YouTube Adsense Başvurum ile İlgili Sorularım

• Kullanıcı OnLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

OnLy

Kayıtlı Üye
Merhabalar,
YT kanalım pek ünlü değil ancak AdSense'ye dün başvurdum. Acaba sizce onaylarlar mı ?

Hocam 10 dolar yapcan ilk ay sonra pin banka onayı. Banka 14 gün pin 1 ayda onay. Sonra 100 dolar yapacanki paranı çeksin. Ondan sonra rahatsız. Düzenli çalışma ile 3.ayda hesabındaki tüm paranı alırsın

Hocam 10 dolar yapcan ilk ay sonra pin banka onayı. Banka 14 gün pin 1 ayda onay. Sonra 100 dolar yapacanki paranı çeksin. Ondan sonra rahatsız. Düzenli çalışma ile 3.ayda hesabındaki tüm paranı alırsın

Ben daha dün başvurdum. Kanalım dediğim gibi ünlü değil. Reklamları açtım ve her yüklediğim videoda para kazanmayı açıyorıum. Şuan her tıklamada bana para geliyor mu yani ?
Onlar şuan birikiyorsa ben bol bol video yüklerim.

Yüklediğin videolarada bağlı. Bazısı 1000 izlenme 50 tık alır 10 dolar alır bazısı 50 izlenme 20 tık alır 200 dolar alır :) onlarda ince ayrıntılar niche çalışmaları vs. sen güncel videolardan devam et kanalını güncel tut +5 bin izlenmeye çıkınca niche konularını okumaya başla :D

Benim banka onayı araya hafta sonu girmesine rağmen 3. gün geldi pin içinde böyle performans bekliorum google amcadan :)

Yüklediğin videolarada bağlı. Bazısı 1000 izlenme 50 tık alır 10 dolar alır bazısı 50 izlenme 20 tık alır 200 dolar alır :) onlarda ince ayrıntılar niche çalışmaları vs. sen güncel videolardan devam et kanalını güncel tut +5 bin izlenmeye çıkınca niche konularını okumaya başla :D

Tamam yani ben şuanda o zaman güncel videolar yükleyeyim, sonra pin, banka onayı felan bekleyeyim yani google'den ?

Benim banka onayı araya hafta sonu girmesine rağmen 3. gün geldi pin içinde böyle performans bekliorum google amcadan :)

Bana da umarım erkenden gelir. :)

aynen. ilk ay 10 dolar yapmaya bak adsense hesabında gözükecek zaten askıda diye pini isteyeceksin ordan

Şuan adsense onay almadığı için göremiyorum işte. :) Neyse zorlayacağız.

Peki benim şimdi adsense hesabım onaylanırsa bu hesap ile web siteme reklam falan yerleştirebilir miyim ?
Yoksa yeniden mi başvurmam gerekir?
Ayrıca bir kişinin üzerine birden fazla adsense hesabı oluyor mu ?

valla site işlerini bilmiyorum açıkçası.
bir kişinin üstüne 2.si riskli kapanır gibime geliyor. ama benim daha önce vardı kapanan adsensem 2. adsense açınca banka ve adres bilgisini farklı verdim sorun çıkmadı henüz

valla site işlerini bilmiyorum açıkçası.
bir kişinin üstüne 2.si riskli kapanır gibime geliyor. ama benim daha önce vardı kapanan adsensem 2. adsense açınca banka ve adres bilgisini farklı verdim sorun çıkmadı henüz

Tamam, son olarak banka hesabında Ziraat oluyor mu ?
Birde pini postacı mı getiriyor ?
Ya adresi bulamazsa. :/

banka hesabı hepsi oluyor sorun olmaz
ptt getiriyor ya heralde bulur bulmazsa ptt gider alırsınız

bilader başka konuyla ilgilencegine kendi konuna bak ref videosu ayagına verdik şifreyi 1.30 saatlik işi 3 gündür yapmadın dolandırıcımısın nesin anlamadım mesaj cevap vermiyosun yüklemiyosan yüklemiyorum de .
ref videolarını yüklemedigine göre parayı alıp milletten videoları yüklemiycektin galiba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri