Youtube Çok Yavaş !!

• Kullanıcı OğuzKaaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

OğuzKaaN

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sizdede aynı sıkıntı var mı çok yavaş hareket ediyor çözemedim.

aynı konu hakkında şimdi ben de paylaşım yapacaktım . Devamlı kilitlenme söz konusu

Ben 100 Gb bir film atıyorum ondandır az bekle :) Canım kardeşim böyle gereksiz konular açmayın lütfen bak rica ediyorum :)

Evet bende de durum aynı! internet hızında değişme yok yükleme hızı aynı ama youtubeye video yükleyeyim dedim kaç saat oldu %40 ta daha bu arada dosya 726 MB işin ilginci %40 dan 38 e düşüp ordan devam etmesi.. bu gidişle gece yarısına yükler!! Demek ki genel bir yükleme sorunu var. Youtube yenilik peşinde :)

Bende sinir olmuştum demekki genel sorunmuş.
Tam 2 sattir 8 mblık videoyu atamadım yahu :)

yenı kanal actım 15 dkda 300 video attım 700 tane kaldı :D

YouTube
Uygulamaya şu anda erişilemiyor

ay sonu geldi artık ben dün adil kullanım kotasını astım hız 8mbitten 3mbite düştü

evet 320 mb lik videoyu kaç saatte gönderemedim.

---------- Mesaj saat 17:01:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:50:55 civarında gönderildi. ----------

herkes de böyle mi bende mi öyle ?

bana daha çok türkiye ağlarında sıkıntı var gibi geliyor.yağışlar bağladığında hem böyle oluyor gibi :) google dada aynı ağırlık var. uk lokasyonlu vds den giriyom hiç ağırlık yok.

umarım akşama kadar düzelir bu durum

ay sonu geldi artık ben dün adil kullanım kotasını astım hız 8mbitten 3mbite düştü

Adil kullanım kotası için sana altın değerinde bir öneri!
Adil kullanım umrunda bile olmayacak. Bana söylediklerinde ben hadi ordan demiştim. iddaya girsem kaybederdim. Eğer tt net kullanıyorsan hemen tivibu wep paketi satın al. 3-5 TL bişey aylık. Ne işine yarayacak? adil kullanım kotanı doldurduğunda ekranına yine o saçma tt net yazısı gelecek hızınız 3 mbs ye düşürüldü diye. Ama düşecek mi? Hayır! Biz bir senedir adil kullanıma felan takılmıyoruz. Düşürülmüştür hızınız diyor ama hikaye hız testinden bak 3 olması gereken 4-5.. örneğin ulaşılabilir hızın 12 ve 8 mbs hızında kullanıyosun 50 gb kotan doldu. 3 e düşüyosun. ama tivibu wep paketin varsa düşürülmüştür mesajını alsanda istediğin kadar kontrol et düşmez hızın!
Bunu müşteri hizmetlerine sormak gibi bir akıllılık yapmayınız :D yıllardır kurduğumuz düzen bozulmasın pls! 5 kişi aynı neti sınırsız kullanıyoruz çünkü :D

Adil kullanım kotası için sana altın değerinde bir öneri!
Adil kullanım umrunda bile olmayacak. Bana söylediklerinde ben hadi ordan demiştim. iddaya girsem kaybederdim. Eğer tt net kullanıyorsan hemen tivibu wep paketi satın al. 3-5 TL bişey aylık. Ne işine yarayacak? adil kullanım kotanı doldurduğunda ekranına yine o saçma tt net yazısı gelecek hızınız 3 mbs ye düşürüldü diye. Ama düşecek mi? Hayır! Biz bir senedir adil kullanıma felan takılmıyoruz. Düşürülmüştür hızınız diyor ama hikaye hız testinden bak 3 olması gereken 4-5.. örneğin ulaşılabilir hızın 12 ve 8 mbs hızında kullanıyosun 50 gb kotan doldu. 3 e düşüyosun. ama tivibu wep paketin varsa düşürülmüştür mesajını alsanda istediğin kadar kontrol et düşmez hızın!
Bunu müşteri hizmetlerine sormak gibi bir akıllılık yapmayınız :D yıllardır kurduğumuz düzen bozulmasın pls! 5 kişi aynı neti sınırsız kullanıyoruz çünkü :D
evet dediğin doğruymus. zaten tivibu paketim var hız testi yaptım şimdi 6mbit cıktı :) heralde internetim yavasladı diye düşünürken tamamiyle psikolojikmiş

evet dediğin doğruymus. zaten tivibu paketim var hız testi yaptım şimdi 6mbit cıktı :) heralde internetim yavasladı diye düşünürken tamamiyle psikolojikmiş

:) Bunu birçok arkadaşımız bilmiyor. Ya aslında konu açıp yardımcı olunabilir ama bir kez denedim başka bir yerde tartışıyoruz inanmayanlar işte tivibu hizmtei müşteri hizmetleri sorgulayanlar olma tehlikesi bu işe önlem alınması dmekti o yüzden susup bu millte iyilik yaramaz dedim :D

keşke pm atıp bu bilgiyi paylaşsaydınız daha iyi olabilirdi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri