ilk başlarda dövlet burs vermediği için 300 tl ye fittim. 2 ay sonra 1k ya fit oldum. 3 ay sonra 5k ya fittim.5. ayda 15k lara çıktı, şu günlerdede 20k'ya fitim. 20 Aralık 2013'te başladım. İnsanın gözü doymuyor arkadaş.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
herşeyi geçtim, bi 2-3 k kazansam, eve bi koltuk takımı alsam, nişanlımı mutlu etsem fazlasında gozum yok
alınacak koltuk takımı da bu : http://www.yildizmobilya.com.tr/akasya-oturma-grubu-pmu4457
illa bunu istyor nişanlım ama alamıyorum şimdilik
manisanin neresindensin kardes mobilyaci arkadasim var yardimci olayim sana
herşeyi geçtim, bi 2-3 k kazansam, eve bi koltuk takımı alsam, nişanlımı mutlu etsem fazlasında gozum yok
alınacak koltuk takımı da bu : http://www.yildizmobilya.com.tr/akasya-oturma-grubu-pmu4457
illa bunu istyor nişanlım ama alamıyorum şimdilik
günlük 1k para iyidir bu forumdaki herkesin iyi bir yaşantıya ihtiyacı var bence bunu aç gözlülük olarak algılamayın dostlar yazılanlara bakıyorum da aylık 2k 3k yeter diyenler var tabiki bu işin sonu yok dur demesini de illa bilmek gerek ama türkiyede yaşam şartları belli daha bugün marketten 1 kilo kıyma 1 kilo tavuk meyve aldım 150tl para ödedim şaka gibi ama gerçek bu ne yazıkki..
günlük 1k para iyidir bu forumdaki herkesin iyi bir yaşantıya ihtiyacı var bence bunu aç gözlülük olarak algılamayın dostlar yazılanlara bakıyorum da aylık 2k 3k yeter diyenler var tabiki bu işin sonu yok dur demesini de illa bilmek gerek ama türkiyede yaşam şartları belli daha bugün marketten 1 kilo kıyma 1 kilo tavuk meyve aldım 150tl para ödedim şaka gibi ama gerçek bu ne yazıkki..
memleket manisa hocam, şuan van ercişteyim
inşallah kardeşim ALlah yardımcın olsun
Edit: Yenge hanımın beğendiği koltuk çok kullanışsız haberiniz olsun
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.