Çok yanlış bir düşünce..
Bir kişiye telif geldi diye o kategorideki herkese telif atmak doğru bir davranış olmaz.Sanırım sen bu şekilde yapıyorsun ve bu forumda yada farklı yerlerde telif yedim diyen bir çok kişiyede telif atmıssındır.
Telif yediyseniz ispat edersiniz önce sahte olduğunu sonra kimlerden geldiğini tespit edersiniz yani bir şekilde kimin attığı çıkıyor iyi araştırılırsa sonra o kişiye gerekli bildirimi telifinizi atarsınız.
1 kategoride bir kişiden telif yedim diye bütün günahsız ve 2 telifle bile ödeme alamayan arkadaşların konularını okuyorken bu forumda telifleri herkese atmanız hiç uygun değil bunu belirtmek isterim.
Ben yandım herkesde yansın mantığından vazgeçelim artık.Telif yediyseniz gelin birlik olalım birlikde araştıralım telif atanı bulalım gereken cezayı verelim ama bu şekilde olursa hiç bir yere varamassında vardırmazlarda..
Vallahı serkan hocam ben 6 aydır bu işin içindeyim ve 6 aylık tecrube ile konusuyorum size burada teliflerin bir çogu liste sıralamasında yarışan kişiler tarafından yapılıyor kimse ikinci olmayı çekemiyor yada üçüncü herkes en entepe de olmak istiyor
Yani böyle bir durum olmasaydı tam kazanmaya başlamıştım ile başlamazdı butun telif konuları
Yada telif gönderen kişilere senin sessiz kalınmak yerine aynı tepki gösterilseydi forumda bir çok üye telif yiyor ve bunların neredeyse %70 yeni kanal açıp yoluna devam ediyor telifi gönder kişide çatır çatır parasını kazanmaya devam ediyor tabiki 50 60 izlenme ile telif yiyenlerde oluyor onlarda çektikleri kanalların yöneticilerinin takip etmesi sonucu gidiyor
Ama burada iş herkesin yuklemesine acık olan ve kimsenin üzerinde bir hak talep etme şansı olmayan içerikler için

olayın boyutları çok farklı
Forumda nice konular acıldı yok gerçek içerik yok telif hakkı sahibi diye forumda oyle bir kandrımaca var ki sahte bir içerigi 5 10 tane kullanıcının abi gerçek demesi ile gerçek zannediyorlar oyuzden telif konuları ile ilgili hiç bir yazıya kendi düşüncem dışında katılmıyorum.
Tabikide tüm listeyi temizlemek ten kastım

kim gelirse onune somur değil bir video patladıgı zaman herkes işini gucunu bırakıp o video takip eder sıralamasına bakar altında kimvar ustunde kim var nasıl ustune cıkarım sen dun olmadıgın bir yere gelip aslında oraya pineklemiş gelene gecee hatta yanına yaklaşana bile telif ataan adama kafa tutmu oluyorsun önce flag basarlar baktı yemedi

telif atar geçer herkes belli başlı katagorilerinde kimin ne oldugunu biliyor
Telif atma konusuna gelince beni özgün kanalımıda kopyalayan arkadaşlarımız var hepside bu forumdan elimde kanalımı kopyalayan 42 kanalın linkleri mevcut ve daha 1 tanesini bile kapattırımış değilim olur
da eğerki bir gun listede benim önüme geçerse tabi ki gözünün yaşına bakmam
şimdi ağlanmalımıyım kopyalanıyor diye hayır çünkü onları sen ben yani bizi yarttık. spam nasıl yapılacagını emek verenlerin emekleri ile oynanmayacagını ögretmenden spam candır dedik kopyalayın dedik 100 kanal acın her birine gunde 1k video yükleyin dedik dedik de dedik anlıyacagın serkan hocam