yhyl38 nickli üyeden şikayetçiyim. (Adsense)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anonyload

Kayıtlı Üye
yhyl38 nickli kişiden adsense hesabı satın aldım. Skypetan konuştuk bana para kazanmaya kapatılan kanal olmadığını söyledi. Bütün kanalları sildim dedi.
Kanalları bağladım 1.5 gün geçti bağladığım 3 kanalın da para kazanması devre dışı bırakıldı. Sebeğ gösterilen kanal bana ait değil.

Arkadaşla iletişime geçtim sileceğim kanalı dedi. Silmedi.
Para iadesi yapacağım saat 9 da hesabında olur dedi para iadesi yapmadı.

Ben elimde işe yaramaz bir adsense hesabı ve 132 lira kayıpla kaldım.

Lütfen gereken işlemi yapın. Üye forumda takılıyor ama mesajlarıma cevap atmıyor. 9 dan beri.
Konuşmayı veriyorum aramızdaki. Bu konuşma 16sında başlamıştır. O zamandan beri çözülmedi sorun.
gYMQBfo.jpg

Parayı göndermiştir belki. Akşam saat 9 da para iadesi yapılamaz. En geç 17.20 de kapanıyor eft havale işlemleri. Yarın sabah geçer hesabına tabi yollamışsa. Biraz erken davranmışsın konu açmakta. Eğer yarın hesabına yatmazsa o zaman açardın. Şimdi yollasa bile işleme girer sabah yatar.

Edit: Konuşma ayın 16'sında yapılmış okumamışım pardon

içinde sorunlu kanallı adsenseyi satan biri parayı iade etmez ...
(umarım beni yanıltırsın [MENTION=3781]yhyl38[/MENTION])

Parayı göndermiştir belki. Akşam saat 9 da para iadesi yapılamaz. En geç 17.20 de kapanıyor eft havale işlemleri. Yarın sabah geçer hesabına tabi yollamışsa. Biraz erken davranmışsın konu açmakta. Eğer yarın hesabına yatmazsa o zaman açardın. Şimdi yollasa bile işleme girer sabah yatar.

Yok hocam işbankası var onda da zaten. Havale. Bir de ilgilenmiyor cevap atmıyor. Kaç gündür söylüyorum başından savıyor arkadaş.

Edit: Konuşma ayın 16'sında yapılmış okumamışım pardon

eft yapmıstır belkı online bankadan?

Konuyu açmadan arkadaşa 2-3 kere sordum bak konu açacağım parayı gönderdin mi ? tarzında. Cevap atmadı. 2-3 saat daha forumda takıldı. Görmemesi imkansız PM yi zaten. Umarım yanılıyorum ancak zaten parayı gönderse bile sonuçta bana ne söyledi ne sattı. Kapanma olmadı dedi olmuş kanalları sildim dedi silmemiş...

Arkadaş müsait değilim dedi. Ben hemen ardından yazmışım gibi görünmüş aralarda 1 gün var mesajlarda.

Yok hocam işbankası var onda da zaten. Havale. Bir de ilgilenmiyor cevap atmıyor. Kaç gündür söylüyorum başından savıyor arkadaş.

Dostum kusura bakma konuşma 16'sında yapılmış yazısını atlamışım. Eğer sana bugün saat 9 da yatıracağım dediyse o yarına aksar. Ama ayın 16'sında dediyse sana parayı vermeye niyeti yok anlaşılan yada bir sorun olmuştur atamamıştır iyi ihtimalle.

Eft'de yapsa havale'de yapsa mesai saati dışında işlem gerçekleşmez. Sabah 9.00 -Akşam 17.00 (17.30) arasıdır çalışma saatleri. Bu soruyu arkadaşa sordunuz sanırsam. Bende sizin dediğiniz gibi belki eft yapmıştırda işleme geçmemiştir diye düşündüm ama konuşma 2 gün önce olmuş. Yani bugün yatması gerekirdi.

arkadaşlar burada paranın ne onemi war
adam ne solemiş neyi satmış.
adamın 3 tane kanalı gitmiş.

Dostum kusura bakma konuşma 16'sında yapılmış yazısını atlamışım. Eğer sana bugün saat 9 da yatıracağım dediyse o yarına aksar. Ama ayın 16'sında dediyse sana parayı vermeye niyeti yok anlaşılan yada bir sorun olmuştur atamamıştır iyi ihtimalle.

Eft'de yapsa havale'de yapsa mesai saati dışında işlem gerçekleşmez. Sabah 9.00 -Akşam 17.00 (17.30) arasıdır çalışma saatleri. Bu soruyu arkadaşa sordunuz sanırsam. Bende sizin dediğiniz gibi belki eft yapmıştırda işleme geçmemiştir diye düşündüm ama konuşma 2 gün önce olmuş. Yani bugün yatması gerekirdi.

online ıslemden yani internet bankacılıgından para yatırma ıslemlerınızı zaman kısıtlama olmadan havale cıkabilirsiniz.. ve hesaba yansır hemen bu zamana kadar ben ıslemlerımı bu yolla yapıyorum

Arkadaşa yarına kadar süre tanıyorum dönüş yapmazsa forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır. [MENTION=3781]yhyl38[/MENTION]

Konuyu açmadan arkadaşa 2-3 kere sordum bak konu açacağım parayı gönderdin mi ? tarzında. Cevap atmadı. 2-3 saat daha forumda takıldı. Görmemesi imkansız PM yi zaten. Umarım yanılıyorum ancak zaten parayı gönderse bile sonuçta bana ne söyledi ne sattı. Kapanma olmadı dedi olmuş kanalları sildim dedi silmemiş...

Arkadaş müsait değilim dedi. Ben hemen ardından yazmışın gibi görünmüş aralarda 1 gün var mesajlarda.
ve gecmıs olsun umarım parayı alırsın dıyeceğımde pek guvenemedım arkadasa böyle adsense satan adam acaba öder mi? uzuldum adınıza :S

çok geçmiş olsun hocam umarım hatasını anlarda size geri ödeme yapar.

büyük geçmiş olsun , adsense alırken kişinin güvenilir olduğunu kanıtlayacak bir şey istemelisiniz bence.hiç yoktan bi r10 hesabı.

@yhyl38 gelince cevabını versin.verecek bir cevabı yoksa adsense pazarında satmaya çalıştığı pinli adsenseyi versin.tabii o da sorunlu değilse.

Olay 130-140 lira değil zaten kanalları da taşıyamıyorum. O da sorun değil yine açarız. Ama sonuçta zarar ettik başka arkadaşların canı yanmasın.

---------- Mesaj saat 00:58:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:57:21 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=3781]yhyl38[/MENTION] gelince cevabını versin.verecek bir cevabı yoksa adsense pazarında satmaya çalıştığı pinli adsenseyi versin.tab,, o da sorunlu değilse.

Onu bana sattım dedi. Başka vereyim içinde 32 lira var 132 liraya vereyim dedi onu aldım.
Daha sonra sattım dediği adsenseyi bir daha satışa sumuş ileriki mesajlarda.

Forumdan süresiz uzaklaştırılması neyi ifade eder ? Uzaklaşınca arkadaşın parası geri mi gelecek ? Farklı çözümler gerek dolandırıcılığa karşı..

Olay 130-140 lira değil zaten kanalları da taşıyamıyorum. O da sorun değil yine açarız. Ama sonuçta zarar ettik başka arkadaşların canı yanmasın.

---------- Mesaj saat 00:58:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:57:21 civarında gönderildi. ----------

Onu bana sattım dedi. Başka vereyim içinde 32 lira var 132 liraya vereyim dedi onu aldım.
Daha sonra sattım dediği adsenseyi bir daha satışa sumuş ileriki mesajlarda.

Kardeşim bence Bankaya dilekçe yaz yanlış hesaba para yatırdım gibisinden o kişinin hesabınca mevcutsa ger alırsın belki.Yada bilişime git sanal dolandırıcılıktan dolayı dilekçe falan ver.artık bunlara bakıyorlar.ipden herşey bulunuyor artık.sonuçta yasal bir yolla para kazanılıyor ve dava açma hakkını kullan

forumda ticaret için bir havuz sistemi oluşturulsa iyi olur güvenilirliği kanıtlanmış bir kişi aracı olmalı ufak bir komisyonla,

Gidin bilişim suçlarına şikayet edin. Bu ne böyle 130 lira için adamın dustugu hale bak. İsteseydi ben yollardim dolandiriciliga gerek yoktu. Ama ZARARA KENDİ RİZASİYLA GİRENE MERHAMET EDİLMEZ. Çeksin cezasini ......

Gidin bilişim suçlarına şikayet edin. Bu ne böyle 130 lira için adamın dustugu hale bak. İsteseydi ben yollardim dolandiriciliga gerek yoktu. Ama ZARARA KENDİ RİZASİYLA GİRENE MERHAMET EDİLMEZ. Çeksin cezasini ......

Bilişime başvurun hakikaten sürünsün bunun gibiler önemsemezseniz başka nicklerle başka forumlarda daha çok kişiyi dolandırır online gözüküyor hala cevap da atmıyor:mad: yukarda ki arkadaşın havuz hesabı fikrine katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri