Yotube'a Teşekkürlerimi bir borç bilirim

• Kullanıcı osmsmr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
şu bilgisayarı çok merak ettim özelliklerinden marka modelinden fiyatından söz etsene hele :)

:D sende haklısın ağızımda bi bilgisayar ancak uzun süredir bozuk pc ile idare ettiğim için olsa gerek

i7 4702MQ 3.2 ghz 8gb 16gbya yükseltilebilir ram 2gb gt740m ekran kartı 1tb hdd + 8 gb ssd lenovo z510

2.000 tl ye aldım ancak kendim aldığım ilk ürün olduğu için olsa gerek tadı başka oluyor 1.000 - 1.000 ödüyorum

Hayırlı olsun.Güle güle kullan.

:D sende haklısın ağızımda bi bilgisayar ancak uzun süredir bozuk pc ile idare ettiğim için olsa gerek

i7 4702MQ 3.2 ghz 8gb 16gbya yükseltilebilir ram 2gb gt740m ekran kartı 1tb hdd + 8 gb ssd lenovo z510

2.000 tl ye aldım ancak kendim aldığım ilk ürün olduğu için olsa gerek tadı başka oluyor 1.000 - 1.000 ödüyorum

benim beklentilerim şahsen daha yüksek mart gibi şu laptobu almayı düşünüyorum

MSI GS70 2OD(Stealth)-060TR Intel Core i7 4700HQ 2.4GHz 16GB 1TB + 256GB SSD 17.3" Taşınabilir Bilgisayar - Bilgisayar - Hepsiburada.com

Tabi zevk meselesi ancak şuan kullandığım ürünlle 20 tane oyun oynadım ve memnun bıraktı bugünde pc alıcısı ile birlikte xbox 360 gamepad aldım 120 tlye. Ancak bana göre bu linkteki çok pahalı bir ürün alınamayacak olmasından değil mart veya nisanda bende böyle bir ürünü alabilirdim ancak ihtiyacım kadar olanı almaktan yanayım her zaman. 5 bilgisayar değiştirdim bu hariç 4ünden hiç memnun kalmadım bunada bi süre sonra ssd + 16 gb ram işimi görür diye düşünüyorum. Kafam bozulurda böyle çok deli bir oyuncu falanda olursam güzel bir masaüstü toplarım kendime veya ne bileyim konsol falan alırım belki ama sanmıyorum :D

bende böyle birşey istiyorum
bak şimdi aklıma geldi aslında böyle birşey alsam video çeksem falan :)
287.jpg

Hayırlı olsun hocam. Biz daha bu seviyeye çıkamadık ama çalışıyoruz bir gün elbet bizde kazanacağız.

Tabi zevk meselesi ancak şuan kullandığım ürünlle 20 tane oyun oynadım ve memnun bıraktı bugünde pc alıcısı ile birlikte xbox 360 gamepad aldım 120 tlye. Ancak bana göre bu linkteki çok pahalı bir ürün alınamayacak olmasından değil mart veya nisanda bende böyle bir ürünü alabilirdim ancak ihtiyacım kadar olanı almaktan yanayım her zaman. 5 bilgisayar değiştirdim bu hariç 4ünden hiç memnun kalmadım bunada bi süre sonra ssd + 16 gb ram işimi görür diye düşünüyorum. Kafam bozulurda böyle çok deli bir oyuncu falanda olursam güzel bir masaüstü toplarım kendime veya ne bileyim konsol falan alırım belki ama sanmıyorum :D

aman sakın kafan bozulmasın güzelim gençliğini bilgisayar oyunlarına harcama :) ben bu pcyi sırf ram ve ssd olduğu için alıyorum yoksa aynı işlemci 2000tllik laptop da var ama ssd yok hdd yok. bir kere bile oyun oynamayacağım ama sırf şu ekran kartı olduğu için 2000 tl fazladan vermek zorundayım

aman sakın kafan bozulmasın güzelim gençliğini bilgisayar oyunlarına harcama :) ben bu pcyi sırf ram ve ssd olduğu için alıyorum yoksa aynı işlemci 2000tllik laptop da var ama ssd yok hdd yok. bir kere bile oyun oynamayacağım ama sırf şu ekran kartı olduğu için 2000 tl fazladan vermek zorundayım

o dediklerinin eklenmesi kolay :D fazladan vereceğin 2.500 tlye neler alınır ben bu ay alıcaktım 256 gb ssd ancak biraz daha ucuzlar diye düşünüyorum her neyse bu teknoloji tam bir nankör alıyorsun yenisi çıkıyor bi süre uğraşmayacağım

Hocam şahsi fikrim MSI GE60 2OE-252TR Intel Core i7 4700MQ 2.4GHz 16GB 1TB + 128GB SSD 15.6" Taşınabilir Bilgisayar - Bilgisayar - Hepsiburada.com bu varken o laptopa +1200 tl vermenize gerek yok sırf 17.3" ve +128 gb ssd için bence normalden pahalıya satıyorlar. Benim de macbook alasım var bunun yarısı özellik yok 4bin tl ye satıyor adamlar :D

Hocam şahsi fikrim MSI GE60 2OE-252TR Intel Core i7 4700MQ 2.4GHz 16GB 1TB + 128GB SSD 15.6" Taşınabilir Bilgisayar - Bilgisayar - Hepsiburada.com bu varken o laptopa +1200 tl vermenize gerek yok sırf 17.3" ve +128 gb ssd için bence normalden pahalıya satıyorlar. Benim de macbook alasım var bunun yarısı özellik yok 4bin tl ye satıyor adamlar :D

+1200 tlnin içinde 17.3 inç ekran +128 gb ssd nin dışında bir de en önemli özelliği olan dünyanın en ince gaming laptop kasası yer alıyor :)

paypal kart bende düşünüyorum..Hesap işletim ücreti falan ne kadar kesiyorlar ayda?

sonraki mesajları okumadım cevap veren yoktur diye yazıyorum
ayda 1 tl hesap işletim ücreti var sadece

---------- Mesaj saat 20:09:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:08:50 civarında gönderildi. ----------

Hayırlı olsun şuanda en fazla alınan 5s modeli gold herhalde herkeste görmeye başladım.

aynen piyasada kalmadı gold modeli herkes ondan alıyor :D

Hayırlı olsun hocam. Ben de borç ödüyorum kendime 0 harcama her gelen borca gidiyor :). Kısmetse bu ay biticek inşallah.

Valla arabayı değiştirmeyi düşünüyorum bende :). Tabi çok kazanırsam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri