snde kapattır sahte telif at flagla böyle adamlar baska biseyden anlamaz
mesajını editle istersen hocam bu tür mesajlar ceza sebebi modlar ceza verebilir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
konu içinde herhangi bir kuraldışılık yok, moderatörün isteğiyle postu düzelttim. ard arda 3 kere post atmanızın amacı nedir? neyin peşindesiniz?
Geçmiş olsunda, sanki oyuncu yapımcı yönetmen senmişsin gibi o kazandığın para çok legalmiş gibi beddua ediyosun. Döner dolaşır seni bulur arkadaş, alın terini çalsalar amenna
mesajını editle istersen hocam bu tür mesajlar ceza sebebi modlar ceza verebilir.
Kendi kafanıza sıkıyorsunuz... Sonra açılsın konular...
bundan 3-4 ay önce oluşturduğum kanallarla aylık 4 haneli bana yeten bir kazancım vardı. fakat bu kanalları 3 hafta önce toplulukla kapattırdı ********ler..
ayvayı yediğimi anlayınca yeniden uğraşmaya başladım 2 hafta önce ve dersimi vs aksatarak sabah akşam uğraştım bu zıkkımla. bu sabah yeniden kapattırmışlar tüm kanallarımı. sinirden elim ayağım titriyor yemin ederim. zor zamanlarımda kıt kanaat geçiniyorum kendi kategorimde kimseye zararım yok.
Bu youtube işinin .oku çıktı artık. her önünüze gelene anlatmayın şu işi artık ne olur. ard arda kanal kapattırıyor herifler kazanamayınca. bugün uğraşıp 3-5 kanal tuttursam bile eminim onu da kapattıracak herifler.
Herhangi bir tavsiyeniz var mı bu kardeşinize?
nasıl ceza hocam ben bu msjları serkan üstadın konularında hep gördüm cezayı sizden duydum hatta serkan hocam böyle bası yanan arkadaslara yardım ederdi cezalarını verirdi gereken kisilere ytde sırf bunlarla ugrasırdı
yanılıyomuyum
ne alakası var hocam adam onca emegi heba etsin sonrada yan gelip yatsın mı bumudur
NOT:ben spamcıyım flag telif giç ugrasmadım
Hocam kendi videolarını ara bul zor degil renderinden anlarsın topluluk geldigi an sende gümlet hiç affetme ben geçen topluluk aldım ama bişey demedim şimdi ise benim videlorı çeken kanalı not ediyorum topluluk yedim mi o da yer .
nasıl ceza hocam ben bu msjları serkan üstadın konularında hep gördüm cezayı sizden duydum hatta serkan hocam böyle bası yanan arkadaslara yardım ederdi cezalarını verirdi gereken kisilere ytde sırf bunlarla ugrasırdı
yanılıyomuyum
ne alakası var hocam adam onca emegi heba etsin sonrada yan gelip yatsın mı bumudur
bu forumda flag atmam telif atmam diyenlerin hatta onuda gectim forumun %50i flagliyor bu bi gercek. allaha sukur bana flag atan yokgecmis olsun hocam tekrar
Serkan üstadın hangi postunda yazıyor flag atıp kanalları kapattırın diye ? Hem artık admin serkan değil, ve forumun kuralları var kurallar gereği, flag atan yönlendiren sahte telif atan/telif atmaya yönlendiren sınırsız ban yer kaç kişi ban yedi, eğer siz de yemezseniz geri kalanlarında banları açılması lazım.
Sizide report ettim.
Tonla arkadaşım var, hiç flag mlag atan yok hocam, herkes kaydırıyo atanlara. Bu %75 ini nerden buldun kusura bakmada
her ne olursa olsun kimseyi flag sahte telif vs gibi işlere yönlendirmek forumda hoş karşılanmaz banlanmaya kadar gider hocam.
sen yenisin bilmezsin o konuları ozamanlar flag yktu farklı sekillerde hallediliyodu bu kisiler
ben rakip kanalları kapattırın demiyorum hocam zaten benim düsüncemi anlamanız gerekirdi ben kimseyi flaga telife tesvik etmiyorum
yanılıyomuyum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.