Youtube Beyin Fırtınası ve Çalışma Grubu (ANKARA)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Destek için çok teşekkür ederim kardeşim. Keşke Angara'da olsan da sen de gelebilsen toplantılarımıza. Ama senin için muhtemelen arkadaşlar saygı duruşunda durmak isteyecektir :) Seni seviyoruz...

Listeye fahri katılımcı olarak seni de yazıyorum ben..

Akıl yaşta değil baştadır kardeşim, gel sen de gel...

Abi gelmesine gelirim de bu sene üniversite sınavı var o engel oluyor :) Pek vakit bulamam seneye burda kalırsam inşallah o zamana :)

Destek için çok teşekkür ederim kardeşim. Keşke Angara'da olsan da sen de gelebilsen toplantılarımıza. Ama senin için muhtemelen arkadaşlar saygı duruşunda durmak isteyecektir :) Seni seviyoruz...

Listeye fahri katılımcı olarak seni de yazıyorum ben..

Akıl yaşta değil baştadır kardeşim, gel sen de gel...

Ya abartmayin o kadar :) da hangi tarihde bu acaba.Eylul icinde ise katilma sansim 100/75 diyebilirim.En azindan sizlerle tanismak adina..

Abi gelmesine gelirim de bu sene üniversite sınavı var o engel oluyor :) Pek vakit bulamam seneye burda kalırsam inşallah o zamana :)

Tamamdır kardeşim, sen de kalbimizdesin... :)
Başarılar diliyorum...

---------- Mesaj saat 17:49:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:41:39 civarında gönderildi. ----------

Ya abartmayin o kadar :) da hangi tarihde bu acaba.Eylul icinde ise katilma sansim 100/75 diyebilirim.En azindan sizlerle tanismak adina..

Serkan kardeşim ilk toplantıyı 25 Ağustos düşünüyordum ama gelebileceğin tarihi söyle ayarlayalım o tarihe...

Son durum nedir? Ne zaman bir araya gelinecek..

Youtube a yönelik ortak projeler geliştirebileceğimiz 5-8 kişilik bir ekip kurmak istiyorum.

Burada tüm üyelere açmak istemediğim bir çok fikrim var. Çalışma grubuna dahil olacak arkadaşlara ilk toplantımızda ileteceğim.

İlk toplantıyı katılımcılar için uygun olursa 25 Ağustos Pazar günü AnkaMall da Saat 15.00 da yapmayı öneriyorum.

Gruba katılmak için aşağıdaki özelliklerdeki arkadaşların sahip oldukları özellikleri belirterek başvuruda bulunmasını rica ediyorum.

- Video çekim konusunda çalışma yapabilecek kişiler.
- Video düzenleme konusunda bilgili olan kişiler.
- Video ile ilişkili yazılımları geliştirebilecek bilgi sahibi kişiler.
- Video kanal açılması, intro hazırlanması vs konularında bilgili kanalın yayılması ve tanıtımı için bilgileri olan kişiler.
- Özgün videolar için fikir üretebilecek açık fikirli kişiler.
- Ankara'da ikamet eden ya da hafta sonu yapacağımız toplantılara mümkün oldukça katılabilecek kişiler.
Başvuru sahiplerinin bu tür bir çalışma grubundan yüksek beklentiye sahip olmaları ve potansiyel olduğunu düşünmelerini tercih ederim. Olumsuz yaklaşıma sahip kişilerin aramıza nifak tohumu ekmemelerini ve tek başlarına çalışmalarını rica ediyorum :)

ÖNEMLİ NOT: Başvuruda bulunacak kişilerin konuya mesaj atmalarını ve ayrıca özel mesaj ile kendileri hakkında bilgi vermelerini, hangi alanda ne gibi bir özellik ya da bilgileri olduğunu ve konuya yaklaşımlarını iletmelerini rica ediyorum.

R10.net teki konu linki:
Youtube Beyin Fırtınası ve Çalışma Grubu (ANKARA) - Google Fan Webmaster Forum

Başvuruda Bulunanlar:
ReferXchange (r10.net & ytpara.com)
xratek (r10.net)
tugrul26 (ytpara.com)
onurlu92 (ytpara.com)
DCFroMLiFe (r10.net)
vatancafe (r10.net)
ocan (ytpara.com)
3eRKaN (ytpara.com)
LoonyTuneS (ytpara.com)
Muslera06 (ytpara.com)

Saygılar

abicim özel mesaj kutunu silermisin

Şeytanınız bol tbm niz yüksek olsun,bilseydim ayrılmazdım geçen sene ankara dan:D Sağlık olsun denk getirirz yine

21 eylülde Ankarada bir buluşma olacak zaten Serkan abi bilgilendirecek bizi [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] demi :)

Youdon't have enough post to send Pm's diyor.(E daha yeniyiz olur böyle şeyler.) O yüzden doğrudan buraya yazıyorum. Özgün fikir ve ThinkTank olarak görev yapabileceğimi düşünüyorum. Senaryo ve hikaye yazma hususlarından tecrübem vardır. Lakin İstanbulda yaşıyorum ancak yapacağım iş fikir üretme ve senaryo yazmak olacaksa çok önemli bir şey olacağını sanmıyorum.

Hocam Ankara'da ikamet etmeyi şart olarak öne süremiyorum; ancak yapacağımız toplantıların en azından ilk baştakilerin bir çoğuna katılmanız gerekir.
bunu yapabilirseniz memnuniyetle sizi de ekibimize katabiliriz...

Youdon't have enough post to send Pm's diyor.(E daha yeniyiz olur böyle şeyler.) O yüzden doğrudan buraya yazıyorum. Özgün fikir ve ThinkTank olarak görev yapabileceğimi düşünüyorum. Senaryo ve hikaye yazma hususlarından tecrübem vardır. Lakin İstanbulda yaşıyorum ancak yapacağım iş fikir üretme ve senaryo yazmak olacaksa çok önemli bir şey olacağını sanmıyorum.

Evet hocam davet ettiniz geldim :) Mevzuyu alabilir miyim proje hakkında kısa bilgi... ? benim şahane projelerim var şuan yürütmekte olduğum...

Evet hocam davet ettiniz geldim :) Mevzuyu alabilir miyim proje hakkında kısa bilgi... ? benim şahane projelerim var şuan yürütmekte olduğum...

Hocam konudaki ilk mesaja bakarsanız, bir ekip kurmaya çalışıyorum. Projesi olan veya bir şekilde destek verecek birlikte özellikle özgün videolar konusunda çalışma yapacak kişilerle bir ekip kuracağız... Ankara'da iseniz veya toplantıların büyük çoğunluğuna gelip katılabilecekseniz katılmanızı isteriz..

Hocam konudaki ilk mesaja bakarsanız, bir ekip kurmaya çalışıyorum. Projesi olan veya bir şekilde destek verecek birlikte özellikle özgün videolar konusunda çalışma yapacak kişilerle bir ekip kuracağız... Ankara'da iseniz veya toplantıların büyük çoğunluğuna gelip katılabilecekseniz katılmanızı isteriz..

davet ettiniz bizede gelmek düser, zaten sırf [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] birebir tanımak için yine gelirim orası ayrı =)

ekibin mantıgını begendim güzel düsünmüssünüz dogru adımlarlada çok iyi yerlere gelinir. fakat kasımda askere gidiyorum 15 ay yokum bu süre zarfı sizin için sorun deyilse seve seve..

davet ettiniz bizede gelmek düser, zaten sırf [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] birebir tanımak için yine gelirim orası ayrı =)

ekibin mantıgını begendim güzel düsünmüssünüz dogru adımlarlada çok iyi yerlere gelinir. fakat kasımda askere gidiyorum 15 ay yokum bu süre zarfı sizin için sorun deyilse seve seve..

hocam toplantıya gelirseniz bu konuyu da görüşerek bu durumda olan ya da şehir dışındaki arkadaşlar için de ne gibi bir yaklaşım olacağı konusundaki görüşmelere dahil olabilirsiniz, çok da iyi olur...

saygılar

Toplantıdan ufak bir video kaydedip paylaşırsanız iyi olur, şimdiden bol muhabbetler :)

Serkan (Muslera) ile mesajlaştık ve Eylül ayı ortasından sonra Ankara'da olacağını söyledi.
O tarihe kadar Ankara'da olanlar ile toplantılar yapıp Serkan ile de geldiğinde geniş katılımlu bir toplantı yapmayı düşüneceğiz.

Yarın öğlen 12 civarı uygun olanlar ile bir toplantı yapıp fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. Katılmak isteyenlerin özel mesaj ile iletişim bilgilerini iletmelerini rica ediyorum.

Saygılar

hocam cumartesi günü(bugün)için sana r10 üzerinden bir mesaj atttım. Buradaki mesaj
kutun dolmuş zannedersem..

İlk toplantımızı aşağıdai kullanıcılar ile 24 Ağustosta gerçekleştirdik.
Çok verimli bir toplantı oldu gerçekten.

Katılanlar:
ReferXchange
onurlu92 (ytpara)
turgut06 (ytpara)

Bir sonraki toplantımızı önümüzdeki hafta sonu yapacağız.

[MENTION=1480]ReferXchange[/MENTION] sayesinde bugünki toplantı inanılmaz verimli,yararlı ve keyifli geçmiştir. Bu işi ilerletmek geliştirmek isteyen arkadaşlar kendinize güveniyor bu işi yapabilirim diyorsanız önümüzdeki toplantıları kaçırmayın derim [MENTION=1480]ReferXchange[/MENTION] başta olmak üzere inanılmaz bir ekip oluşumu gerçekleşeceğinden şüphem yok aranılan niteliklerde iseniz geç kalmayın PişMan Olursunuz.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri