Youtube bu kadar mı pislik dolmuş arkadaş!

gezgin27

Yasaklanmış
Aylar sonra bir yabancı dizi atayım dedim videoyu attım daha 10 dk olmadan adam yorum atmış

"pimi çektim bombayı saldım" diye. 15 dk sonra da kanal tahmin edeceğiniz üzere uçmuş.

Sebep nedir ki ben onu anlayamadım. Dizinin son 5 bölümü youtube a atılmamış bile. Hani desem ki adamın izlenmesini etkiliyorum kazancını düşürüyorum diye. O zaman belki bi nebze anlarım ama o da yok.

Yorumu arkadaşın burayı okuduğunu biliyorum. Küfür falan etmeyeceğim, sadece skypetan ekleyip sebebini yazmasını istiyorum. Nickimin sağ tarafında skype butonu var ona tıklayıp ekleyebilir beni.

Böyle mahlukatlar var hocam ne yazıktır ki.

Aylar sonra bir yabancı dizi atayım dedim videoyu attım daha 10 dk olmadan adam yorum atmış

"pimi çektim bombayı saldım" diye. 15 dk sonra da kanal tahmin edeceğiniz üzere uçmuş.

Sebep nedir ki ben onu anlayamadım. Dizinin son 5 bölümü youtube a atılmamış bile. Hani desem ki adamın izlenmesini etkiliyorum kazancını düşürüyorum diye. O zaman belki bi nebze anlarım ama o da yok.

Yorumu arkadaşın burayı okuduğunu biliyorum. Küfür falan etmeyeceğim, sadece skypetan ekleyip sebebini yazmasını istiyorum. Nickimin sağ tarafında skype butonu var ona tıklayıp ekleyebilir beni.
hemde ne pislik aç köp.... dolmuş

Edit : neyse ağzımı bozmıyım gece gece ..

Son düzenleme:
bu tıpler hep vardı,sımdı ıyıce kudurur oldu mıllet,kazanmak zorlastı dıye,

Benim anlayamadığım kısım bunlar neden atmıyorlar bu videoları. Sadece bayrak atmak için mi bekliyorlar. Bu tip insanlara hiç suç bulamıyorum.

Suç anne ve babalarında. Anne - baba aç köpek gibi büyüdüyse afedersiniz, bunlarda öyle büyüyor. Bunların çocukları da böyle olacak.

Kusura bakmayın.

Eklermi hocam yonetim hemen banlar ... Ya ne diyecen sovsen duymazdan gelir ben daha telif bile atmayi bilmem lan adamlar 10 dk da kategorisini buluyor is bitiriyor . kategori sahibi bukadar hizli degil.

!!! mobildeyim !!!

Okullar tatile girdi ergen babasizlar meydana cikmaya basladi hocam son 1 haftada baya artislar yasandi ellerine ne gecicek onu anlamadim

Benim anlayamadığım kısım bunlar neden atmıyorlar bu videoları. Sadece bayrak atmak için mi bekliyorlar. Bu tip insanlara hiç suç bulamıyorum.

Suç anne ve babalarında. Anne - baba aç köpek gibi büyüdüyse afedersiniz, bunlarda öyle büyüyor. Bunların çocukları da böyle olacak.

Kusura bakmayın.

Abi yorumu atan kanalın linkini burdan versene bi araştıralım

Eklermi hocam yonetim hemen banlar ... Ya ne diyecen sovsen duymazdan gelir ben daha telif bile atmayi bilmem lan adamlar 10 dk da kategorisini buluyor is bitiriyor . kategori sahibi bukadar hizli degil.

!!! mobildeyim !!!

hocam zaten kendini belli etmeden ekler diye bekledim.

Yorumu atan kanal bu : https://www.youtube.com/channel/UCLih02tOHSLuCYGjxLg4AYg

belki kanal satışı yapmış birisi tanır kanalı. Yoksa benim diyecek başka bir şeyim yok. İnandığı allah sevdiklerini elinden alsın.

bugün bi tanede bana denk geldi böylesi çıldırtıyor

şu youtube da flagcılardan korktum kadar hiç bişey den kormuyorum ya şayet benim özgün kanal'a flag yesin (allah korusun) herhalde ana avrat söverim

yarısı bu forumda ama kim olduğunu bilmiyoruz malesef sinsi sinsi izliyorlar

Yok artık yoruma bak.. Ne saçma insanlar var

İşin ilginci böyle insan görünümlü yaratıklara küfür edince iltifat olarak algılıyorlar:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri