YouTube CMS / İçerik ID / Film & Müzik Yönetmenliği

• Kullanıcı Acoustic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Benim direkt kendi cektigim bir kac vahsi yasam videosu var (Timsahlar vs). Anlatilanlardan anladigim kadari ile,bu konuda sirketim olmadigi icin bu videolarin content id hakkinlarina maalesef ki sahip olamiyorum.Bunun icin illa ki sirketlesmek mi gerekir? Bu sekilde olursa astari yuzunden pahaliya gelecegi icin pek de karli bir durum sayilmaz gibi.Bu ozelligi tam olarak kavrayan veya daha once kullanmis birisinin yardimina ihtiyacim var. Soruma yanit bulmayi umit ediyorum..

Tesekkurler.

merhaba tekrardan content id başvurusu için 4 bin abone ve 4 milyon izlenme yeterlimi sürekli güncel kendi özgün içerikler ve içeriklerimdeki tüm kişilerin yazılı izni tüm ticari hakları kulanma yetkim ilişkilendirilmiş web sitem ve sitemin ticari marka oldupğuna dair türk patant enstitüsüne isim kaydım mevcut gerekli content id içerikte çevrimiçi sunabileciğim belgelerin ne olduğunu gerekli istenilen belgeler için yardımcı olursanız sevinirim

bu konuda yardımcı olacak kimse yokmu net olarak content id sistemini kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olsun lütfen content id başvurusu gerçekten bana gerekli ve tüm izinlerim var

hocam Allah razı olsun senden eyvallah cvp verdiğin için tşkr ederim yarın bekliyecem aramanızı

Content ID almak için kanalda belli bir video sayısı yada belli bir izlenme gerekiyor mu? Örneğin yeni açtığım kanala kendi videolarımı atıp hemen başvursam kabul olur mu?

Ayrıca konu için teşekkürler.

Anlatım için teşekkürler. Fakat bu iş sanıldığı kadar kolay değil. Ben bir iki kanalımla başvurdum videolar tamamen şansıma ait ama nedense cevap yok vermediler. Sanırım büyük şirketler için bu..

Bildiğim kadarıyla buraya kabul edilmek oldukça zor,çünkü kötü kullanıma çok açık,google da youtube content id trolls şeklinde arama yaparsınız görürsünüz daha detaylı şekilde.Youtube artık işi sıkı tutuyor.

1-2 video atıp awe ye başvurmak gibi değil tabii.öyle olsa herkes 2-3 maymunluk yapar özgün video diye başvuru yapardı.hakkı aldıktan sonra da hurraaaa başka videolara yönelmeye :D

Bu olayda sadece istediğimiz videoya telif ve eşleşen veriyoruz demi kendi kendine direk tespit ettiklerinde çıkarmıyor eşleşeni biz aratıp buluyoruz, sonra eşleşen çıkarcaksak eşleşen telif atacaksak telif atıyoruz ?

şundan dolayı soruyorum ben ve arkadaşım müzik yapıyoruz ikimizde de aynı videolar mevcut kendi kanallarımızda. çakışmayalım diye soruyorum ?

Acil cevaplarsanız sevinirim

Bu konuda bilgi sahibi olan yok sanırım. Teorisi zaten ilgili sayfada yazıyor pratikte bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen. Yordu bu açılmalar kapanmalar.

1 Mayısta özgün müzik kanalım için başvuru yaptım aylardır geri dönüş olmadı. Form sayfasına girmeye calısınca hala 1 mayısta form gönderme işlemi gerceklesti incelemede gibi bir şey söylüyor. Katiyetle de geri dönüş olmadı napsam bilemedim. :/

Benim kanal özelliklerimde Content ID yeşil yanıyor orada sıkıntı yok kontrol paneline girince bu hatayı veriyor :)

Qg0ZYr.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri