Youtube da Partner Firma Nasıl Açılır

• Kullanıcı maxiimuss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
bu vatandaşın mesajlarını ne zaman okusam sinirlerim tepemeçıkıyor.Yazdıklarının konuyla zerre alakası olmuyor.Vatandaş nereye başvuracam demiş bir sürü zırvanın altına Nereye başvuracağınız ise devlet sırrı gibi saklanmaktadır yazmış forum yöneticileri buna bir dur demeli.

Dostum sakin yahu , ön yargınızdan dolayı size öyle geliyor. Yoksa adam ne biliyorsa anlatmış ve bildiklerim bu kadar diye belirtmiş.
Olay ne olursa olsun yıkıcı değil yapıcı olmaya çalışırsak , kimse birbirini kırmaz.

Usluplara dikkat etmeyen arkadaşlar ceza alacaktır. Daha güzel bir forum için lütfen üsluplarımıza dikkat edelim.

bir zoomin vardı adam gibi ödeme aldığımız [MENTION=716]etc_computer[/MENTION] sayesinde sağolsun bazı arkadaşlar bilinçli ve programlı bir şekilde Erdal beyi bıktırmaya çalışıyorlar.

Bıktıramazlar abi, hak edene ben herzaman hak ettiği değeri veriyorum, ilerleyen günler de belki bu forumdan olmaz ama herzaman bana ulaşmasını bilen ve hak eden herkese en iyisiyle yardımcı olacağım ve daha iyi noktalara geleceğiz inşallah.

Bir laf var...
Geminin gideceği yönü dümen değil rüzgar belirlermiş.

Onlar dümeni tutanlar, ben ise esen rüzgarım.! Yönü onlar değil ben belirlerim.!

Böylesini güzel bir konuyu gereksiz tartışmalarla kirletmeyelim lütfen.Takipteyim

Usluplara dikkat etmeyen arkadaşlar ceza alacaktır. Daha güzel bir forum için lütfen üsluplarımıza dikkat edelim.

Olayın başlangıcı.

"etc_computer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sizin sorunuza gelince, internette net bir cevap yok bunla ilgili...

Ama bildiklerimi söyleyim...

Kurumsal şirket olmalısınız
Muhasebeciniz olmalı
En az 2 kişiden oluşa bir ekibiniz, çalışanınız olmalı
Telif haklarına sahip olmalısınız veya Sağlam bir referanscı bulmalısınız
Örnek: Bana jaapın referasn olması gibi...

Bildiklerim bunlar. Nereye başvuracağınız ise devlet sırrı gibi saklanmaktadır."

Gelen cevap ise...

"bu vatandaşın mesajlarını ne zaman okusam sinirlerim tepemeçıkıyor.Yazdıklarının konuyla zerre alakası olmuyor.Vatandaş nereye başvuracam demiş bir sürü zırvanın altına Nereye başvuracağınız ise devlet sırrı gibi saklanmaktadır yazmış forum yöneticileri buna bir dur demeli."

Bu durum uyarı değil cezayı hak etmektedir ve bana durduk yere :) bir yürü git ya diyen arkadaşda dahil.

etc_computer helal olsun kardeşim! Sen bakma taş koymak isteyenlere malesef kıskananlar, sorun çıkarmak isteyenler olacaktır. Bu kadar güzel ve önemli bir konuyu amaç baltalamak belli. Ne olur sen aldırış etme. Bu kesim formda %10 luk bir kesim ve yavaş yavaş banlana banlana temizlenecekler inşallah. Bir tek bu konu için söylemiyorum genel olarak malesef oluyor.

Anlamadigim olay bu arkadas neye sinirlendi boyle? Nereye basvurulacagi evet gercekten sir gibi saklaniyor. MCN olmak kolay degil, hatta cok zor. Birilerinin referansi olmadan yada arada baglanti olmadan imkansiz gibi bisey.

Olayın başlangıcı.

"etc_computer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sizin sorunuza gelince, internette net bir cevap yok bunla ilgili...

Ama bildiklerimi söyleyim...

Kurumsal şirket olmalısınız
Muhasebeciniz olmalı
En az 2 kişiden oluşa bir ekibiniz, çalışanınız olmalı
Telif haklarına sahip olmalısınız veya Sağlam bir referanscı bulmalısınız
Örnek: Bana jaapın referasn olması gibi...

Bildiklerim bunlar. Nereye başvuracağınız ise devlet sırrı gibi saklanmaktadır."

Gelen cevap ise...

"bu vatandaşın mesajlarını ne zaman okusam sinirlerim tepemeçıkıyor.Yazdıklarının konuyla zerre alakası olmuyor.Vatandaş nereye başvuracam demiş bir sürü zırvanın altına Nereye başvuracağınız ise devlet sırrı gibi saklanmaktadır yazmış forum yöneticileri buna bir dur demeli."

Bu durum uyarı değil cezayı hak etmektedir ve bana durduk yere :) bir yürü git ya diyen arkadaşda dahil.

Erdal bey çogu konunuzda oldugu gibi gene siz haklısınız yazılanlar saçmalıkdan öteye gitmiyor bence yardım etmeyin artık yeter ben ömrümde böyle saçmalık duymadım bu mesajımıda isteyen egri isteyen dogru anlasın bireysel olarakda kimse cevap yazmasın erdal bey dışında şikayeti olan varsa Report tuşu orda

Konuyu açan [MENTION=4316]maxiimuss[/MENTION] adlı arkadaşdan başlıyıp bence kendimce tavsiyelerde bulunayım
1-)hocam gerçekden para kazandınız bu işten veya kazanmadınız o sizin özeliniz ben olsam böyle ciddi bir şey düşünüyorsam ilk yapıcagım şey foruma konu açmak yerine forumdaki hubları bulup ki forumdaki tek hup zaten etc_computer size yazmıs bu konuda şanslısınız veya diğer rec arkadaslarıda bir skypeye eklerdim üşenmez tek tek hepsine sorardım kimin bilgisi ne kadar dogru her söylenenden bir şeyler çıkartıp araştırmamı o yönde ilerletirdim ingilizce bilgim varsa aklınıza gelen tüm partnerlere hubluk basvurus gibi kendinizi imkanlarınızı tanıtan ki zaten hepsinin bir genel emaıl adresi mutlaka mevcuttur bunları bulurdum onlara birer adet emaıl yollardım ingilizcem yoksa bile dediğiniz gibi paraları kazanıyorsam biraz paraya kıyıp biraz işin dogrusunu ögrenmek için gerekirse bir tercümana yazdırırdım bu emaılı siz bu foruma bu iş hakkında konu açmanız bile ilk okudugunda inanın bana inandırıcı gelmiyor ki beni ve benim gibi düşünenleri inandırmak zorunda değilsiniz zaten dediğim gibi yapmanızı mademki geliriniz çok yüksek ona göre profesyonel olarak bu işi yapcaksanız ona göre adımlar atmanızı tavsiye ederim.

2-) [MENTION=2181]sasaleyte[/MENTION] bu vatandaşın mesajlarını ne zaman okusam sinirlerim tepemeçıkıyor.Yazdıklarının konuyla zerre alakası olmuyor.Vatandaş nereye başvuracam demiş bir sürü zırvanın altına Nereye başvuracağınız ise devlet sırrı gibi saklanmaktadır yazmış forum yöneticileri buna bir dur demeli.

sasaleyte bu isyanınn sebebini hiç anlamadım senin bu vatandaş die bahsettiğin erdal beyi bu forumda sevende var sevmeyende buna zaten alıskınız konulardan vakıf olduk artık:) ama inan bana bu mesajın çok ayıp bence yani direk adamın üstüne gidip agzından kötü bir şeyler çıksın ister gibi konusmussun ama neyse ben erdal abinin veya bazıları için erdalın bazıları için erdal beyin bu konuda vey baska bir konuda böyle sert bir eleştiri hakketiğini

[MENTION=510]ChaosAngeL[/MENTION] Video sana kardeşim
https://www.youtube.com/watch?v=tsBBr7BHcgY

başlığa oh iyi yeni birşeyler öğreniriz umuduyla girdim ama resmen tartışma yerine dönmüş :(
Birbirimizle uğraşmayı bıraksak çok iyi olacak ama... [MENTION=716]etc_computer[/MENTION] hocam hub olmak için gerekli bilgileri a dan z ye yazabilirim demişssiniz. vaktiniz olduğunda böyle bir makale yazıp forumda paylaşırsanız süper olur.

Konu ucmus. Elinde belli basli yapitlarin(dizi ,muzik veya resmi olarak kanitlanabilir bu tarzda her eser) haklari elinizde olmadan Mcn olma sansiniz normal sartlarda yok.

Elinizde bu tarzda haklara sahip oldugunuzu kanitlar belgeleri youtube kanalinizi actiktan sonra ulastirir , eserlerinizin korumasi amacli sizlere CMS atanmasinin akabinde BIR AG sahibi olursunuz ve size ozel bir (sadece bu islere bakan) kisi/kisiler (danismanlar) atanir.

Bundan sonra eger MCN olma talebiniz var ise sizlere atanan danisman(lar)a bu talebinizi iletirsiniz. Onlarda uygun gorurlerse MCN olma hakkini kazanmis olursunuz.

Tum bunlari yapabilmek icin Sirket olmaniz gerektigini soylememe gerek yok sanirim. Ayrica sirketinizde belli basli departmanlarin bulunmasi gerekiyor. Vs vs vs vs vs

Normal yollardan MCN bu sekilde olunuyor....

Bu arada konu ile ilgili araştırmalarım oldu benimde evet başvuru yapılmasında soru işaretleri var. Şunu söyleyim amerikada yöneticilik yapan birisi olarak bu işler direk kontak kurularak çözülür. En azından muhakkak bilgi alırsın. Ben işi biraz daha deştim ve şunları buldum.

Bir MCN Olma ve Yönetme - YouTube

Sende bu kısmı incelemissindir diye tahmin ediyorum. Burda ki önemli nokta yani "Daha fazla ayrıntı için lütfen YouTube iş ortağı yöneticinize başvurun." yani "Contact your YouTube partner manager for more details." neden ingilizcesini yazdım. Çünkü bu noktadan sonra MCN ile ilgili olarak Türkçe ile hiçbir yere varamayız.

Yani MCN olmak için bir partner manager e ihtiyacın var. Nette bir sürü başarılı youtuber MCN olmak için aynı bizim yaptıklarımızı okumuş onu yapmış bunu yapmış ve en son kısımda tıkanmış. Buraya bak istersen https://productforums.google.com/forum/#!topic/youtubepartners/8f1vyMa8BUQ

Yani yapılacak tek şey https://support.google.com/youtube/answer/3065834?hl=en buradan desteği soru yağmuruna tutmak! İnşallah işine yarar.

başlığa oh iyi yeni birşeyler öğreniriz umuduyla girdim ama resmen tartışma yerine dönmüş :(
Birbirimizle uğraşmayı bıraksak çok iyi olacak ama... @etc_computer hocam hub olmak için gerekli bilgileri a dan z ye yazabilirim demişssiniz. vaktiniz olduğunda böyle bir makale yazıp forumda paylaşırsanız süper olur.

Kendi forum sitemizde vakit buldukca ve aklımıza geldikce eksik bilgileri paylaşıyoruz. Onun dışında iş güç derken aklımıza bir çok şey gelmiyor, en basitinden Sıfırdan YT dersi hazırlıyorum ders3 de kaldık :) 4 de 2 haftadır geçemedik :) Bunun gibi yani ama onun dışında konu açılır sorulursa, bilgi saklamıyoruz, geçiştirici cevap vermiyoruz, bildiğimize net bilmediğimize tahmini mutlaka cevap veriyoruz...

---------- Mesaj saat 01:16:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:01:33 civarında gönderildi. ----------

Erdal bey çogu konunuzda oldugu gibi gene siz haklısınız yazılanlar saçmalıkdan öteye gitmiyor bence yardım etmeyin artık yeter ben ömrümde böyle saçmalık duymadım bu mesajımıda isteyen egri isteyen dogru anlasın bireysel olarakda kimse cevap yazmasın erdal bey dışında şikayeti olan varsa Report tuşu orda

Konuyu açan @maxiimuss adlı arkadaşdan başlıyıp bence kendimce tavsiyelerde bulunayım
1-)hocam gerçekden para kazandınız bu işten veya kazanmadınız o sizin özeliniz ben olsam böyle ciddi bir şey düşünüyorsam ilk yapıcagım şey foruma konu açmak yerine forumdaki hubları bulup ki forumdaki tek hup zaten etc_computer size yazmıs bu konuda şanslısınız veya diğer rec arkadaslarıda bir skypeye eklerdim üşenmez tek tek hepsine sorardım kimin bilgisi ne kadar dogru her söylenenden bir şeyler çıkartıp araştırmamı o yönde ilerletirdim ingilizce bilgim varsa aklınıza gelen tüm partnerlere hubluk basvurus gibi kendinizi imkanlarınızı tanıtan ki zaten hepsinin bir genel emaıl adresi mutlaka mevcuttur bunları bulurdum onlara birer adet emaıl yollardım ingilizcem yoksa bile dediğiniz gibi paraları kazanıyorsam biraz paraya kıyıp biraz işin dogrusunu ögrenmek için gerekirse bir tercümana yazdırırdım bu emaılı siz bu foruma bu iş hakkında konu açmanız bile ilk okudugunda inanın bana inandırıcı gelmiyor ki beni ve benim gibi düşünenleri inandırmak zorunda değilsiniz zaten dediğim gibi yapmanızı mademki geliriniz çok yüksek ona göre profesyonel olarak bu işi yapcaksanız ona göre adımlar atmanızı tavsiye ederim.

2-) @sasaleyte bu vatandaşın mesajlarını ne zaman okusam sinirlerim tepemeçıkıyor.Yazdıklarının konuyla zerre alakası olmuyor.Vatandaş nereye başvuracam demiş bir sürü zırvanın altına Nereye başvuracağınız ise devlet sırrı gibi saklanmaktadır yazmış forum yöneticileri buna bir dur demeli.

sasaleyte bu isyanınn sebebini hiç anlamadım senin bu vatandaş die bahsettiğin erdal beyi bu forumda sevende var sevmeyende buna zaten alıskınız konulardan vakıf olduk artık:) ama inan bana bu mesajın çok ayıp bence yani direk adamın üstüne gidip agzından kötü bir şeyler çıksın ister gibi konusmussun ama neyse ben erdal abinin veya bazıları için erdalın bazıları için erdal beyin bu konuda vey baska bir konuda böyle sert bir eleştiri hakketiğini

@ChaosAngeL Video sana kardeşim
http://www.youtube.com/watch?v=tsBBr7BHcgY

Bazen dayanamayıp iki kelime kırmadan ediyorum bazen ise Allaha havale ediyorum.

Güçsüz, Korkak, Suçlu olduğum için değildir sessizliğim.!
İnternet ortamında en sinir olduğum şey, klavyede tartışmaktır. Bu kişilerle aynı şehirde olsam her türlü tartışmaya açığım ama burda laf desem ne demesem ne ???
24 Sened öğrenemediği insalığı 24 dk da ben mi öğreteceğim ?

Forum da hatrı sayılır yönetim ve forum üyeleri olmasa, adaletin kısmende olsa sağlandığı görülmese zaten durmam, bunlarla aynı ortamı paylaşmam bile.!

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION]

1.Bir kanal ayda 10 bin izlenim alıyorsa, Patnerli kanal oldugunda kaç bin izlenim alabilir.

2.Ayda 20 lira kazanan kanal ,patnerlikde ne kadar kazanır.?

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION]

1.Bir kanal ayda 10 bin izlenim alıyorsa, Patnerli kanal oldugunda kaç bin izlenim alabilir.

2.Ayda 20 lira kazanan kanal ,patnerlikde ne kadar kazanır.?

Bu sorunuza en son cevap verecek kişi benim ama siz beni etiketlemişsiniz.

Ben hiç birzaman ne adsense için nede network için şu izleineme şunu kazanırsınız demiyorum, çok nadirdir. 300 müşterimin içinde belki 3-5 tanesine çok ısrarları doğrultusunda tahmini söylemişimdir.

Olayı size şu şekilde açıklayım.
Aynı cadde üzerinde aynı sektörde bir iş yeri düşünün. İkisininde kazancı farklı olur. Hatta aynı müşteri sayısı girsin, her iki dükkanada 10 müşteri girsin yine fiyatlar bir birini tutmaz.

Kategoriniz, Ülkeniz, Yaş Grubunuz gibi kanalınızla ilgili detaylar olmadan bu sorunuza tahmini bile cevap verilmez.

2. Sorunuza gelince yine burda, yüklediğiniz vidoların kazançlarının açılma durumuna ve bu sürede aldığınız izlenim önemlidir.

Yani videolarınız geç açılıyordur ama 3-5 görüntü alıyordur bu süreçte, networke geçtiğinizde ciddi bir artış göremezsiniz.
Kazançlarınız geç aktif oluyordur ama ciddi bir izlenim alıyorsunuzdur. %30-40-50 gibi artış söz konusu olur network de.
Kazançlarınız hemen aktif oluyordur. Çok birşey değişmez.

Saygılar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri