Arkadaşlar sizdede aynı sıkıntı var mı çok yavaş hareket ediyor çözemedim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben 100 Gb bir film atıyorum ondandır az bekleCanım kardeşim böyle gereksiz konular açmayın lütfen bak rica ediyorum
![]()
Gereksiz derken ? Neye göre kime göre karar veriyorsun ? Hadi kardeşim işine git postunu başka yerde kas.
ay sonu geldi artık ben dün adil kullanım kotasını astım hız 8mbitten 3mbite düştü
evet dediğin doğruymus. zaten tivibu paketim var hız testi yaptım şimdi 6mbit cıktıAdil kullanım kotası için sana altın değerinde bir öneri!
Adil kullanım umrunda bile olmayacak. Bana söylediklerinde ben hadi ordan demiştim. iddaya girsem kaybederdim. Eğer tt net kullanıyorsan hemen tivibu wep paketi satın al. 3-5 TL bişey aylık. Ne işine yarayacak? adil kullanım kotanı doldurduğunda ekranına yine o saçma tt net yazısı gelecek hızınız 3 mbs ye düşürüldü diye. Ama düşecek mi? Hayır! Biz bir senedir adil kullanıma felan takılmıyoruz. Düşürülmüştür hızınız diyor ama hikaye hız testinden bak 3 olması gereken 4-5.. örneğin ulaşılabilir hızın 12 ve 8 mbs hızında kullanıyosun 50 gb kotan doldu. 3 e düşüyosun. ama tivibu wep paketin varsa düşürülmüştür mesajını alsanda istediğin kadar kontrol et düşmez hızın!
Bunu müşteri hizmetlerine sormak gibi bir akıllılık yapmayınızyıllardır kurduğumuz düzen bozulmasın pls! 5 kişi aynı neti sınırsız kullanıyoruz çünkü
![]()
evet dediğin doğruymus. zaten tivibu paketim var hız testi yaptım şimdi 6mbit cıktıheralde internetim yavasladı diye düşünürken tamamiyle psikolojikmiş
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.