yotube.com/Daltonlar06 Kanalı Patlamış :)

onu demiyorum abi haziran ayı kazançları kesinleşmiş ondan bahsediyorum az önce adsenye bakarke gözüme çarptı 3 adsense de kazançlar kesnleşmiş sizlrde durumlar nasıl??

---------- Mesaj saat 18:54:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:52:27 civarında gönderildi. ----------

Serkan hocam ayıptır sorması haziran ayı kazançların ne kadar? sırf merakımdan bide senin kazandığın paraları görünce daha da bi hırs geliyor ondan soruyorum :D
Evet haziran ayi kazanclari kesinlesti dedim bende zaten. :)

O degilde abi su resme bakarmisiniz Elim gitmiyor 72'in ustune..Korkuyorum valla :) Daha maillere Skype hic bakamadim :) :D:D Ne yapsam ?

q4ybj.jpg

onu demiyorum abi haziran ayı kazançları kesinleşmiş ondan bahsediyorum az önce adsenye bakarke gözüme çarptı 3 adsense de kazançlar kesnleşmiş sizlrde durumlar nasıl??

---------- Mesaj saat 18:54:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:52:27 civarında gönderildi. ----------

Serkan hocam ayıptır sorması haziran ayı kazançların ne kadar? sırf merakımdan bide senin kazandığın paraları görünce daha da bi hırs geliyor ondan soruyorum :D

Üstat söylemiyo ben bi kere 9,5 K euro yazdını gördüm diye hatırlıyorum yanlıs hatırlamıyosam :)

Bu canlı yayınların tarih ve saati yok mu? Yani canlı canlı izlerken hemde soruları sorabiliriz. bir kere yakalamıştım şansıma :)

Abi böyle olmuyor ya taktiği de kaçırdık göremedik :)

Birazdan bütün forum bu konuda olucak :D

valla merakla bekliyorum şuan. Serkan abi şimdi adsenseleri teker teker açıyor ve hesap makinasında topluyor kazançları :D

O kadarda degil beyler,benden iyi alanlari biliyorum ben. :) Borclari bitirdigim icin eskisi kadar kasmiyorum artik bosladim iyice diyebilirim.Bu gelenle tatile gidecem insallah. :) Sizleri gormeye gelecem Turkiyeye,Kokorec yicez bol acili hersey benden olacak butun Bulusmaya gelen dostlara ziyafet cektirecem insallah... ;)

250 $ yetcek bana yok arkadaş gelmiyor şans yok bende :(

Abi ben 1 ayda 15-20 dolar görsem sevinirim.Bi ben öğrenemedim şu işleri :( Allah daha çok versin hepimize :)

Bu canlı yayınların tarih ve saati yok mu? Yani canlı canlı izlerken hemde soruları sorabiliriz. bir kere yakalamıştım şansıma :)

Abi böyle olmuyor ya taktiği de kaçırdık göremedik :)

Yapalim aslinda simdi diycem iftarada var daha 2.bucuk saatim ama cikabilirim belki kizimi almaya gidecem.

Allah bereket versin abi güle güle harca :D izin parası çıktı reis :D
Valla daha tam cikti sayilmaz Cunki Kayinpeder,Kaynana ,Baldiz ve Hanim bi gidecekler tatile alayini bana kitlediler.Asagi yerede bakmiyorlar,Sizin neyinize 4-5 Yildizli otel :). Para ceblerinden cikmiyorya..Kendi paralari olsa Pansiyon bakarlardi valla :)

Bu ayki gelen benim izin parasi olacak buyuk ihtimalle..:D

250 $ yetcek bana yok arkadaş gelmiyor şans yok bende :(
Insallah daha cok olur arkadasim olacakdirda pes etmeyin sakin...

Şu borcçları birde biz bitirebilsek varya

Ustad yalan konusmuyayim bu youtube sayesinde cok buyuk dertden borcan kurtuldum.Tamda bitmedi ama korkumda yok gayri. Yaklasik bi 30-35 bin euro borc odedim desem yalan olmaz.20k filan kaldi ama takmiyorum onuda.Oda kapanir allahin izni ile..

Abi ben 1 ayda 15-20 dolar görsem sevinirim.Bi ben öğrenemedim şu işleri :( Allah daha çok versin hepimize :)
Amin kardesim Allah Hepinize bol bol kazanclar nasip eylesin insallah.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri