Yine yeniden topluluk

• Kullanıcı myozkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmiş olsunda, sanki oyuncu yapımcı yönetmen senmişsin gibi o kazandığın para çok legalmiş gibi beddua ediyosun. Döner dolaşır seni bulur arkadaş, alın terini çalsalar amenna

Hocam kendi videolarını ara bul zor degil renderinden anlarsın topluluk geldigi an sende gümlet hiç affetme ben geçen topluluk aldım ama bişey demedim şimdi ise benim videlorı çeken kanalı not ediyorum topluluk yedim mi o da yer .

Geçmiş olsunda, sanki oyuncu yapımcı yönetmen senmişsin gibi o kazandığın para çok legalmiş gibi beddua ediyosun. Döner dolaşır seni bulur arkadaş, alın terini çalsalar amenna

hocam postu düzelttim öncelikle sinirle yazmıştım kusura bakmayın ortamı gerdiğimden ötürü.

Zaten o şekilde kanallar kapanmasa şuan zengin olacak çok kişi vardı bu forumda başka kategoriye geçin veya özgün deneyin yapacak bir şey yok

mesajını editle istersen hocam bu tür mesajlar ceza sebebi modlar ceza verebilir.

nasıl ceza hocam ben bu msjları serkan üstadın konularında hep gördüm cezayı sizden duydum hatta serkan hocam böyle bası yanan arkadaslara yardım ederdi cezalarını verirdi gereken kisilere ytde sırf bunlarla ugrasırdı

yanılıyomuyum

Kendi kafanıza sıkıyorsunuz... Sonra açılsın konular...

ne alakası var hocam adam onca emegi heba etsin sonrada yan gelip yatsın mı bumudur

NOT:ben spamcıyım flag telif giç ugrasmadım

Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum.
Ama şunu unutmayalım ki rızıkta varsa ya Youtube'dan gelir ya başka yerden.
O yüzden dert etmeyin besmele çekerek devam edin.

bundan 3-4 ay önce oluşturduğum kanallarla aylık 4 haneli bana yeten bir kazancım vardı. fakat bu kanalları 3 hafta önce toplulukla kapattırdı ********ler..

ayvayı yediğimi anlayınca yeniden uğraşmaya başladım 2 hafta önce ve dersimi vs aksatarak sabah akşam uğraştım bu zıkkımla. bu sabah yeniden kapattırmışlar tüm kanallarımı. sinirden elim ayağım titriyor yemin ederim. zor zamanlarımda kıt kanaat geçiniyorum kendi kategorimde kimseye zararım yok.

Bu youtube işinin .oku çıktı artık. her önünüze gelene anlatmayın şu işi artık ne olur. ard arda kanal kapattırıyor herifler kazanamayınca. bugün uğraşıp 3-5 kanal tuttursam bile eminim onu da kapattıracak herifler.

Herhangi bir tavsiyeniz var mı bu kardeşinize?

Dilin kemiği yok işte, insan sinirlendimi herşeyi düşünmeden söylüyor.Bu işte bunların oldugunu ilk ders olarak alman gerekti dostum.Yüzlerce kanalım kapandı çare varmı? >yok<....Alışın artık, kabullenin masum insanların günahınada girmeyin.Spam yapıyorsan bunları yaşayacaksın.
Sana tavsiyem dostum öncelikle konunu tekrar aklı-selim bir şekilde düzenle, sonrada sıfırdan tekrar başla çalışmaya...Malesef elden başka birşey gelmiyor.Seni tahrik eden yorumlarada sakın aldanma unutma kanalını kapattırdıgın insanlarda, burada ya da başka bir forumda sana beddua edebilirler.Para için degmez hırs bazen insana hatalar yaptırır.Aman diyim...

nasıl ceza hocam ben bu msjları serkan üstadın konularında hep gördüm cezayı sizden duydum hatta serkan hocam böyle bası yanan arkadaslara yardım ederdi cezalarını verirdi gereken kisilere ytde sırf bunlarla ugrasırdı

yanılıyomuyum

ne alakası var hocam adam onca emegi heba etsin sonrada yan gelip yatsın mı bumudur

Serkan üstadın hangi postunda yazıyor flag atıp kanalları kapattırın diye ? Hem artık admin serkan değil, ve forumun kuralları var kurallar gereği, flag atan yönlendiren sahte telif atan/telif atmaya yönlendiren sınırsız ban yer kaç kişi ban yedi, eğer siz de yemezseniz geri kalanlarında banları açılması lazım.

Hocam kendi videolarını ara bul zor degil renderinden anlarsın topluluk geldigi an sende gümlet hiç affetme ben geçen topluluk aldım ama bişey demedim şimdi ise benim videlorı çeken kanalı not ediyorum topluluk yedim mi o da yer .

Sizide report ettim.

bu forumda flag atmam telif atmam diyenlerin hatta onuda gectim forumun %50i flagliyor bu bi gercek. allaha sukur bana flag atan yok :D gecmis olsun hocam tekrar

yanılıyomuyum

her ne olursa olsun kimseyi flag sahte telif vs gibi işlere yönlendirmek forumda hoş karşılanmaz banlanmaya kadar gider hocam.

bu forumda flag atmam telif atmam diyenlerin hatta onuda gectim forumun %50i flagliyor bu bi gercek. allaha sukur bana flag atan yok :D gecmis olsun hocam tekrar

Tonla arkadaşım var, hiç flag mlag atan yok hocam, herkes kaydırıyo atanlara. Bu %75 ini nerden buldun kusura bakmada

Serkan üstadın hangi postunda yazıyor flag atıp kanalları kapattırın diye ? Hem artık admin serkan değil, ve forumun kuralları var kurallar gereği, flag atan yönlendiren sahte telif atan/telif atmaya yönlendiren sınırsız ban yer kaç kişi ban yedi, eğer siz de yemezseniz geri kalanlarında banları açılması lazım.

Sizide report ettim.

sen yenisin bilmezsin o konuları ozamanlar flag yktu farklı sekillerde hallediliyodu bu kisiler

ben rakip kanalları kapattırın demiyorum hocam zaten benim düsüncemi anlamanız gerekirdi ben kimseyi flaga telife tesvik etmiyorum

Tonla arkadaşım var, hiç flag mlag atan yok hocam, herkes kaydırıyo atanlara. Bu %75 ini nerden buldun kusura bakmada

%50si dedim hocam yeniler olsun veya parayla gozu donmus kisiler olsun yapiyolar 1 2 kisiyede denk geldim forumdan flagcilara. biyerden para cikiyorsa ve biri buna mani oluyorsa adam durmuyor flagliyor ne yazikki. kendi kuyumuzu kaziyoruz bos yere

sen yenisin bilmezsin o konuları ozamanlar flag yktu farklı sekillerde hallediliyodu bu kisiler

ben rakip kanalları kapattırın demiyorum hocam zaten benim düsüncemi anlamanız gerekirdi ben kimseyi flaga telife tesvik etmiyorum

snde kapattır sahte telif at flagla böyle adamlar baska biseyden anlamaz

Bunu ben yazmadım sanırım,

Benimde nelerim gitti, ve şu flag adını duyunca sinirlerim geriliyor, umarım ceza alırsınız.

yanılıyomuyum

Sen konuları yanlış anlamışsın hocam; bu konuda kanal topluluktan gitmiş - Serkan abinin ve diğer arkadaşların yardımcı olduğu konu sahte telife karşılık yapılan yardımdı, yani hiç bir konuda siz de flag atın telif yollayın diye bir yazısı yoktur bu kişilerin.

Kendi kafana sıkmak dediğim de , bu bir döngüdür spam yapıyorsan senin içeriğine sahip hadi min 5 kişi diyelim var hepsini flagladın ya da telif yolladın o 5 kişiden 4 kişinin canını yakmış oldun.. Suça suçla cevap vermek gibi bir şeydir bu ki adı üstünde SPAM yapıyorsun.

Her konuda yazıyoruz kapanan kanalların yerine yenilerini açın diye , başka yapacak bir şey yok ya da kategori değiştireceksiniz bu kadar basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri