yotube.com/Daltonlar06 Kanalı Patlamış :)

Yapalim aslinda simdi diycem iftarada var daha 2.bucuk saatim ama cikabilirim belki kizimi almaya gidecem.

Abi ondan demiyorum aile işlerine engel omayalım.

Belli tarih ve saat olursa hani takip etmemiz daha kolay olur ve daha çok katılım olur diye düşünüyorum. Forumu düzenli takip ediyorum ama canlı yayının 2. sini kaçırdım. Tarih saat vb olsa yani kimse kaçırmaz sanırım :)

Abi ondan demiyorum aile işlerine engel omayalım.

Belli tarih ve saat olursa hani takip etmemiz daha kolay olur ve daha çok katılım olur diye düşünüyorum. Forumu düzenli takip ediyorum ama canlı yayının 2. sini kaçırdım. Tarih saat vb olsa yani kimse kaçırmaz sanırım :)
Ok o zaman bu cumartesi yapalim.Ogleden sonra 15-16 gibi ayarlarim.Konuda acarim yarin yada ertesi gun haberdar ederim.

Bu ay dusuk isler kesat ama sukur bunada tabi..

5800 Euro Civari Kesinlesmis..Lira olarak 14.650 TL Civari iste..Dolar olarakda 7.550 civari ediyor sanirim.Allah daha az kazananlara daha cok kazanmayi nasip eder insallah.

Amin. İnşallah.

Valla daha tam cikti sayilmaz Cunki Kayinpeder,Kaynana ,Baldiz ve Hanim bi gidecekler tatile alayini bana kitlediler.Asagi yerede bakmiyorlar,Sizin neyinize 4-5 Yildizli otel :). Para ceblerinden cikmiyorya..Kendi paralari olsa Pansiyon bakarlardi valla :)

Bu ayki gelen benim izin parasi olacak buyuk ihtimalle..:D

Insallah daha cok olur arkadasim olacakdirda pes etmeyin sakin...

Ustad yalan konusmuyayim bu youtube sayesinde cok buyuk dertden borcan kurtuldum.Tamda bitmedi ama korkumda yok gayri. Yaklasik bi 30-35 bin euro borc odedim desem yalan olmaz.20k filan kaldi ama takmiyorum onuda.Oda kapanir allahin izni ile..

Amin kardesim Allah Hepinize bol bol kazanclar nasip eylesin insallah.

30 35 K euro iyi ödemişin hocam benim suan TL olarak 25 30 K civarı var oda faizleri sildikten sonra. Bide benimkilere el atıversen varya mubarek ramzanda :) sen yol goster ben 15 saat yürürüm arkandan :)

o kanalı ve kanaldaki tüyoları kaçırdık. ne vardı çok merak ediyorum

Valla daha tam cikti sayilmaz Cunki Kayinpeder,Kaynana ,Baldiz ve Hanim bi gidecekler tatile alayini bana kitlediler.Asagi yerede bakmiyorlar,Sizin neyinize 4-5 Yildizli otel :). Para ceblerinden cikmiyorya..Kendi paralari olsa Pansiyon bakarlardi valla :)

Bu ayki gelen benim izin parasi olacak buyuk ihtimalle..:D

Insallah daha cok olur arkadasim olacakdirda pes etmeyin sakin...

Ustad yalan konusmuyayim bu youtube sayesinde cok buyuk dertden borcan kurtuldum.Tamda bitmedi ama korkumda yok gayri. Yaklasik bi 30-35 bin euro borc odedim desem yalan olmaz.20k filan kaldi ama takmiyorum onuda.Oda kapanir allahin izni ile..

Amin kardesim Allah Hepinize bol bol kazanclar nasip eylesin insallah.
Valla Muslera ben kendim öğretmenlik yapıyorum. Zamanında bir şekilde senin bahsettiğin rakamlarında üstünde borcun içine düştüm. Yıllardır mücadele ediyorum eritemiyorum. Ancak yerinde saydırabilirsem büyük başarı olarak görüyorum. Bu illettten kurtulabilmek için hep bir arayış içerisindeydim. Yılmadan ne yapabilirim diye uğraşıyordum. 2 ay önce Allah senin videonu karşıma çıkardı. Gecenin 3'ünde açıkçası umutsuzca izlemeye başladım 2 saatlik videonu. O gün bu gündür içimde acayip bir umut var. Hayatımın belki de dönüm noktası...Bu gün şükür PİN numararam da geldi. Bu ay şansım yaver gitti oldukça ciddi bir kazancıda yakaladım. Eğer kapanan kanalımdaki ücreti alabilirsem. Allah senden binlerce kez razı olsun. Karşılıksız paylaşımların için, adamlığın için...Saygılar..

Valla Muslera ben kendim öğretmenlik yapıyorum. Zamanında bir şekilde senin bahsettiğin rakamlarında üstünde borcun içine düştüm. Yıllardır mücadele ediyorum eritemiyorum. Ancak yerinde saydırabilirsem büyük başarı olarak görüyorum. Bu illettten kurtulabilmek için hep bir arayış içerisindeydim. Yılmadan ne yapabilirim diye uğraşıyordum. 2 ay önce Allah senin videonu karşıma çıkardı. Gecenin 3'ünde açıkçası umutsuzca izlemeye başladım 2 saatlik videonu. O gün bu gündür içimde acayip bir umut var. Hayatımın belki de dönüm noktası...Bu gün şükür PİN numararam da geldi. Bu ay şansım yaver gitti oldukça ciddi bir kazancıda yakaladım. Eğer kapanan kanalımdaki ücreti alabilirsem. Allah senden binlerce kez razı olsun. Karşılıksız paylaşımların için, adamlığın için...Saygılar..

Valal ustad iste ben boyel guzel mesajlar duyayim yeter bana.Duaya filan buyuk sozlere gerek yok benim icin,ben sadece benim yardimim yada destegim yada ufak bir sozumlede olsa bu ise baslayip az yada cok kaznaip 3-5 kurus alip sevinen ve faydali oldugumu gordugumde inan cok mutlu oluyorum..insallah herkes az yada cok bu isten belli miktarlari kazanip bi ihtiyacina kullanir bu paralari...

Valal ustad iste ben boyel guzel mesajlar duyayim yeter bana.Duaya filan buyuk sozlere gerek yok benim icin,ben sadece benim yardimim yada destegim yada ufak bir sozumlede olsa bu ise baslayip az yada cok kaznaip 3-5 kurus alip sevinen ve faydali oldugumu gordugumde inan cok mutlu oluyorum..insallah herkes az yada cok bu isten belli miktarlari kazanip bi ihtiyacina kullanir bu paralari...

Üstad yemin ediyorum günün birinde tüm borçlarımı kapatabilecek derecede kredi çekebilmiştim uzun vadeye yayarak. O zaman bu durum için PAYDOS (dert çekmeye paydos) diye bir beste yapmıştım. O bile fayda etmemişti. Ama bu sefer yürekten inanıyorum, güzel şeyler olacak ve ben en kısa zamanda bu borçlarımdan kurtulacağım. Ve işte o zaman sen gör besteyi :)

arkadaşlar bu telifli dizileri nasıl telifsiz şekilde yayınlıyoruz ve telif yemiyoruz

Abi bence 15-16 yerine iftardan önce olsun.Maskat son saatler hızlı geçsin.

Evet haziran ayi kazanclari kesinlesti dedim bende zaten. :)

O degilde abi su resme bakarmisiniz Elim gitmiyor 72'in ustune..Korkuyorum valla :) Daha maillere Skype hic bakamadim :) :D:D Ne yapsam ?

q4ybj.jpg

Sil gitsin be abicim ne olacak sende okusan nolcak sanki sorduqun sorumu ;)

Bu ay dusuk isler kesat ama sukur bunada tabi..

5800 Euro Civari Kesinlesmis..Lira olarak 14.650 TL Civari iste..Dolar olarakda 7.550 civari ediyor sanirim.Allah daha az kazananlara daha cok kazanmayi nasip eder insallah.

hay maşallah abi ben aylık 100-200 $ hayalleri kurarken bu rakamları görmek ve hayal etmek mükemmel :) senin sayende bu işe başladık daha senden öğreneceğimiz çok şey var :) bu arada kokoreç filan gördüm bir yerde kaçırmam :D

vah vah vah çok üzüldüm :D

---------- Mesaj saat 00:50:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:58:35 civarında gönderildi. ----------

sen Gavurmusun birader de duaya felan gerek yok diyon şu ramazan gününde tövbe estağfurullah tövbe :D:D

burdan yazıyorum ramazan ramazan az önce kesinleşen parayı görünce paranın %15 ini fakire erzak yardımı olarak vereceğim. yarın bimden 7-8 koli yapacağım. neden buraya yazdım. allah biliyor ya bu forum bana çok şey kattı.
öncelikle [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] ustam ve adını suan yazamadığım diğer arkadaşların sayesinde bu yardımı yapabiliyorum umarım rabbim sevabına onları da ortak eder.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri