Yine sahte telif ClaimantDisney

• Kullanıcı nicomedya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

nicomedya

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
Arkadaş usanmadınızmı artık yabancı film ve gelen telife bak mail adresinin çakmalıgı her halinden belli ya yeter artık tam ugraş didin kanalı para kazanma seviyesine getir ,çıksın bunun gibiler sahte telif yollasın
artık yabancı işine de el attılar benden görüp yüklüyor sonra beni devre dışı bırakmak için telif atıyor büyük ihtimal bıktırdınız artık harbiden.

ClaimantDisney
Claimant [email protected]

Arkadaş usanmadınızmı artık yabancı film ve gelen telife bak mail adresinin çakmalıgı her halinden belli ya yeter artık tam ugraş didin kanalı para kazanma seviyesine getir ,çıksın bunun gibiler sahte telif yollasın
artık yabancı işine de el attılar benden görüp yüklüyor sonra beni devre dışı bırakmak için telif atıyor büyük ihtimal bıktırdınız artık harbiden.

ClaimantDisney
Claimant [email protected]

ne çalışıyorsun mickeymouse mi?

yo disney film vardı bir adet digerleri dizi cretive canal ay bitseydi bari olacak iş degil 200$ üstü kazandırıyordu kanal şimdi hem kesinti%50 hem atılıcaz böyle insanlara diyecek çok şey varda içimden söylüyorum.

geri bildirim yap hocam sonra senin videolarını aynı şekilde yükleyen kim var kim yok telif gönder yoksa bunlar adam olmayacak herkes telif geldi diye aglanırsa bunlara bişey olmadan yoluna devam ederse huy olur affetme bulundugun katagori de sen kapatıldıktan sonra senin yerini kim altıysa affettme

yo disney film vardı bir adet digerleri dizi cretive canal ay bitseydi bari olacak iş degil 200$ üstü kazandırıyordu kanal şimdi hem kesinti%50 hem atılıcaz böyle insanlara diyecek çok şey varda içimden söylüyorum.

kesinti yüzde 50 gözüküyormu herhangi bi creative kanalınızın dashboard panelinde creativde.benim 4 5kanal kapandı hepsi yüzde 90 da hala .kapanalı en fazla 10 gün 15 gün olmustur.

geri bildirim yap hocam sonra senin videolarını aynı şekilde yükleyen kim var kim yok telif gönder yoksa bunlar adam olmayacak herkes telif geldi diye aglanırsa bunlara bişey olmadan yoluna devam ederse huy olur affetme bulundugun katagori de sen kapatıldıktan sonra senin yerini kim altıysa affettme

İnanki sahte telif göndermeyi bilmiyorum,ama aslında haklısın anasayfada ben vardım zaten 2 kişi yüklemiş benden sonra yüklemiş onun video duruyor.

---------- Mesaj saat 22:28:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:35:10 civarında gönderildi. ----------

kesinti yüzde 50 gözüküyormu herhangi bi creative kanalınızın dashboard panelinde creativde.benim 4 5kanal kapandı hepsi yüzde 90 da hala .kapanalı en fazla 10 gün 15 gün olmustur.

Şuan %90 görünüyor hala ama telifi yeni yedim bakalaım sonra ne olacak.

Çok yanlış bir düşünce..

Bir kişiye telif geldi diye o kategorideki herkese telif atmak doğru bir davranış olmaz.Sanırım sen bu şekilde yapıyorsun ve bu forumda yada farklı yerlerde telif yedim diyen bir çok kişiyede telif atmıssındır.

Telif yediyseniz ispat edersiniz önce sahte olduğunu sonra kimlerden geldiğini tespit edersiniz yani bir şekilde kimin attığı çıkıyor iyi araştırılırsa sonra o kişiye gerekli bildirimi telifinizi atarsınız.

1 kategoride bir kişiden telif yedim diye bütün günahsız ve 2 telifle bile ödeme alamayan arkadaşların konularını okuyorken bu forumda telifleri herkese atmanız hiç uygun değil bunu belirtmek isterim.

Ben yandım herkesde yansın mantığından vazgeçelim artık.Telif yediyseniz gelin birlik olalım birlikde araştıralım telif atanı bulalım gereken cezayı verelim ama bu şekilde olursa hiç bir yere varamassında vardırmazlarda..

Serkan abi ne güzel anlatmış. Şerefsizin birinden telif yedim diye gidip garibanın ekmegine mani olmayın. Sahte telif atan şahsı bulursanız naparsanız yapın ona lafım yok ama orda 2 kuruş para kazanmaya çalışan insanlara gidipte telif atmayın.

Kvp pana film sen misin yoksa :) ?

Bu düşünceyle olmaz kardeşim, yanlış yolda olduğunu biliyorsundur umarım.

Çok yanlış bir düşünce..

Bir kişiye telif geldi diye o kategorideki herkese telif atmak doğru bir davranış olmaz.Sanırım sen bu şekilde yapıyorsun ve bu forumda yada farklı yerlerde telif yedim diyen bir çok kişiyede telif atmıssındır.

Telif yediyseniz ispat edersiniz önce sahte olduğunu sonra kimlerden geldiğini tespit edersiniz yani bir şekilde kimin attığı çıkıyor iyi araştırılırsa sonra o kişiye gerekli bildirimi telifinizi atarsınız.

1 kategoride bir kişiden telif yedim diye bütün günahsız ve 2 telifle bile ödeme alamayan arkadaşların konularını okuyorken bu forumda telifleri herkese atmanız hiç uygun değil bunu belirtmek isterim.

Ben yandım herkesde yansın mantığından vazgeçelim artık.Telif yediyseniz gelin birlik olalım birlikde araştıralım telif atanı bulalım gereken cezayı verelim ama bu şekilde olursa hiç bir yere varamassında vardırmazlarda..

işte bende tam bu yüzden yoksa telif atmak kolay konusuda vardı forumda ama günahsız birine denk gelirse benim nasıl canım yanıyorsa onunda yanacak ve sahte telif atandan nefarkımız kalacak ki .onun için kızsamda emin olamıyorum telif atamıyorum, ve sahte telif atan yoluna devam ediyor youtubenin buna kesin bir çözüm bulması lazım ,ayrıca serkan hocam videolar yabancı film geri bildirim ne diye yapmam gerek benimde degil ama onunda degil şeklindemi

Çok yanlış bir düşünce..

Şu ben yandıysam herkes yansın düşüncesinde ki insanlar böyle ortamlardan temizlenmeli bir değil iki değil hayır bari başkalarına önerme. Senin hakkın yendi madem sende başkasının hakkını yiyip kul hakkına gireceksin ne olacak ?? herşey düzelecek mi ? Kul hakkına girmekten daha kötü ne var ki ? Gerçi kime neyi anlatıyosun

Koca koca insanlar 10 yaşında ki çocuklar gibi empati yapmadan başkalarına saldırmamalı. Eğer ki öyle olsaydı ne youtube kalırdı ne esnaflık ne de başka birşey. Bu düşünce şekli bana göre dünyanın en cahil düşünce şekli hayır mantıklı bir yönü yok durduk yere milyon tane beddua yemenin

Hocam mesajını şimdi okudumda yanlışa yanlış şekilde cevap verilmez.Telif konusu zaten forumda belli bir grubumuz var bonna önderliğinde sıkıntı çeken arkadaşlar oraya yazsınlar dahada iyi olur.Yoksa adam telif attı ee bende cevap veriyim atıyım telif baştan aşağı bu doğru bir düşünce değil eğer siz bu düşüncede iseniz kesinlikle doğru yapmıyorsunuz.Youtube işi zorlaşıyor sahte telifler işimizi iyice zorlaştırıyor.Lütfen sahte telif atmıyalım rica ediyorum:)

Çok yanlış bir düşünce..

Vallahı serkan hocam ben 6 aydır bu işin içindeyim ve 6 aylık tecrube ile konusuyorum size burada teliflerin bir çogu liste sıralamasında yarışan kişiler tarafından yapılıyor kimse ikinci olmayı çekemiyor yada üçüncü herkes en entepe de olmak istiyor
Yani böyle bir durum olmasaydı tam kazanmaya başlamıştım ile başlamazdı butun telif konuları
Yada telif gönderen kişilere senin sessiz kalınmak yerine aynı tepki gösterilseydi forumda bir çok üye telif yiyor ve bunların neredeyse %70 yeni kanal açıp yoluna devam ediyor telifi gönder kişide çatır çatır parasını kazanmaya devam ediyor tabiki 50 60 izlenme ile telif yiyenlerde oluyor onlarda çektikleri kanalların yöneticilerinin takip etmesi sonucu gidiyor

Ama burada iş herkesin yuklemesine acık olan ve kimsenin üzerinde bir hak talep etme şansı olmayan içerikler için :) olayın boyutları çok farklı
Forumda nice konular acıldı yok gerçek içerik yok telif hakkı sahibi diye forumda oyle bir kandrımaca var ki sahte bir içerigi 5 10 tane kullanıcının abi gerçek demesi ile gerçek zannediyorlar oyuzden telif konuları ile ilgili hiç bir yazıya kendi düşüncem dışında katılmıyorum.
Tabikide tüm listeyi temizlemek ten kastım :D kim gelirse onune somur değil bir video patladıgı zaman herkes işini gucunu bırakıp o video takip eder sıralamasına bakar altında kimvar ustunde kim var nasıl ustune cıkarım sen dun olmadıgın bir yere gelip aslında oraya pineklemiş gelene gecee hatta yanına yaklaşana bile telif ataan adama kafa tutmu oluyorsun önce flag basarlar baktı yemedi :) telif atar geçer herkes belli başlı katagorilerinde kimin ne oldugunu biliyor

Telif atma konusuna gelince beni özgün kanalımıda kopyalayan arkadaşlarımız var hepside bu forumdan elimde kanalımı kopyalayan 42 kanalın linkleri mevcut ve daha 1 tanesini bile kapattırımış değilim olur
da eğerki bir gun listede benim önüme geçerse tabi ki gözünün yaşına bakmam

şimdi ağlanmalımıyım kopyalanıyor diye hayır çünkü onları sen ben yani bizi yarttık. spam nasıl yapılacagını emek verenlerin emekleri ile oynanmayacagını ögretmenden spam candır dedik kopyalayın dedik 100 kanal acın her birine gunde 1k video yükleyin dedik dedik de dedik anlıyacagın serkan hocam

Kvp pana film sen misin yoksa :) ?

Bu düşünceyle olmaz kardeşim, yanlış yolda olduğunu biliyorsundur umarım.

KVPpanafilmin kim oldugunu anlamak pek zor degil dogrusu adam tüm videolara telif atiyor kendisinin videosu nerdeyse 1 milyon kere izleniyor pana filmin hiç bir sey yaptigi yok.:)

KVPpanafilmin kim oldugunu anlamak pek zor degil dogrusu adam tüm videolara telif atiyor kendisinin videosu nerdeyse 1 milyon kere izleniyor pana filmin hiç bir sey yaptigi yok.:)

Hmm. Ben hiç böyle küçük hesaplara girmediğim için kendi vidyomu çekip atıyorum. :) Kim ne atmış diye bakmıyorum. Sadece en üstte çıkmaya çalışıyorum. :) Pm bakarsanız sevinirim.

forumda kurulan yt timinden bu arkadaşı izlemeye almalarını rica ediyorum.
eminim spam yaparak yediğin teliflerin acısını alakasız kişilerden çıkarıyorsundur.

yollayana geri bildirim yapınca işe yarıyormu ve nasıl geri bildirim yapılıyor acaba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri