı başka türlü vereceğim...

Düzenleme Sebebim: aç gözlü sözüne kelimelerle değil görselle cevap veriyorum...

Resimde görünenle bir hesap yaptığımızda...

226931 ( ikiyüz yirmi altı bin dokuz yüz otuz bir ) Günlük görüntüleme değildir. Kazandıran oynatmadır bu.!
Yaklaşık en düşük 6-7 bin dolar günlük getirisi olur networke, bana düşen %10 komisyon ise 600-700 dolar eder.. en kötü günlük 500 dolar eder.!!
aç gözlü olsaydım eğer bu kanalları red etmez, KABUL EDERDİM.!
KPdnWd.png

Sana gelecek olursak, bende sana çok güzel şeyler yazacağım ama, bunu yeri forum değil. Ekran görüntüne baktım ama paylaşmana anlam veremedim. şey mi demek istiyorsun ben zaten kazanıyorum, ama işim gücüm yok gidip recruiterlere saldırıyorum, Konuları report ediyorum bunu neden yaptığımı ben de bilmiyorum mu diyorsun? Ben senin yaptığın işi kötülemiyorum, ETC-Creative nation karşılaştırması da yapmıyorum kimseye Creative e katılın ETC ye katılmayın da demiyorum. Tek sıkıntım, Diğer Cnation HUB'u arkadaş ile olan kişisel sıkıntın yüzünden tüm recruiterlere saldırı halindesin. Benim zaten konum yok forumda yabancı kullanıcılar ile çalışıyorum. günde 500 600 doların üzerinde rakamlar kazanabilecek pozisyondasın gördüğüm kadarı ile, REcruiter olmuş bu işe yeni başlamış emek harcayan insanların kazanmaya çalıştığı 3-5 kuruşuna mani olma. Yanlış bilgi verdiyse düzeltir, Eksik bilgi verdiyse Tamamlar. Unutma kim hangi networka katılmak istiyorsa katılır. şu forumda senden başka, diğer yerli networklara dil uzatan yok. VAZGEÇ ŞU HUYUNDAN!

[MENTION=17]M00nsp3ll[/MENTION] ve [MENTION=716]etc_computer[/MENTION] lütfen sorun çıkarmayalım. Serkan abi konuyu neden açtı tekrar bir okuyun, iyice sindirin, ardından eğer sorun çıkaracak tarzda tartışmaya devam edecekseniz bunu farklı platformlarda sürdürün. Teşekkürler anlayışınız için.

insanlar ne alıp vereceğini bilsin diyorsunuz da benim forumda konum bile yok Tamamen yabancı partnerler le çalışıyorum, forumda Network hizmeti vermediğim için ne alınıp ne verileceğini insanlara açıklamama gerek yok. Ayrıca Ne forum sahibiyim, ne admin dostuyum nede ticaret yapıyorum gibi bir cümle kurmadım. Erdal adamın yaptığı işle değil kiminle yaptığıyla, firma olup olmadıgına çok takılmış, bu sorduklarının yapılan işle hiç bir alakası olmadığı için Sorduğu sorunun cevabı Nickim yeterli. bahsi geçen networkun Cansuyildiz in hub'una dahil olmadığını bilmesi yeterli. Ben Creative Nation 'a girin şu avantajları var bu avantajları var demiyorum, Başka networkları da kötülemiyorum. İsteyen istediği networka katılır istediğine katılmaz... Recler söylediklerinden kendi sorumludur, Forumda Cnation Hub konusu yok hepsi recruiter. Hepsi farklı şeyler vaat etseler de MCN olarak Creative Nation'a bağlılar ve ortak kurallara sahipler. Bu yüzden Ana networkun şartlarını kurallarını okur incelerseniz, tüm diğer Recruiterlerin aynı kurallara dahil olduğunu anlamanız açısından yazdım onu

Sana gelecek olursak, bende sana çok güzel şeyler yazacağım ama, bunu yeri forum değil. Ekran görüntüne baktım ama paylaşmana anlam veremedim. şey mi demek istiyorsun ben zaten kazanıyorum, ama işim gücüm yok gidip recruiterlere saldırıyorum, Konuları report ediyorum bunu neden yaptığımı ben de bilmiyorum mu diyorsun? Ben senin yaptığın işi kötülemiyorum, ETC-Creative nation karşılaştırması da yapmıyorum kimseye Creative e katılın ETC ye katılmayın da demiyorum. Tek sıkıntım, Diğer Cnation HUB'u arkadaş ile olan kişisel sıkıntın yüzünden tüm recruiterlere saldırı halindesin. Benim zaten konum yok forumda yabancı kullanıcılar ile çalışıyorum. günde 500 600 doların üzerinde rakamlar kazanabilecek pozisyondasın gördüğüm kadarı ile, REcruiter olmuş bu işe yeni başlamış emek harcayan insanların kazanmaya çalıştığı 3-5 kuruşuna mani olma. Yanlış bilgi verdiyse düzeltir, Eksik bilgi verdiyse Tamamlar. Unutma kim hangi networka katılmak istiyorsa katılır. şu forumda senden başka, diğer yerli networklara dil uzatan yok. VAZGEÇ ŞU HUYUNDAN!

Resmi niye paylaştım.! demişsin ya AÇ GÖZLÜLÜĞÜNN YÜZÜNDEN.! aç gözlü olmadığı göztermek için.

Diğer konularına gelince :) 5 Aydır anlatamadığımı şimdi 2 dk iki kelimeylemi anlatacam.! :) Ben gerekeni yönetime yaptım, Sonucunu bekliyorum sessizce.!

---------- Mesaj saat 20:17:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:14:54 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=17]M00nsp3ll[/MENTION] ve [MENTION=716]etc_computer[/MENTION] lütfen sorun çıkarmayalım. Serkan abi konuyu neden açtı tekrar bir okuyun, iyice sindirin, ardından eğer sorun çıkaracak tarzda tartışmaya devam edecekseniz bunu farklı platformlarda sürdürün. Teşekkürler anlayışınız için.

Ben sorun çıkarmıyorum.!
Ben merak ettiğim soruları sordum,

Biri vitirine birşey koymak gerekli diye savdundu kendisini, diğerleri SANANE demekle yetindi :)

Konu kapandı gitti.! aradan kaç gün geçmiş arkadaş yazıyor, ilk o yazdı ve bende [MENTION=114]FGA[/MENTION] nın dediği gibi, rahatsız olduğun bir durum olursa cevap vermek yerine şikayet et değerlendirelim dedi ve bende şikayet ettim...

Yani sorun çıkartan varsa, bunca zamandan sonra konuya gereksiz ilk yazandır.!

RenkNetwork bayisine kayıtlıyım.Ben partnere girerken banka ödeme alt limit 75$ idi.Ve bgn kazançlar kesinleşti 78$ Low Saldo yazıyor (yetersiz kazanç)..Şimdi soruyorum hani 75$ idi banka ödeme limiti?

[MENTION=2153]ferdi052[/MENTION] o konu hakkında bilgim var kardeş ben bunu bayilere soruyorum.

RenkNetwork bayisine kayıtlıyım.Ben partnere girerken banka ödeme alt limit 75$ idi.Ve bgn kazançlar kesinleşti 78$ Low Saldo yazıyor (yetersiz kazanç)..Şimdi soruyorum hani 75$ idi banka ödeme limiti?

Renk network banlanmış sanırım, Renk networkün Hub firması [MENTION=17]M00nsp3ll[/MENTION] arkadaştır ona ulaşmayı deneyebilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri