Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
%100 Onaylarlar.
Kabul ederler. Yolun başındasın hadi yolculuğa hoş geldinBol çalışmalar
Hocam 10 dolar yapcan ilk ay sonra pin banka onayı. Banka 14 gün pin 1 ayda onay. Sonra 100 dolar yapacanki paranı çeksin. Ondan sonra rahatsız. Düzenli çalışma ile 3.ayda hesabındaki tüm paranı alırsın
Yüklediğin videolarada bağlı. Bazısı 1000 izlenme 50 tık alır 10 dolar alır bazısı 50 izlenme 20 tık alır 200 dolar alıronlarda ince ayrıntılar niche çalışmaları vs. sen güncel videolardan devam et kanalını güncel tut +5 bin izlenmeye çıkınca niche konularını okumaya başla
![]()
Benim banka onayı araya hafta sonu girmesine rağmen 3. gün geldi pin içinde böyle performans bekliorum google amcadan![]()
Tamam yani ben şuanda o zaman güncel videolar yükleyeyim, sonra pin, banka onayı felan bekleyeyim yani google'den ?
Bana da umarım erkenden gelir.![]()
aynen. ilk ay 10 dolar yapmaya bak adsense hesabında gözükecek zaten askıda diye pini isteyeceksin ordan
valla site işlerini bilmiyorum açıkçası.
bir kişinin üstüne 2.si riskli kapanır gibime geliyor. ama benim daha önce vardı kapanan adsensem 2. adsense açınca banka ve adres bilgisini farklı verdim sorun çıkmadı henüz
banka hesabı hepsi oluyor sorun olmaz
ptt getiriyor ya heralde bulur bulmazsa ptt gider alırsınız
Tamam kardeşim, çok yardımcı oldun. Çok teşekkürler.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.